Přejít na výpis diskuzí
Při hraní Führer in LA rozpoutáte s Hitlerem peklo v USA
3.9.2014 | Aleš Smutný
72 příspěvků
-
škoda no, kdyby tehdy amici sem neprišli prosazovat svoje investice, ted mohl byt od putina klid
-
Možná jsem divnej, ale takovádle parodická ptákovina zasměšňující celou tu ideologii mi teda nepřijde jako propagace nacismu...jak tu někteří duševně slabší jedinci naznačují - že to bude bavit hlavně nácky *7*
To já jsem asi über latentní nacista, v Red Orchestře 2 hraju jen za Němce, v Europě Universalis IV jsem už tolikrát zformoval Německo, že to na prackách a nohou nespočítám a v Hearts Of Iron zavlál hákový kříž nad Kremlem, Bílým domem a Londýnem také nesčetněkrát...jen přemýšlím, jestli jsem i zamaskovaný Zerg když jsem ve StarCraftu hrál hlavně za ně... -
-
Heil Kartoffel!
-
Krásne napísané, ja som zase masový vrah prostitútok a policajtov podľa štastistík GTA V.
-
-
Ale no tak , tezky boty a vyholena hlava , prece hned neznamena nacek a milovnik Ady !!! Oi
-
-
Taky když na většinu takových škatulkovačů vytáhneš pojmy jako sharp, bonehead nebo mod tak čumí jak půl prd*le z křoví a neví, která bije.
-
Ve stáří bude většina z nás plešatá a starat se o svoje chodidla ve správných zdravotních botách je přece rozumné, no né? *5*
-
-
*15* co to k.. je ?
-
-
hra
-
-
prekvapive ...rejpale
-
-
ale no tak, správaj sa slušne chlapče
-
-
-
-
konečně Náglové mají co mastit
-
-
Další paranoidní idi*t.
-
-
říká ti něco ironie?...
-
-
ty si až príliš veľký tĺčik nato aby si sa zmohol aspoň na nejakú zmysluplnú ironickú poznámočku.
-
-
ty drž raději p*ču...ten pravej se ozval
-
-
niečo ťa pravdepodobne urazilo, skús sa odraziť
-
-
-
-
-
to je ale rasistické a vrcholne neprípustné takto očierňovať meno českého maliara.
Tfuj, hanba ti !
-
-
DLC bude z Putinom ? *1*
-
-
Ne, s Ježíšem Kristem přeci...
*12* -
-
Proč nenapíšeš spíš s Mohammedem ty hňupe.
-
-
-
už som to kúpil a hneď dva krát, jednu kópiu na PC pre môjho strýka, veľkého fanúšika horských strelcov (určite aspoň touto formou zaspomína na patálie s kamošmi z 5 divízie horských strelcov) a jednu pre mňa na zahraničné cesty po nemecku.
-
-
*1* +1 za tu cestu po německu
-
-
Tak tomu řikám nářez jak h o v a d o - zakázané slovo? Oh really? Totalita na games pokračuje.
-
pro lidi co tu řvou něco o kravině roku, tomuhle se přátelé říká originalita, dříve vcelku normální věc, dnes už příliš nedoceněná, páč víc holt vydělá call of duty 27, mě to připadá jako zajímavá plošinovka, se zajímavým nápadem ale ještě bude muset prokázat zda se víc soustředí na lol efekt nebo na hratelnost
-
-
je vcelku zajímavé, že tobě to připadne jako plošinovka...
-
-
ok whatever tak je to posraná strategie z pohledu první osoby já se z těch kategorií poseru
-
-
-
Konečně pořádná hra *4*