Přejít na výpis diskuzí
Příběhové video z Modern Warfare 3 se zastavilo i v Praze
8.10.2011 | Petr Poláček
285 příspěvků
-
Tesim moc hraju xbox COD MW 3...Parim Blazen!!!!xD
-
no zrovna na alterIW je míň hackerů než na ofi serverech
-
AlterOps nikdo nechtel? To se divim, ale coz. Ja se k alterIWnetu dostal jen kvuli zkousce novych map a rozjeti na lan, bez nutnosti originalniho IWnetu. Kazdopadne zadarmo budiz, ale jinak nedodelavka, spousta bugu, ale to kazdej kdo zkousel bude vedet...
-
To nemá nic společnáho s BF. To co vy máte na COD nepochopí zadný normální člověk *1*
-
Presne tohle si furt rikam taky.Ale neco takovyho BFkar nepochopi.
-
ttyyy vole já se fakt bavim co za čúráky sem chodí :D
-
ano, trailer ukazuje jak tragicka bude kampan... ale to nevadi, pac multiplayer bude snad o mnoho lepsi.... Facku za titulek.. Kdyby gameplay byl kvalitni (treba jako u her na sourcu), ale on neni a nebude, tudiz tyto pr reci jsou smesne a jen skoda, ze takto akcni trailer vysumi do ztracena..
-
Cože to vlastně je ten progaming? A k čemu že to má vlastně sloužit?
-
Tak co nám místňáci-batlfíldfilové řeknou na tento trailer tentokrát? Kdypak se objevila v B seriích naše nejlepší, nejkrásnější a nejžůžovnější matička Praha (viděna například 0:41) a kdy jsme viděli v jejích hrách záběry jako je zásah rakety do Eiffelovy věže? Kdypak se můžete radovat z toho že je Praha na straně Rusů a ne přiteplených američanů? Ne v BF, zato můžete do áleluja hrát MP náhodných místech, která neexisují a můžete se tam akorát vyhýbat padajícím tankům.
Shrnul bych závěr takto: CoD je hra epická, akční a plná zvratů. BF má multiplejer -
AlterOps ani už nebude protože ho nikdo nechtěl a upřímně alterIWNet aní zase tak špatnej sice mu chybí pár věcí ale tak co chceš zadarmo
-
Takze ty si to uz hral...
-
Parlament si vybombardujeme sami *15*
-
Napíše mi někdo časy, kdy je tam ta Praha? *3* Poznám tam spoustu měst, ale Prahu teda ne a ukamenujte mě!
-
Ak to bude ako 4 tak to bude dobre
-
Pochopim,kdyz to nekoho bavi v tom MP,i kdyz se to od MW2 temer nezmenilo,ale ze se najde sppousty lidi,kteri si kazdy rok kupuji cod jenom a nebo hlavne kvuli 5hodinove singl kampani,ktera fakt za moc nestoji?
To vazne jde jaksi mimo me chapani. -
CoDMW3 < BF3 < ARMA3 < Operace Flashpoint CWC *3*
-
Lidi, tak pardon, že jsem silným fanouškem COD série a prostě mám raději COD než BF :D
-
Dobře tak já si to teda kvuli tomu SP stáhnu no :D
-
no shit, sherlock!
-
Takže ty povazujes za vlastenectví si koupit hru, kde budes asi tak 5minut na mapě s pár texturama budov jako jsou v Praze ? aha... tak to já mám o vlastenectví teda uplně jiný predstavy.