Přejít na výpis diskuzí
Při hraní Stronghold Crusader 2 vystřelili hráči katapultem milion nemocných zvířat
8.10.2014 | Aleš Smutný
25 příspěvků
-
nahodil som ju v piatok vecer a do nedele noci som sa od nej nevedel odtrhnut, ma drobne graficke chybicky , co si ale pri hrani aj tak clovek neuvedomi,
Už dlho som sa tak dobre nepobavil od čias skveleho AoE, či AoM. -
nevim jak v originale ale oni strileli nakažena zvirata aby je infikovali, takova primitivní forma biologickych zbrani
-
Já vám do toho teda nechci kecat, ale to slovo znamená "zemřelých" a nikoli nemocných. Proč by probůh někdo střílel živá nemocná zvířata :D Házela se shnilá prasata a podobně.
-
Ani nahodou, Viden temer pomrela hlady, akorat holt turkum dosly zasoby driv. Ono totiz obhlehani bylo vzdycky pomerne nakladna sranda a naprosty minimum opevneni padlo po nejakym utoku. V drtivy vetsine pripadu to bylo na mesice, nekdy roky.
-
No a taky díky skvělým organizačním schopnostem Zdeňka Kašpara Kaplíře ze Sulevic *3*
-
ne, treba viden vydržela turecke obležení jen kvuli tehdejsímu nejvyspelejsimu opevnení
-
Jiste, ale v dobe kdy byl budovan a ucel za kterym byl budovan, to naprosto dostatecne splnilo. Navic patri k nemnoha hradum, kterej byly oblehany, ale nikoli dobyty. Narozdil od spousty jinych, postavenych na daleko lepsich mistech.
Ono totiz (jak je opakovane prokazano) zalezi predevsim a defakto pouze na vuli. Obrancu ubranit a utocniku dobyt. Jakekoli technologicke/pocetni a dalsi papirove predpoklady mohou sice sance naklonit k te ci one strane, ale opravdu jen teoreticky. -
Tak si stahni crack ... ;D
-
Třeba Swamp Castle ;)
http://www.youtube.com/watch?v=aNaXdLWt17A -
Leda tak v bažině.
https://www.youtube.com/watch?v=aNaXdLWt17A -
Kdyby jen v údolí. Ono je to vyloženě v nějakém kráteru, takže hradby nemají prakticky jakýkoliv význam *1*
-
zkus jedničku
-
vyzkouseno a hra je to mirne receno...mizerna
pulku veci ze staryho crusadera vyrizli a vyhodili,druhou pulku veci rozbili a zjednodusili -
Možno ano ale kedže historiu pisu vitazi, tak s to nikdy nedozvieme.
-
je to hra ne simulace a nektere mapy jsou schválne unbalanced, kdo je v udolí ma nevyhodu ale zase je to vyvaženo treba lepším pristupem k surovinám
-
hraju to, mam origo ale padá mi to *13*
-
pro mne jedna z nejlepších rts za poslední dobu (predchozí díly jsem nehrál tak nemužu srovnávat)
taky jsou zde 2 čtenárske recenze, moje je psana trochu narychlo a v nekterych vecech jsem se seknul tak pak tam je muj prispevek s menší korekcí -
Podľa metacritic to nie je žiadna sláva a hneď v niekoľkých recenziách tam aj píšu, že na prvý crusader to ani zďaleka nemá, preto nevidím dôvod si hru zaobstarávať keď sa dá ešte aj dnes prvý crusader bez problémov hrať.
-
kdo hrál ať poví jaká je to hra?
-
ano ale husiti nedostřelili