Přejít na výpis diskuzí
Příběhové video z Modern Warfare 3 se zastavilo i v Praze
8.10.2011 | Petr Poláček
285 příspěvků
-
Ale tyhle hry jsou oboje vdolky!
-
>Robotron3
Navazuju na no, že jsi napsal, že na telefonech se prodávají logické hry.
Pochopil jsem to že tím kontruješ ten výraz "bezmyšlenkové", kterej jsem použil v začátku toho vlákna...
Pokud jsi to jen tak oznamoval, taky sorry, další diskuze byla zbytečná. -
tak hrajte The Sims hovada, tam si muzete spokojene delat deticky a vystrel tam neuvidite ani kdyby ste se stavely na hlavu *1* , tohle je proste zabavna akcni hra, ja od takovych her necekam nic nez zabavu a tu jsem prozatim dostal, a je mi jedno ze sem za tu 6 hodinovou kampan zastrelil stovky panaku, proste vypnu mozek (nebo, spis ho ani nezapinam *2* ) a jedu ..... o tom to je ne? *4*
-
Zacnu tim, ze jsem velky fanda bf2 a 3 uz mam predobjednanou. To ale nezmeni nic na tom, ze kazdy rozumne uvazujici vidi, ze jejich beta byla opravdu hodne spatna. Miliony veci, ktere neni problem odladit, nez je beta spustena (viz. propadavani v texture?) Jestli duvodem bety bylo hledani chyb, tak je docela blby, ze se to snazili delat na mape, ktera byla dva dny nehratelne kvuli temto chybam.
-
Ale hovno, mluvim o tom ze se CS hybe oproti CoD mirne zpomalene, nebo jak to nazvat. Jestli si poradne hral vsechny hry, moc dobre vis o cem mluvim. Jelikoz to samy dela DoD (Day of Defeat), prisuzuju to enginu half-life...
-
Divil by ses,kolik lidi se prave tou reklamni kampani necha ovlivnit.Ostatne,ty velke spolecnosti( ne jen v hernim prumyslu) by prece nevrazeli takove penize do reklamy,kdyby to nemelo zadny efekt ne?Casta ucast psychologu pri tvoreni reklamni kampane ostatne mluvi samo za sebe.
Trochu se prvne zamysli,nez neco placnes.
A ja neodsuzuju lidi,ze je nejaka hra bavi,ale spis,ze si nechaji **** na hlavu a kazdy rok poslusne naklusaji a koupi si nove cod,i kdyz ta cena tomu vubec neodpovida a o pristupu activisionu k hracum ani nezminuju. -
Když to zavedu do extrému, tak je to jako kdyby jsi si od někoho koupil skvělý auto a on ti pak zastřelil manželku... chtěl by jsi to auto pořád?
No... i když... teď si říkám, že já možná i jo... nebo spíš... dovedu si představit situaci, že ano.
Ok... beru zpět... pravdu máš ty. -
Nas klan ma vekovy prumer neco pres tricet. Kdyz sem hravali jeste ligy v CoD1-4, bylo tam hodne vekove podobnych teamu - tj. 25+. Takze nemuzu nesouhlasit...
-
Ted sem uplne nepochopil, s cim nesouhlasis, nebo na co navazujes, ja nerikal, ze tyhle hry jsou nejaky komplecni, jsou to proste logicky rychliky na mobilech :)
-
Cut the Rope? Angry Birds 2.0... stylizace, jednoduchej koncept s několika obměnama atd.
No dobře, změním "bezmyšlenkovité" na "nekomplexní". -
Co to placas? To ze jim poskytuji pro tebe treba nekvalitni hru, s minimem inovaci a rikaji za to nechutne moc, neznamena ze zakaznici ty ceny chteji. Na cenovou politiku Activision driv nebo pozdeji dojede.
Kazdopadne to nemeni nic na tom ze dily 1, 2, 4, 6, 8 jsou kvalitni, delane presne podle vkusu vetsiny trhu. Proto se prodavaji jak rohliky i pres svoji cenu. -
tak snad v pristim dile :P
-
Sa-reg, jako Cut The Rope treba.
-
Myslis tim,ze v cs neni tak snadne dat HS jako v cod?Jo to souhlasim no.
Jinak s pohybem jsem nemel problem ani v jedne hre. -
Na efekt vsazeli minimalne uz i u BO.
-
interaktívna Bayovka je cod uz od 4.dílu a to tak ze totalne
-
jo tohle je pravda :) i v codku sou děcka ktery tě chtěj nastvat ale dycky mě to bavilo víc má to silnou základnu ... silnou podporu ... hraje to hodně lidí ... sou super mapy ze nemusis vzit tank abys dobeh nadruhou stranu mapy driv nez pudes spat jak u BF ... lepsi mensi mapy nez takovy monstra
-
No, pracuju v hernim obchode, a podle me je to spis naopak, nez si lidi mysli. Mam dojem, ze vic hrajou COD prave ti dospeli az starsi lide. Prave proto ta hra tak vypada, ne ze je to designovany pro teenagery, ale naopak pro starsi obcany 30 a vejs, ktery uz nemaj tak rychly reakce a postreh jako mlady, nechce se jim u her premyslet, jen si zastrilet, kdyz pridou utahany z prace :)
-
neviem aky bude MP, zatial to moc nevyzera, ze to bude velka zmena od mw2, ale kampane COD boli proste vzdy nabusene a ked som si hovoril pri traileroch na mw2 ake to je epic, tak tu som bez slov, tesim sa :) (hravam aj battlefield)
-
A ty jeste porad nevis,ze bf3 ma s cod spolecneho vice,nez je zdravo?
Obe hry maji velmi podobnou cilovou skupinu hracu.Koneckoncu,EA se tim netaji,ze chce codu sebrat jeho komunitu.