Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...no vyzera to tak, ze okolo WoWka sa zhlukuju podobni jebovia ako mozno vidiet napr. na futbalovych stadionoch...no skvele :D o chvilu si budu ludia davat na drzku kvoli kapuste vo Farmville...PvP na zivo...to to dopadlo... :D
    • a co cekas? wowko je 12+ co asi z tech decek vyroste kdyz hraji mmo od mala. taky je cim dal vice jednodussi, ze s nim nemaji problem i lide s pomalejsim uvazovanim, kterym vetsinou stacila singl kampan cod
    • Anal.S
      Oukej, WoWko je žumpa, ale prosím... nepřirovnávej to k fotbalu. To si WoW nezaslouží.
    • teď jsem se od srdce zasmál *1* palec hore *1*
    • EuroSamurai
      *1*
  • Shrnul bych to nesmrtelnými slovy Roye z IT crowd "Oh, I’m very comfortable with my sexuality, I just don’t want to be slapped in the face with their sexuality." - se svojí sexualitou jsem spokojenej, ale nechci bejt fackovanej jejich sexualitou. (takže gayové ani lesby jako jednotlivci mi nevadí - pokud se tím nechlubí a nevyřvávají jak je to parádní)...
    • Kinet1c
      mne tiez nevadia, vadi my to ich hm, povysovanie sa nad ludi, ako keby boli nieco extra, ono to sem tam vyzera ako ked povies nieco ze je gay, tak ako keby si bol rasista ci nieco na ten sposob, byt gay je len orientacia, tzn maju radi rovnake pohlavie, nevidim na tom nic strasneho, len presne ako je v tom royovom vyraze nech my nelezu stym pred oci, tzn mna nezaujima kde kto je gay ci lesba, berem ich ako ludi, ale ked sa zacnu chvalit tym aky su oni iny, to fakt vie znechutit, skratka ja sa tiez nechvalim, ze milujem zeny, ale faktom to je, nebudem to vyvesovat na plakaty ci transparenty aky velky hetero som a aky som preto cool, a co sa tyka toho videa ja si myslim, ze ani aliancia ani gayovia sa nemaju preco rozculovat, jednoznacne to vyzera iba ako sranda a nie vazna vec, a ked toto niekto dokaze zobrat ako nejaku strasne vaznu vec tak je my ho luto. JE TO LEN HRA, vyrazne to tam spomenul, ked som dobre pocul.
      • Nejako to mas pomylene. Ved ta homo komunita len reagovala na to vulgarne video od toho tlsteho primitiva. To je podla teba vystatovanie, ked si nenechali s*at na hlavu a sa ozvali? Co mali podla teba akoye robit? Kaslat na to? Rozumny clovek by sa ich este mal zastat, mam ten dojem.
  • Ti wowkaři sou k smíchu...
    • Děláš jak kdyby to byla novinka *1* *1*
  • S WOW jsem nikdy neměl nic společného, ale opravdu jsem se zasmál, když jsem zjistil, že existuje nějaká stránka Gaygamer.Internet je opravdu zdrojem možného i nemožného. *1*
  • Dostal mě komentár wowkaři jsou k smíchu, který má tolik plusek.
    Ono kdyby 11milionu lidí hrálo jinou mmorpg hru kde jsou také 2 strany proti sobě a pořádala by se takto velká akce pro všechny fanoušky tak by to dopadlo stejně.

Tohle nemá nic společnýho s tim, že wowkaři jsou k smíchu, ale že lidi jsou dem*nti.
    • Anal.S
      Jo, to máš pravdu. Ale třeba dokážu si představit, že takovej sraz hráčů EVE Online může být celkem noblesní záležitost.
  • Jsem hned říkal , že tak infantilně barevnou hru za elfy můžou hrát jenom gayové ....
  • Dospely chlap a pritom sa rozmysla ako nezrely teeneger. Som zvedavy, ako by sa mu pacilo, ak by mu nadavali do vyzrateho mlandraveho kozojeba. A ten moderator je s nim na jednej lodi, rehoce sa, pricom ten jeho "humor" je trapny.
  • Občas tak uvažuju, proč se lidi tak snadno uráží a nechávají vyprovokovat. Já pokud nemám k člověku respekt / úctu či je jakkoliv z mého pohledu ,,pode mnou" (nejčastěji mentálně a s tím často spojeno i věkově), tak mi jakékoliv urážky a slovní útoky jdou jedním uchem dovnitř a druhým ven.
    • Anal.S
      Achjo, na co si pak platit internet. Oplácení hlouposti lidí posměchem a ironií je to pro co byl stvořen!
    • Rovnou napis ze si buze*ant a vzdycky si nekde zalezli aby si nedostal do rypaku.
      • hele zalez do chlivku prasaku
      • Agresivni troll. Mozna i docela uspesny. No uvidime, kdo se ti na tenhle hacek chytne :)
      • Když to říkáš.
  • Blizzon, zajímavá událost, ale já znám jen Blizzcon. Snad si toho někdo všimne a opraví ;-)
    • Neboj, nevsimnou a neopravi. uz od vcerejska tu je Festival od Blood (DLC k inFamous 2)
      • A hele, musim se opravid. Vsimli si toho. Gratuluji. A ten Festival OF Blood uz je take v poradku? *3*
        • Jenom maly otres mozku propusten do domaciho osetrovani
  • Za celym timhle divadlem, je jedna jedina vec, a to zvyseni popularity, nejen Fishera, ale samotnyho blizzu, protoze na tohle se podivaj i lidi ktery wow nehrajou nebo je to nezajima... prachsprosta reklama hodna nejnizsiho bulvarniho platku jako je Blesk... fuj!
    • zrovna Fisher nemá potřebu zvyšovat si popularitu, jemu stačí ta v Cannibal Corpse

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit