Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si myslim že jednička byla lepší.Mnohem větší mapy a víc Q. a víc prostředí.Tady jen 4 prostředí tak.Bažina,okolí pevnosti,A pak ta pevnost kde jsou všichni kralove atd.To moc teda nejni....
  • Mopped
    Jo to jsem se poprvé a doufám že naposled styděl že jsem Čech.
    Dobrrrý den prrrraporrre hvězd a prrrruhů..... tfuj a ještě jednou tfuj.
  • No za 1. jsou Bioware z Kanady a za 2. mě by to těžce urazilo kdybych za byť standartní verzi TW2 dostal tu jeich Signature edici DA2 *1*
  • Tak kvůli TW2 si snad koupí nějakej nabušenej noťas s Win7, ne? Já bejt polskej premiér tak checkuju, jestli to hraje a pokud ne, tak bych to chtěl vrátit a dal bych to nějakýmu jinýmu prezidentovi, který si toho bude vážit, co já bych pro podepsanou krabici sběratelky udělal.... *1*
  • Presně to jsem chtěl napsat :)

http://obamapacman.com/wp-content/uploads/2009/07/x_obama21.jpg
  • na oplátku jim mohl dát Barrack Dragon Age 2
  • Nechybi tu neco? :)
    "Jinak by přeci drahocennou kopií Zaklínače neplývali."
  • Cosi
    Rozhodně lepší, než když dala Vlasta Parkanová Bushovi CD s vlastními písněmi opěvujícími ameriku a pomazanost tehdejšího prezidenta, pro obě strany. *1*

A Obama je první prezident který má v Bílém Domě počítač, tak je to príma dar, ne?
  • Takova pokrocila forma ruske rulety? :-)
    Odemknu, odjistim, vytukam kod... zajistim, zamknu, zmacknu Start... odemknu, odjistim, vytukam kod... zajistim, zamknu, zmacknu Start... odemknu, odjistim vytukam kod, zmacknu Start... a DOPRDELE... :-))))
  • Tak samozrejme, ze kdyby Klaus daroval Obamovi na pristi navsteve tvuj obrazek, cos cmaral ve skolce, tak bys byl hluboce pobouren a pozadoval at ho vrati... :-)
    Pokud da celni predstavitel tve zeme tve dilo jako dar vudci nejvetsi svetove velmoci je to samozrejme obrovska cest... a nejak v tom nevidim nikde to tve ritolezectvi... ty ritolezce... :-)))
  • Prezident má "atomový" kufřík... to ho na pár hodin vždy zabaví... Kam se hrabe Witcher *1*
  • Rorschah
    boze uz se do ritolezstvi usa dostalo i do gamingu ? :O
  • NonSuch
    obavam se ze prezident ma maca, takze si zklinace 2 asi nezahraje :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit