Přejít na výpis diskuzí
Prezident Blizzardu se omluvil za "incident" na BlizzConu
27.10.2011 | Petr Poláček
141 příspěvků
-
lol ten chlap je vylozene retaard :D ale tak co vime ze nenavidi allianci a jeste k tomu paladiny a magy tak co jeste? hlavne enchapu jak si to nekdo mohl vzit odobne :D kdyz ej to ejn idiiot o kterym slysim prvne od vas ale jinak si nemyslete ze branim allianci taky za ni nehraju kdyz hraju *1*
-
Jejda, jako kdyby si horda (nebo aliance) mohla zahrát wowko bez aliance (hordy). Takovéhle výstupy jsou prostě k smíchu a lidi, kteří si ve společnosti neumí udržet alespoň nějakou společenskou úroveň by měli s prominutím držet hubu a krok. Nikdo jim jejich názor nebere a mají na něj právo, ale některé názory jsou prostě v naší společnosti nevhodné (někdy dokonce nepřijatelné). A jak jsem psal, KAŽDÝ má právo na svůj názor, a to i ti, se kterými tady náš pan zpěvák nesouhlasi :D
-
-
Ale ona mohla! Všechno PvE plus dneska vlastně i všechno PvP. Blizz přital inter-faction battlegroundy, takže už není co řešit. Hráči nepřátelské frakce jsou ve WoWku stejně jen ti s červeným jménem, které občas killuješ. Nemáš na ně nějakou velkou vazbu, vzhledem k tomu že chat Ali/Horda je na ofiku zakázanej.
-
Aliance bez hordy nebo horda bez aliance = Vitezstvi pohoda a otroctvi pro ty druhe ted jenom najit listek na tu spravnou stranu MALOU CI VELKOU
-
-
Hint z loading screenu WoW>
Remember to take all things in moderation (even World of Warcraft!). -
-
Tohle je zrovna jeden z hintů, na který dnešní mládež z vysoka kašle... kam to spějeme *3*
-
-
Georgie je kapku nalitej, tak si to tak neberte. *5*
-
no presne tenhle typ fanatismu mi byl vzdycky cizi.......
-
It's just a game.
Ale emoce jsou skutečné. -
-
Napriklad zurivost kdyz jste vytrolovan trollem jako Clověk za alianci
-
-
Když jsem hrával WoWko, tak každého alíka jsem fakt nenáviděl no a že elfáky přirovnává k homosexuálům to není žádná novinka. V článku stojí něco o tom, že nějaká holčina měla otřes mozku, nevíme jak to bylo, ale je to hra, takže normální člověk ve skutečném životě by určitě nešel zmlátit týpka, jen kvůli tomu že hraje za alíky a před chvílou ho dal v battlegroundu. A že použil výrazy, které použil, ve wowku to prostě nejde nadat druhé straně, tak si zanadával no *15* .
-
celkem sranda. me by treba nevadila moznost jit raid s hraci aliance, nebo byt v nejake guilde kde sou hraci hordy i aliance. pvp nevrazivost je mi u zadni casti tela, protoze pvp ve wow je stejne nesmyslny kockopes. vetsi blbost snad uz byl jen counterstrike v dobe kdy se v nem neustale skakalo a soucasne strilelo, tak wow je v podstate to same jen lide behaji dokola kolem protivnika, ktery se snazi o to same a vypada to stejne tupe jako ten counterstrike :D
pokud me ve wow opravdu neco vadi to to sou classy jako gnome, goblin warior nebo dk a na tyto hrace mam stejny nazor jak taurenchief zjevne na cokoliv :D a kdyz se podivam na drop veci ve firelands, tak mam pocit, ze zadny zamestnanec blizzardu snad nehraje za melee dps a kdyz uz tak mozna za paladina, protoze ostatnim classam neustalne neco pada :D -
Jako CC(Cannibal Corpse) mám hodně rád i WoWko mám rád i když už ho hraju čím dál míň proto že to co z toho udělali je hrůza...Ale toto sem od Fishera opravdu nečekal.Je jasné že v Death Metalu nebude zpívat o kytičkách a lásce ale na takové akci jako je BlizzCon se chovat takto je prostě hrozné.
-
-
dovoluji si prelozit cc Cumis Cmoude ?
-
-
Pochopil by som keby ten frontman vyxckoval Blizzardov za ich stále odkladaný Titan a oznámenie vydania Diabla 3. Ale hádat sa kvôli tomuto...