Přejít na výpis diskuzí
Příběhové video z Modern Warfare 3 se zastavilo i v Praze
8.10.2011 | Petr Poláček
285 příspěvků
-
Trpane. Normalni lide se*ou na reklamni kampan, zkusi si zahrat hry co by je teoreticky mohly bavit a podle toho se nasledne rozhodnou. A ze nekdo ma rad holky a nekdo vdolky, je ti doufam jasny. Takze odsuzovat nekoho ze si koupi jednu z tech her, je proste trapne...
-
vis co znamena pojem "beta" ?
-
Promin nevšiml jsem si, že reaguješ na mě.
-
Logické? Jako Angry Birds? Sorry, ale tu bych řadil mezi "bezmyšlenkovité"...
-
Ale to spolu souvisí... musíš zvážt všechny fakta.
-
divné sú aj niektoré shadery na postavách ale i predmetoch, lesknú sa ako psie... Osobne mi to pripadá tak, že sa vzhľadom na silnú konkurenciu vykašlali na detaily a rozhodli sa vsadiť na efekt - viac výbuchov, viac spektakulárnych nahraných scén, taká interaktívna Bayovka.
-
Tak prvni dil byl paradni a az po MW1 to byla porad kvalita.Od te doby je to imho nastavovana kase a zdimani znacky.
Jinak ja nevim,ale vzhledem k tomu,jak se prodavaji ty predrazene dlc a kazdy rok si takove mnozstvi lidi kupuje viceneme predrazeny datadisk s novou 3h kampani a novymi zbranemi,tak mi moc neprijde,ze by to vsem vadilo.
Me naopak prijde,ze jim to vetsina hezky basti. -
podle mě BF 3 letos stejně asi neporazi MW ... beta byla tak plna chyb ze sem to jakziv nevidel :D tolik bugu nemely vsecky codka dohromady :) ale urcite si koupim oboje a posoudim az pak :)
-
pro ty co tvrdi ze cod hraji jen deticky
http://www.youtube.com/watch?v=K_heAvnbCBQ
jinak, koupim si obe hry. to ja jen aby jste si uvedomily ze zalezi na soluhracich a kkti jsou vsude. si pamatuji jak v bf na spawnu stihacek a bojovych helikopter me porad zabijeli vlastni jen abych jim nevzl stihacku. -
Moc to prožíváš je jeden z argumentů, když už žádný pořádný nemáš...
Tisíce lidí prožívají hokej, fotbal, hudbu, filmy... ale hry nikdo nemůže? Hry jsou moje hobby, tak je prožívám.
Kdyby nikdo nic neprožíval, tak se nikdy nic nevymyslí a všichni jsme tupci bez fantazie.
(Příště ti doporučuju použív argument, kterej není tak jednoduchej na vyvrácení...) -
Mluvil jsem o enginu. A ten je v CoD proste rozpohybovany nejlip. Nevim jak ti to presne popsat, jestli si hral vsechny tri tituly (CS, BF, CoD), rozdil si musel citit.
Me CS nikdy nebavil prave kvuli tomu jak se divne hybou panaci, strelba, litaji granaty. Tim kazdopadne nerikam ze je to spatne. Nekomu to vyhovuje a ja mu to neberu. Proti gustu... -
Craaash
http://www.youtube.com/watch?v=7kb_5GMbE4M -
Ty ses dobrej popleta.Prvne po me chces abych ti nejakou Sp fps hru napsal,kde to neni to ratatata a pak mi reknes,ze to je logicke,kdyz je to jina hra.
Ty nevis co vlastne chces *1* .
Ono je celkem logicke,ze kdyz ti reknu nejakou jinou fps,tak to bude jina znacka ne?Ach jo *1* .
A i kdybych zustal u toho CoD,tak prvni dil rozhodne takovy nebyl. -
a ty ostatni teda fakt potrebujes?
-
Cenova politika Activisionu je druha vec. S tou nesouhlasi snad nikdo svepravny. Ale kdyz si vezmes sudy dily CoD - tj 4,6,8. K tomu prvni dva dily, nevidim na nich nic spatnyho. Snad jen v CoD6 byl SP pribeh az moc zbesily.
-
Tak trh mobilnich her jsem zrovna na mysli nemel *3* .To je takovy vlastni vesmir s vlastnimi pravidly.
-
Tak o cenove politice Activisionu radeji nemluvit. Za tu by si zaslouzili pesti, a ne jednou. Mluvim o tom jak vypada primo hra.
-
ponekolikate uz proste nenaletim at sou tyhle trailery sebelepsi. jediny co tehle hre hraje do karet tak ze neni prehypovana jako battlefield, ted muze sp codu jen prekvapit.. stejne sem ale toho nazoru ze komu nesedely uz posleni dily, tady se uz taky nechytne
-
V soucasnosti se nejvic prodavaji logicke hry na iphonech ;)
-
Jaká každá hra co to meleš? *1* A moc to prožíváš.