Přejít na výpis diskuzí
Příběhové video z Modern Warfare 3 se zastavilo i v Praze
8.10.2011 | Petr Poláček
285 příspěvků
-
Podle tebe je ''bombastický'' SP zabíjet vojáky po stovkách a každou druhou sekundu videt naký script a to celé doprovázeno naprosto suprovým pribehem, který dokáže vymyslet i 14tileté díte ? Silný trailery... hm... co sem videl tak to až do dneška stálo uplně za ho*no a ani toto není teda nix extra, spís jen prumerný a to jen díky tomu, že tam raci poradne neukazují gameplay.
-
A koho to zajímá, že bude BF3 lepší v MP? To všichni vědí Ajnštajne, proto jede B3 na MP, které hraje jedno a to samé procento hráčů a CoD jede na SP, které díky bombastickému SP a silným trailerům vyhraje to nejdůležitější- nové hráče.
-
Ano oni totiž v Praze jsou.
-
krale? Tim myslis BF2? MP v CoD a BF prosim neporovnavejte.. -.-
-
Ano, ano většina místňáků, jež pravidelně sledují "televizní stanici" Nova vvšechno ví, všechno zná, takže musím přijít já s trochou másla do mlýna.
Jak by řekl prezident Richardson: A little history...
Od roku 1948 jsme byli na straně Sovětského svazu, jež byl tvořen 15 (registrovanými) národy, nejenom Rusy. Hodně vojáků jež nám sem vnikla roku 68 byli (pokud mluvíme o Sovětech) Ázerbájdžánci. Dále se opomíná, že nás okupovali i Maďaři, Bulhaři, Poláci a Němci téhož roku. Takže diskriminace Rusů není na místě. A pokud chcete svádět vinu na nejvyšší sovětské představitele, vězte, že třeba Stalin byl Gruzínec a Brežněv zase Ukrajinec.
Naučte se myslet. -
Z toho enginu se mi chce blít, to neni hra, ale interaktivní film
-
taky se vam to video tak seká?
-
Tak si ji kup od codgame.cz. Prodávají MW3 s MW1 za 750 Kč - klasická předobjednávka na steamu, pošlou Ti to jako gift.
-
Série MW byla na Steamu v akci jen jednou, navíc v mizerné akci. To bylo k nějaké velké události... Takže na to bych nespoléhal. Možná tak za 2-3 roky.
-
Fakt ? aha nemáš bejt náhodou mrtvej Ghoste co děláš na týdle diskuzi??
A kde máš MAC taviše -
Já mám BF3 předobjednaný už asi od února, MW3 si koupím až bude nějaká akce na steamu, nebo za 300 před aukro. Těším se na obě hry, i když BF3 má pro mě + u zpracování a multiplayeru. Ovšem u takového MW2 jsem se náramně bavil a proto se těšám i na MW3.
-
Tak tys to zabil, tobě tady ti Rusové (proti kterým jen tak mimochodem budeš bojovat i v MW3) hodně chyběj co? A ano taky se těším až budu hrát MW3 bez zničitelného prostředí, bez možnosti ovládat vozidla a v mizerné grafice chabě maskované tunou skriptů. Ne vážně už aby tu byl Battlefield 3. Až v B3 vyladěj chyby bude to král multiplayeru to by bylo aby byla MW3 zabugovaná když dělaj vývojáři pořád dokola tu samou hru to už to musej znát zpaměti.
A příběh stojí za p*d jak v CoD tak B3 doba kdy člověka ohromila armáda Rusů která (už zase) zaútočila na Ameriku a ten se pak skrze jejich armádu probíjel aby za slabých 5 hodin hrdě pronesl Bůh žehnej Americe je už dávno pryč. U MW3 a B3 se bude hodnotit hlavně multiplayer singl. je tam jen proto aby lidi nebrblali a v mulťáku B3 prostě vyhraje. -
singleplayer kampaň bude zajimava už jen proto, že jde o rozuzleni celeho přiběhu... a mulťak bude zas skoro to same... ta hra dobra bude (obvyklych 7/10?) protože nemuže byt špatna, ikdyž je to jen datadisk za full cenu, leda že by museli něco totalně posraat... kupovat ale nema cenu, stači fulldemo od Shitrow :p
-
No to máš pravdu ale plno lidí v případě BF se takto nalakat nechavají. Ale z toho co jsem měl moznost vyzkoušet tak možna bude BF lepší ale krale z trunu nesesadí.
A přece jen IW zatim neudělali vyloženě špatnou hru. Vždy to jsou hry co se hraji roky. -
to ze je trailer efektni neznamena ze to bude dobra hra. jenom idi*t se na tak lacinou vec muze nechat nalakat.
-
Praha na straně Rusů? :-D Brno na straně Amíků a Ostrava na straně Zlaté hordy Čingischána? ... Hele nechceš s toho rovnou udělat politickou diskuzi na téma Radar je na prd... Všichni jsme vděčný za 68 a za to že nás Rusko silně ovlivňuje skrz dodávky energie? Hmm... Jako kdyby toho nebylo dost jinde...
-
Hrál jsem betu a jelikož beta je stára asi jen měsíc či dva,tak se z toho dalo usoudit jak ta hra vypadá a hraje se,pokud jsi ji nehrál nebo ti nepřišlo alespon náznakem,jak to přibližně bude vypadat,tak to promin ale pokud mám hodnotit tak to nejde a to z jednoduchého důvodu,ten jest že ani jedna z těchto dvou her nevyšla,tudíž se to ani nedá,ale základní systém BF je pořád stejný a tak i u cod.
-
Trailer super, už se těším. Zahraju si určitě MW3, ale i BF3, obě hry budou super... *3* *1*
-
0:41 vidim nejakeho cernocha :D..
Kdy ses mohl radovat z toho, ze je Praha na strane Rusu a ne teplych americanu? Asi tak od roku 48.. -.- -
Mám rád bf3 ale nevadí mi mw3 , trailer musím říct že byl více než parádní a velkou akci i když jen ve formě skriptu taky mi nevadí . Jestli začnou dělat jenom sp kampaně které budou extrémně dlouhé plně té akce atd. tak bych tomu dal více + . Pokud se udělá hra dobře nepotřebuje žádný super engine ( viz. portal 2 ) takže doufám že to nebude jako ostatní cod ale něco se v tom zlomí a začně se to ubírat trochu lepší cestou . Nepřeji tomu zkázu ( i když dlc jsou za nehorázný peníze ) ale spíše tomu přeji hodně úspěchu protože kdyby tu nebyla konkurence tak žádně hry by nebyly lepší a lepší tak možná příště tu bude ještě lepší cod než dosud . Zatím si to stáhnu jelikož nemám peníze na 3-4 hodinové sp kampaně a multiplayer bude stejný jako ostatní díly takže tak .