Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, ale stejně to bude okolo tebe bouchat.
  • Hlupáci se fixují pouze na MW3, nebo BF3. Normální lidi si zahrají oboje!
  • Tak treba zase Fallout New Vegas muzes dohrat bez jedinyho vystrelu. ;)
  • campan bude brutalni jako ostatni MW o tom zadnaaa ale MP ??uz nikdy v zivote (blbost)
  • Napiš jednu hru se super SP kde není to tvoje ratatatatatata boom ratatata boom boom,super slow-mo cool skript,ratatat boom boom boom ratatata super slow-mo cool skript ,booom booom ratatata........
  • Adam_M
    No výš ''haha'' ono je taky možné že prostě někoho CoD MW baví.
  • me se to libi *4* a libilo od zacatku nic nemam proti Battlefield klidne si zahraju oboje je mi to jedno to jen pro ty extreme hatery *3*
  • conflig
    Tenhle trailer se jim opravdu povedl. Už se těším na SP
  • Pete.palis
    jako nevypadá to zle (prostě non-stop akce)....ale svět mi přijde přehnaně katastrofický:)
  • To mas stejny, jako proc lidi bavi hry se svetelnou pistoli. Prave proto, ze je to boom ratatata :)
  • Jazz
    Proč mám chuť tu kravinu po tomhle koupit ?
  • Hehe,mp je porad to stejny do kola,ale sp ti prijde super jo? *1* nemam slov
  • myslim,ze to bude spis obecne deti a pubertaci,ktere ke koupi dokaze donutit kazdy trailer,kde to hodne boucha a je tam hodne radoby cool akcnich zaberu ala hollywood. *3*
  • Video fakt dobré a určitě si zahraju SP jako vždy.MP je oničem (pro mě nic extra pořád stejné dokola od MW).Jinak začátek videa dosti podobný hudbou v BF3 :-/
  • smejki
    prostě baykovina, jako každý rok *4*
  • ratatatatatata boom ratatata boom boom,super slow-mo cool skript,ratatat boom boom boom ratatata super slow-mo cool skript ,booom booom ratatata........tak takhle nejak vypada sp poslednich dilu cod,navic se super dlouhou herni dobou 3 hodin.A bf3 vypada v singlu dost podobne.
    Jak to muze nekoho bavit,nepochopim.
    Vzdyt existuje tolik kvalitnejsich SP her.
  • Ha! Po Metal Gear Solid 4 dalsi rezba v centru Prahy. Kdyz uz nic jinyho, aspon ve vyberu lokalit maji utori vkus :)
  • To jo no,bude tam vice tech super cool spomalovacek co? *1*
    SP BF3 je bohuzel v tomto tomu cod dost podobne.
    Ale hlavne ze jsou z toho vsichni odvareni *1* .
  • SA-reg
    Ale prosímtě...
  • To sou tu pouze fandové CoD nebo se i cod hateři nechali zlákat ke koupi jednim trailerem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit