Přejít na výpis diskuzí
Prezident Blizzardu se omluvil za "incident" na BlizzConu
27.10.2011 | Petr Poláček
141 příspěvků
-
Chudaci BOBICI.CZ :/
-
Dajte niekto tomu chlapíkovy medajlu.
-
edi: jo jasně, on je z death metalové skupiny, tak to beru zpět, tam se určitá tvrdost a otrlost člověka očekává, nějak jsem z článku myslel, že je člen nějaké Blizzardí kapely s Taurenama nebo co, shame on me!
-
vy bezcitny hajzli wow je nahodou velmi realisticka hra lepsie jak daky bf 3 kde je bullet drop total hovadina nic nieje lepsie ako 24/7 raidy a potom si honit nad hentai wow 4ever *14* *14* *14* *14*
-
-
*bezcitní
-
-
Unsuccessful troll is unsuccessful :)
-
-
navic reagoval dvěma nicky sleduj a uc se mladě
-
-
-
-
tohle jsem videl jeste davno davno kdyz jsem zral wowko a mel cas hrat pocitacove hry, vzdyt je to stary tak 3-4 roky .....
-
-
Tak to seš starej mazák.
-
-
to len tolko? Ze niekto kto hra wow a nahodou je z neho trocha slavnejsia osoba keca hluposti? To ze je s neho "celebrita" neznamena, ze ma aj viac rozumu a vie o com rozprava. Osobne keby som bol clenom Gaygamer tak by som nahral video dvoch hordakov ako sa pusinkuju a podobne a poslal by som mu to zo slovami "who's gay know, long hair guy?" (btw, dlhe roky som mal dlhe vlasy, hraval som za hordu a nemam nic proti gayom takze si to neberte ze to pise daky gay alik ktory sa urazil:))
-
-
ja by som povedal ze buzeranti sa nemaju co ozyvat.
-
-
Buzny *1*
-
muehehe, to mi propimina nekonecny proud narazek na sexualni orientcasi High Elfu ve Warhammeru online.. no o trpaslicich se na strane zla taky nerikaly zrovna hezke veci :D
-
-
Sexualni narazky ? TO SNAD NE TO . poplach artuchyn se vratil
-
-
gayove metalisti wowkari a nerdi valej sraCENZURAcky v americe.. koho to tady zajima?
-
-
Vsechny tebou jmenovane skupiny a navic trolly
-
Mě Vole az se to dovi gremlin tak vam tu udela elfku hosici
-
Tak uz jste tu dva. No snazite se kluci, ale zase vam to nejde. Trolling je umeni *5*
-
-
tAK SEM si VYhoNil NAd ElfKOU
-
-
To rád slyším. *4*
-
Pokus cislo 2 take neuspel. Vrat se k rysovacimu prknu.
-
-
Nemusi Jsem Specialni Trolli Jednotka Pro Zvlastni Ukory IAM ONE MAN ARMY
-
-