Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • POZOR!!!!
    Toto je trailer nie hra!! Kto si kupuje hru na zaklade traileru by sa mal asi nad sebou zamysliet.... Staci sa iba pozriet na filmove trailery ake su niektore bombasticke a film je total sraaacka...... To plati aj o hrach. takze kazdopadne ja si pockam na par recenzii
  • Až vyrobí hru která se chytí v progamingu tak atˇ ode mne chtěj prachy, dřív nic, a jsem si jist že nikdy :) A cod fans: Ne že mi tu někdo napíše že BF3 na to není! BF není na tomhle konceptu stavěné a ani jeho první tři díly se nikdy v PG nehrály jako cod4, 2, 1, čtyřky hraju doted a baví mě, cod5,6,7 NE! tot vše
  • Nerekl jsem, ze je tento dil plnohodnotnym pokracovanim, ale rozhodne to neni pouze nastavovana kase. Ja v dilech od IW pokroky kazdy dva roky vidim. Ale jestli ti jde o engine, ktery tou kasi lze nazvat, tak to je otazka novych konzoli...
  • Nekdy mi prijde vazne usmevne,jak se skalni fanousci dohaduji ,ze BF3 je nejlepsi a mw3 je sr*cka a naopak,pricemz ty hry jsi jsou v mnoha smerech hrozne podobne.
    Aby taky ne,kdyz se rvou u tu stejnou cilovku hracu.
  • Jste snad všichni na hlavu ne? pořád omýváte, jak zabugovaná BETA je, ale nikomu nedochází, že je to měsíc starej relase! :) Spoustu chyb už bylo napraveno.
  • BF je de facto taky pořád stejné už od dob prvních dílů,jen poslední dobou nám trochu codovatí,pokud se to slovo vůbec dá použít xD
  • Hm, velmi zajimave. Stejny nazor jako ja mel prakticky kazdy na vsech lanparty, kde se hralo CoD spolu s necim na enginu HL a slo to krasne porovnat.
  • SA-reg
    DarkHawk - "mám dost argumentů, ale nestojíš mi za to"

Další z argumentů poslední záchrany... přiznej si to... něco si tu plácl a já ti to omlátil o hlavu. Jsi v řiti.
  • Ano nastavovana kase.Ale ty jsi ocividne jeden z tech skalnich fanousku,ktery si nedokaze pripustit,ze to co Activision vypousti pod znackou cod jsou jen hodne predrazene datadisky a ne plnohodnotne pokracovani.
    A free dedic server neni novinka,ale jaksi by mela byt samozrejmosti u takovehle hry a smutne je,ze tomu tak u cod neni.
    A koncept "doladene MW2" vylozene evokuje datadisk a ne pokracovani.
  • Tak na tohle bych šel i do kina *1*
  • Ano hral a opravdu netusim o cem mluvis.Zadneho spomaleneho pohybu jsem si nevsiml a popravde tohle je poprve,co neco takoveho na ucet hl a potazmo jeho modifikaci slysim.
  • V cem to bude vetsi narez nez BF3 v tom ze se pohybujes porad v jednom koridoru a nebo ze vsechny dily uz od cod2 sou uplne stejny v tom bude vetsi narez?
  • Tak je to jasný. :D
    Cod-Dám si SP.
    BF-Dám si MP.
    Vyřešeno.
  • DarkHawk
    Argumentu mám dost, ale nezajímají mě ty tvoje příspěvky natolik, abych to s tebou musel řešit.
  • Prodeje rikaji ze holky (kdyz uz sme u toho prislovi). *3*
  • Kdyz si nekdo koupi CoD/Battlefield, neocekava pochopitelne logicke akcni rpg, s otevrenym svetem a propracovanym strategickym systemem. Od toho jsou jine hry.
    SP je v CoD kratky, ale v dilech od IW zabavny. Multiplayer se vyvyji - porovnej si MW1 s MW2, to je sakra rozdil. A s predrazenyma DLC nesouhlasi snad nikdo. Jenze jinak nez koupi originalu si to neazhrajes. Nepocitam ne zrovna kvalitni alterIWnet. AlterOps jeste dodelany dokonce porad neni. Vsak na tu svoji cenovou politiku Activison dojede, otazka je kdy.
  • Taky souhlasím vím o tom své, opravdu CoD hrají spíš starší lidé.
  • Evidentne te nechapu, minimalne tvuj posledni prispevek urcite. Nemusis souhlasit, ze ty dily od IW jsou opravdu kvalitni po vsech smerech, navic se ztrefuji do prani zakazniku. Jenze tak to proste je. *5*
  • Nastavovana kase? S tim nemuzu souhlasit. MW2 melo spoustu novinek oproti prvnimu MW. Tento treti dil bude doladeny MW2, predevsim s free dedic servery, takze ideal.
    World at War a Black Ops nepocitam. Ty jsou krome zombie, velmi spatne po vsech smerech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit