Přejít na výpis diskuzí
Příběh StarCraftu II uzavře Artanis sjednocením všech protosských klanů
9.11.2014 | Adam Homola
39 příspěvků
-
To nemá se spoilerováním nic společného, je to základní "pitch" Blizzardu pro to, co budeš ve hře dělat: http://eu.battle.net/sc2/en/legacy-of-the-void/#header
-
Taková je holt dneska doba a můžou za to ty internety. Taky mi chybí časy, kdy bylo možno jít do kina na Matrix aniž by člověk o tom filmu víceméně cokoliv tušil - když jsem se snažil vyhejbat jakejmkoliv informacím o Interstellar, dalo to celkem práci. Jediný řešení je na Fb nelajkovat, z newsletterů se odhlásit a články nečíst.
-
Pak moc nerozumím tomu proč čteš diskuzi k příběhu "trojky" když jsi ještě nedohrál předchozí díly...
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ne1DIkQMwjs
-
Tak dik, ešte som wol nedohral a už viem o kerriganovej...
-
Ok, to chápu. V dnešní době je to tuplem těžké, ostatně trailery na filmy taky ukazují příliš a když to člověk sleduje, tak si dá často dva a dva dohromady a pak je film hrozně předvídatelný.
-
Tak díky za spoiler hned v nadpisu. Hlavně že se pořád obhajujete jak spoilery neděláte *10*
-
Ono to spíš je takové povzdechnutí nad tím, že oficiální zprávy někdy obsahují informace, které třeba fanoušek znát ani nechce. Je to subjektivní věc, asi tak jako když někdo chce vědět co dostane na vánoce a někdo další se zas raději nechá překvapit a chce si to objevit sám. Podobně se to řešilo ve FC: Bonus Round a docela jsem se s tím teď ztotožnila. Jinak si nemyslím, že by bylo něco špatného, že jsi o tom informoval, o tom novinařina přeci je. O tom artworku jsem ani nevěděla, to je docela síla.
-
Jejda to není žádný spoiler, vždyť se o tom píše hned v prvním odstavci na webu hry: http://eu.battle.net/sc2/en/legacy-of-the-void/#header
Navíc to vývojáři opakovaně říkali/naznačovali v minulosti, teď to není žádné velké odhalení.
Spoiler byl, když ještě dlouho před vydáním Wings of Liberty ukázali Blizzardi artwork vyléčené Kerrigan... -
Jak jsem si psal nekde vedle, pokud to bude minimálně tak super jako minikampaň za tosse ve WoL, pak to bude asi nejlepší SC2 díl *14* *4*
-
proč sem nedáš link na tvuj battle net profil, kde uvidíme jak hraješ master/diamond ligu?
-
Těžko budeme vinit ze spoileru autora článku, protože to mohlo při sledování herních novinek přijít odkudkoliv, ale i tak mi příjde pro určitou část publika od Blizzardu nepěkné vyzrazovat klíčové zápletky. Zrovna u tohohle třetího dílu jsem si říkala, že konečně se nechám překvapit příběhem, protože první dva díly mi někdo vykvákal ještě než jsem si je zahrála. Ono ač je už v proroctví docela jasně naznačeno, o čem bude trojka a každý si to docela snadno domyslí, takovéhle potvrzení je jako rána pěstí. No, nechám se PŘEKVAPIT, jak asi bude vypadat pospojování všech už daných závěrů. Těším se, samozřejmě, jen nejsem nadšená, že se tohle ke mě dostalo.
-
To říkali vývojáři už před x lety přesně v době, kdy oznámili to "rozseknutí" hry na tři díly.
-
Ale vždyť o tom se mluvilo už během HoTS a WoL, jestli je možnost spojení kvůli hrozbě.
-
Tak píšu o tom rovnako aj na ich oficiálnej stránke, takźe
spoiler to asi nebude -
Co to má bejt? Spoiler hned v nadpisu? *15*
-
Těšing...!!!
-
Ak bude príbeh a prepracovanosť tak kvalitná a na takej vysokej úrovni ako predošlé diely, tak sa máme na čo tešiť :)