Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skorej kvalitny trus sloni trus z vasej Zoo :D
  • Tim skodlivym softwarem myslis DRM? :o)
  • Pochybuju ze to vubec rozbali
  • U nas by mu mohli dat Posla smrti hehe
  • Nj, snad se mu cestou zase nezasekne limuzina :)
  • smejki
    co ti vadí na spermatu prvotřídního hřebce? Podle mě furt lepší než desátá sada zbytečného porculánu
  • Obama už určitě bude chtít co nejdřív domů aby si mohl zahrát Zaklínače 2 :D
  • Tím se zjišťuje šlechtický původ toho koně...potom samotnej kůň má cenu nesrovnatelně vyšší než stovky CD ;D
  • Toho by zajímal Zaklínač až tehdy, ledaže by ho dostal jako nálepklu na propisce....
  • Doufám ze se mu klaus nenabourá do compu a tu hru mu neukradne *1*
  • Ta hra nejspíš skončila v rukou tajnejch a zkoumají zda disk neobsahuje škodlivý sw. To musej mít hoši radost. *1*
  • Awakened
    Bohužel se tomu nemůžu ani smát, je to tak
  • To je jednoduchý, musíš se stát prezidentem. :)
  • Whisp
    Ti dobre radia, zahraj si to za druhú stranu, vtedy sa ti v druhej kapitole sprístupní väčšia časť mesta Vergen, takže si zabeháš aj po meste. Okrem toho sa pozrieš aj do ďalších lokácií, do ktorých si sa predtým dostať nemohol.
  • No já mám Zaklínače radši kvůli té obyčejnosti s kterou se v povídkách setkává, proto se mi v Jedničce líbili lokace Předměstí Wyzimy a 4. Kapitola... Ovšem kvantita neznamená vždy kvalita a lokace ve TW2 jsou taky super... Známej má na steamu u Witchera 1 nahráno 36 hodin a to dělal všechny questy... Dvojka nebude mít o mnoho míň hodin
  • Ellendway
    Někdo dává CDčka prezidentům a někdo sperma koně královské rodině.
  • DA sérii má na svědomí pobočka z Texasu.
  • Tak je to jasný, proč je na bráně i bílého Barráku "closed!".
  • DObře tak Questu j vic no XD ale i tak to nema lokacema i Questama na jedničku.
    Sem se těšil na nějakou hezkou vesničku nebo město velké a krásnou louku sviticí slunce jak bylo v jedničkách.Dit jen bažiny v jedničkách jsou větší než 2x bažína ve dvojkách.
  • Zkus si to zahrát znovu a za druhou stranu... Schválně jestli v druhý kapitole narazíš na jediný quest, který by byl stejný jako v prvním hraní... Myslím, že Zaklínač 2 vykročil správným směrem a příběhově se mu teď rovná málo co..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit