Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Doteď žádné příběhové přídavky zdarma nebyly, o čem to žvatláš?
    A není to update, ty budou logicky zdarma vždycky.
  • Cože? Dost drsná změna najednou začít přídavky k SC2 zpoplatNóvat njn nejdřív jednu hrou rozdělej na 3 a pak ještě platit za přídavky co doteď byly zdarma... klasickej Activision Bližidzard *11*
  • no doteď byly VŠECHNY PŘÍDAVKY A UPDATY do SC2 ZDARMA proč bych si měl myslet při koupy posledního dílu, že se od teď budou platit???
  • Spades
    Nic sem nikde nenašel, takže asi fakt jen digitálně.
    Ale výjimečné můžeš sehnat třeba cdklíče v kamenných obchodech.
  • Redakce: Přídavky se budou dát koupit jedině digitálně, že? O žádném krabicovém vydání se nemluví, je to tak?
  • Sarah se obětovala pro záchranu galaxie, Zeratul chcípl rukou Artanise..série skončila, už nemá smysl jí dále hrát...
  • kostejnesmrtelny
    Budou-li to mise podobně nápaditý a zábavný jako Templar's Charge (pohyblivá základna) nebo Rak'Shir (přetahovaná o vůdcovství Tal'Darim) z LoTV, nebo aspoň tak působivý jako závěrečnej onslaught v HotS, nemám s tou cenou nejmenší problém.

Bude-li to podobná vata jako ty tři mise uvolněný k předobjednávce, může si to Blizzard strčit *5*
  • hroznej hlas, ale dobrej camel toe *1*

http://www.gameslife.gr/wp-content/uploads/2015/11/Lyz-Brickley-Nova-Cosplay-2.jpg
  • Tak nevím,ta cennová politika je fakt divná. Za 900 jsem měl celé LofV,kampaň o 25 misích(?), spousta obsahu do Multiplayeru atd atd. Tady po mě chtějí za skoro poloviční cenu 9 misí. Když se na to koukla moje ˇučetní,tak mi doporučila si počkat,až to bude v za smysluplnější cenu *5*
  • Asharak
    Ty budeš matikář žejo.
  • JohnyTheZik
    Vzhledem k tomu, ze pracujes s vymyslenejma cislama (nejsou to 3 balicky po deviti misich, ale jen po trech), tak jen vyvozujes irelevantni zavery, takze vlastne ano, je to spatne.
  • Asharak
    Jo že jakoby na ní bylo něco špatně. *7*
  • Spades
    Jako už sem si to předobjednal.
    Sice je škoda, že v ceně není třeba hrdina do HotS, ale singleplayer SC2 vždycky vítám.
    Tím víc, jestli bude obsahovat více misí, jako mise za Novu a Toshe ve WoL.
  • Spades
    A proto prodávají za 400 všechny 3 balíčky dohromady?
  • JohnyTheZik
    Ta vase matika je neskutecna, klobouk dolu :D

Je to 3x3 za 15 dolaru, resp. 22.5 dolaru (kupovany samostatne).. Ne 3x9 za 400, ani nejakejch 3x400 = 1200 (nevim, co tim chtel autor rict popravde)...
    Nebudte jak na novinkach a nejdriv si ten clanek prectete, kdyz uz se o tom chcete bavit..
  • Overwatch
    Nemístné? Za DLC si účtuje peníze drtivá většina herních firem...
  • Asharak
    Asi si všimli že se jim to nevyplatí u Diabla tak změnili systém. Otázka je, jestli je to stejně obsahu jako třeba DLC pro Zaklínače.
  • trhni si majzlíku *1*
  • BangMeInBangladesh
    KRYTON: (Tlumeně) To byla důležitá informace a bylo nutné ji sdělit, avšak navrhuji, aby od této chvíle byla další diskuse vedena těmi, co mají mozek větší než angrešt.
  • ježiš a já si naivně myslel že to bude zadarmo *7* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit