Přejít na výpis diskuzí
Příběh Call of Duty: Advanced Warfare slibuje věci, jaké jsme prý ještě neviděli
18.6.2014 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
Prosim tě v tý době ještě tahal kačera.
-
Pokud by CoD nebylo o singlu, tak ho tam asi nedávaj ne?? V prezentacích na konferencích se taky věnují singlu obvykle víc, než multáku. Přestože multák je z velký části to, co tu hru prodává... Tak by mě zajímalo, kde jsi k té své geniální teorii přišel. A že CoD není pro mě?? Ještě tak 4 roky zpátky jsem si CoD neskutečně užil, a to jsem taky hrál jen single, takže to očividně bylo i pro mě.
Já tu hru nekritizuju, naopak - o pár příspěvků dřív jsem ji vyzdvihl s tím, že ze všech her na E3 se mi líbila nejvíc. Jen jsem reagoval na to, že udělat tam nějaký čtyřhodinový single by bylo hloupý a celkem nefér vůči hráčům -
co to kecáš hrál si cod 1,2? tam byl ukázkovej singl tak nemel blbosti
-
napíšu a porovnáme. *6*
-
Nikomu nic neomezuj ty omezenče. To tě stále baví trapně trollovat?
-
To je zas fifty shades of gay. USA rozhodně není ta dobrá strana *1*
-
Nej by bylo za Palestince... úplně bych si užil kosení židáků *1*
-
Nemusíš, zbytečně budeš platit za poštu...jsi fakt hodný ale já to vydržím, ty si to zasloužíš tak si to užij.
Pak třeba napiš jaký to bylo *2* -
Nechte mě hádat: nabídne křižovatku v tunelu *1* Vzhledem ktomu ze SP COD je naprosto jeden z nejhorsich co jsem kdy mohl hrat a to z dlouhodobyho hlediska, tak to me fakt navnadili :)
:DD letim predobjednat jako tady frikulín Džastin ! votom zadna proste, tenhle clanek me presvedcil. -
Cool story.
-
Přesně, rád bych si něco zajel za druhou stranu. Z toho patriotismu bych už vážně blil... není to jen COD je to v každé hře dneska. Dobrá je jen ta dobrá správná strana, zlá strana je špatná a nesmí se za ní hrát. *7*
-
nerad bych omezil tvůj rozvoj, radši ti ho pošlu *3*
-
To by měli vytvořit speciální díl pro naši vládu Call of Duty: Demented Warfare
A DLC Nazi zombie Sobotka -
Smůla kámo už nemaj oboustraný, ale vklidu jen si ho užij já to nějak překousnu.
-
Mě vůbec chybí fps opfor akce obecně ..... ne že bych musel hrát za teraristy.Podívat se na druhou stranu jo moc bych chtěl :)
-
Zbožné to přání stejně jako čekat že bude vůbec někdy hra s hraním za tu "špatnou" stranu. V singleplayer kampani. *4* *7*
-
a palili by na hráče z election promise guns :D
-
Tak od človíčka co nadává jen z povinosti mě nemůže nic překvapit. Objednám a pak ti ho pošlu. Oba se zabavíme.
-
Objednej i s půlmetrovým dildem jako DLC *1*
crap of duty -
Nedivil bych se kdyby naši "politici" zápolily ve velkých bitvách v COD, o post největšího mentála. Nejedny slipy a trenýrky by nezůstali jistě suché. *15*
To není zlej nápad, v DLC by třeba mohla bejt celá vláda - jako bonus např jak bývalo v COD zombie na konci hry by se mohli taky vystřílet. Aspoň virtuálně. *4*