Přejít na výpis diskuzí
Prezident Sony: „Míra podpory PS Vita od vývojářů mě zklamala“
1.10.2012 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
Ja Vitu planuju koupit na vanoce protoze me hrani na mobilech neuspokojuje a jsem spise narocnejsi paran, na cesty rozhodne vita nesmi chybet. klidne bych si ji koupil hned ale prece jenom tech spickovych her neni tolik abych sahnul po koupi ihned. Do vanoc jeste pockam. Kazdopadne souhlasim ze jakmile se Vita hackne tak se prodeje znekolikanasobi.
-
Taky na Vite hraju hlavne PS1 hry :) Bud z nostalgie nebo ze mi kdysi unikly... navic s nima Vita vydrzi snad vic jak dvojnasobnou dobu, nez pri hrani vlastnich narocnych her :)
-
"Hacknutá" konzole má vždycky větší kouzlo než konzole bez her i SW . Ale jak je vidět na akcích steamu či Google .... při správně nastavené ceně her lidi houfně kupují a často ani nepřemýšlí jestli tu hru budou ještě někdy hrát . Holt uzavřený HW je dnes na přítěž .
Věřím že PSV by i tedˇ dost pomohlo , kdyby měla nějaký trhák ... a ten mi schází . -
Ano pro firmy jako Sony a především Nintendo je těžké přijmout fakt , že mobilní segment kapesní konzole pomalu ale nezadržitelně válcuje . Ještě nějaké to rozumné ovládání (Xperia play je polotovar) a nemám důvod proč sáhnout po nějaké PSV či 3DS .
-
Moj nazor je ze preto tolko ludi radsej na mobiloch hraje hry lebo mobil mam stale zo sebou vsade a vitu nemozem so sebou vsade tahat...
-
Spíš lidi čekaj, až PSV hacknou a pak si ji teprv koupí. S PSP to bylo nějak podobně, ne?