Přejít na výpis diskuzí
Příběhové video z Modern Warfare 3 se zastavilo i v Praze
8.10.2011 | Petr Poláček
285 příspěvků
-
vypada to fakt dobre. doufam ze hra bude dosahovat stejnych kvalit jako tento trailer. Sp kampan bude urcite skvela jizda jako prvni dva modern warfares *16*
-
-
Bez za maminkou at ti da penizky ze je to cool muck *14*
-
-
Trailer se k této hře, myslím si, výborně hodí. Nikdo neočekává nějakou zásadní změnu, a tak třetí díl MW zatím připomíná třetí pokračování filmového Ramba. Je víc akční, víc drsné, víc krvavé, prostě víc "cool"... Jen aby ale všeho více nebylo zase až moc, tak jako u zmíněného filmu... Také budeme s lukem a šípy sestřelovat bojovou helikoptéru??
-
Ohhh ,BLOOD SCREEN, Soooo real !!!!!.....
-
SA-reg tiscali.cz
DarkHawk - "mám dost argumentů, ale nestojíš mi za to"
Další z argumentů poslední záchrany... přiznej si to... něco si tu plácl a já ti to omlátil o hlavu. Jsi v řiti.
....................................................
Hochu tak ty máš dost. Pochybuju o tom jestli seš vůbec normální, ale dobře nechám tě přitom. *1* -
>Robotron3
Navazuju na no, že jsi napsal, že na telefonech se prodávají logické hry.
Pochopil jsem to že tím kontruješ ten výraz "bezmyšlenkové", kterej jsem použil v začátku toho vlákna...
Pokud jsi to jen tak oznamoval, taky sorry, další diskuze byla zbytečná. -
cod i bf maji suprove hratelny mp a je to jediny duvod k jejich porizeni. single cast cod sem nedokazal dohrat od tretiho dilu u posledniho bf sem se premohl a zkusil to dohrat. rozdil mezi cod a bf nebyl skoro zadny. u obou to byla tupa zalezitost ve smyslu musis jit tam a musis se tam dostat tudy, aby ti mohli nepratele vbehnout pred zamerovac ve spravny moment. proste zalozitost pro jedince, kteri maji vazny problem nekde v hlave.
-
-
ty budes asi taky jedinec s nejakym tim problem at uz v hlave nebo nekde jinde. vid :)
-
-
cozee, to ma byt jako staromak? co to je za debilitu? :DDD
-
-
Odkdy jsou ve hrach skutecna mista vyzobrazena jako skutecna mista?
-
-
Ano rozhodně všechny místa jsou udělány přesně podle jejich předlohy, do puntíku.
No jo, taky bych chtěl být tak naivní jako vy. *1* -
-
kdyz doprostred nejznamejsi turisticke destinace v Praze prdnes obri renesancni palac co je tam jak pest na oko, tak mi vyraz "do puntiku" prijde prinejmensim usmevny.. :D
-
-
znají výraz ironie?
-
-
-
Arma 3
-
třeba stalker shadow of chernobyl ?
-
od te doby co to technicke moznosti pocitacu zacaly umoznovat? zvlaste pak ve hrach ktera se na ta mista konkretne odvolavaji a pojmenovavaji je
-
-
Ale prosim ta a na co ? Myslis ze im zalezi na 1000 pindajucich cechoch ze im zmrsili maticku prahu ?
-
-
Pořád lepší než AC Brotherhood *1*
-
-
-
-
to se na me nezlobte, ale kdyz cesky kluci z BI dokazou vymodelovat dopodrobna cely recky ostrov z rozlohou stovek kilometru ctverecnich, nechapu proc lidi co delaji COD a maji na to rozpocet asi sto miliard nedokazou verne vymodelovat JEDNO namesti :D
-
-
protože ten palác na něco potřebují? Ten zbytek je poměrně věrný.
-
-
Což o to, to chápu. Mně se jen ten palác zdá trochu mimo českou architekturu. Kolik je v Praze takových kopulí? Resp. kopulí vůbec - těch pár jako je Sv. Mikuláš, nebo sv. František jsou jaksi stylem jinde. A snad trochu podobná teologická fakulta v Dejvicích se zrovna na Staromák moc nehodí.
Ale jinak to chápu, kromě Čechů (a to jen některých), to nikdo řešit nebude...
-
-
-
-
Nekdy mi prijde vazne usmevne,jak se skalni fanousci dohaduji ,ze BF3 je nejlepsi a mw3 je sr*cka a naopak,pricemz ty hry jsi jsou v mnoha smerech hrozne podobne.
Aby taky ne,kdyz se rvou u tu stejnou cilovku hracu. -
Až vyrobí hru která se chytí v progamingu tak atˇ ode mne chtěj prachy, dřív nic, a jsem si jist že nikdy :) A cod fans: Ne že mi tu někdo napíše že BF3 na to není! BF není na tomhle konceptu stavěné a ani jeho první tři díly se nikdy v PG nehrály jako cod4, 2, 1, čtyřky hraju doted a baví mě, cod5,6,7 NE! tot vše
-
-
Cože to vlastně je ten progaming? A k čemu že to má vlastně sloužit?
-
-
Dosahnuti mistrovstvi v mackani tlacitek :)
-
-