Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LTM3
    Konečně nějaká pořádná ujetá sranda! Ihned jsem to koupil a nelituji *1*
  • Ve stáří bude většina z nás plešatá a starat se o svoje chodidla ve správných zdravotních botách je přece rozumné, no né? *5*
  • Nebýt jedna z lidí, která sledovat South Park jenom kvůli sprosťárna?
  • Jedinej, kdo v tom něco hledá, jsou sluníčková Einsatzkommanda pravdy a lásky.
  • Heil Kartoffel!
  • Nazi fetišisté zjevně nepochopili, že si tato satira dělá z nacistického režimu legraci.

Hru hodnotím více než pozitivně.
  • Tak, ve svým žánru nemá CoD konkurenci, ale to si necháme až ke konkrétnímu článku o CoD.
  • Radit si od cystových gulášů rozhodně nemám ve zvyku, příteli. Ale i přes můj nezájem si vytvářet počítačové hry mi snad ještě může být dovoleno poznat zjevnou po hratelnostní stránce ničím zajímavou hovadinu. A to je právě tahle kravina. Tož, troška tolerance, ne?
  • troll/10

edit - to je na toho he/he blbce, ukliknul jsem se
  • victor
    Pokud tohle vydrží na store , tak by to mohla být konečně známka zvyšující se tolerance , jaká tu byla před dvaceti lety , kdy si nikdo z nácků ve hře těžkou hlavu nedělal .
    Přece jen politicky a rasově korektních her je přehršel a tak každá zmínka o online dostupné sebehorší hříčce s nekorektním humorem minimálně zahřeje u srdce .

PS : Není nad to pokecat si krásně nekorektně s rodilým němcem - Cenzura a zákazy vyvolávají pravý opak svého účelu ;)
  • kubi-wan
    He, z tvýho komentáře mě nejvíc zaujal tvůj rozvinutej smysl pro humor. Prej CoD jako opus magnum stříleček... *15*
  • victor
    *1* +1 za tu cestu po německu
  • Tvoje jistoty bych chtel mit. ggwp
  • GGG plz... console sux
  • "..CoD."

stopped reading *11*
  • Mato1987
    keby si radšej to úsilie ktoré vynakladáš na napísanie takéhoto rádoby vtipného bonmotu využil pri tvorbe nejakej simplexnejšej počítačovej hry a prezentoval sa nám tu s výsledkami tak by si určite potešil nielen mňa ale aj svojich rodičov, ktorí by boli na teba určite pyšní.
  • To je důvod, proč co rok spořím na CoD. To je alespoň stále dobře vypadající a zábavná hra a jistota. Nic proti panáčkům z Ankary nebo co to je, ale tohle vypadá na pěknou chujovinu, za kterou bych se dolar (nebo nedej Bože dva) asi styděl vůbec dát. Já vím, že srovnávat opus magnum stříleček s touhle hříčkou sfouknutou z hecu přes víkend, není tak nějak na místě, ale přece si nemyslej, že tohle může hrát normální člověk, kterej by nebyl schpnej rozeznat absurdní hratelnostní nudu, ať už si to hraje na hčernej humor nebo ne. Kdyby radši udělali něco pořádnýho..
  • Mato1987
    Krásne napísané, ja som zase masový vrah prostitútok a policajtov podľa štastistík GTA V.
  • Mato1987
    ty si až príliš veľký tĺčik nato aby si sa zmohol aspoň na nejakú zmysluplnú ironickú poznámočku.
  • škoda no, kdyby tehdy amici sem neprišli prosazovat svoje investice, ted mohl byt od putina klid

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit