Přejít na výpis diskuzí
Příběhové video z Modern Warfare 3 se zastavilo i v Praze
8.10.2011 | Petr Poláček
285 příspěvků
-
Mám rád bf3 ale nevadí mi mw3 , trailer musím říct že byl více než parádní a velkou akci i když jen ve formě skriptu taky mi nevadí . Jestli začnou dělat jenom sp kampaně které budou extrémně dlouhé plně té akce atd. tak bych tomu dal více + . Pokud se udělá hra dobře nepotřebuje žádný super engine ( viz. portal 2 ) takže doufám že to nebude jako ostatní cod ale něco se v tom zlomí a začně se to ubírat trochu lepší cestou . Nepřeji tomu zkázu ( i když dlc jsou za nehorázný peníze ) ale spíše tomu přeji hodně úspěchu protože kdyby tu nebyla konkurence tak žádně hry by nebyly lepší a lepší tak možná příště tu bude ještě lepší cod než dosud . Zatím si to stáhnu jelikož nemám peníze na 3-4 hodinové sp kampaně a multiplayer bude stejný jako ostatní díly takže tak .
-
-
Prosimte vubec nestavej do stejne roviny cod a portal 2.Portal 2 je ukazka toho,jak se maji hry delat,plna inovativnich a neotrelych postupu,inteligentniho humoru,skveleho dabingu,skveleho scenare a vtipnych dialogu,zajimavych hernich mechanismu a hlavne je to opravdu plnohodnotne pokracovani,ktere prineslo mnoho noveho.
Z te hry jde vylozene citit,ze tvurce tvorba te hry bavila a financni uspech je az na druhem miste.
Zatimco z poslednich dilu cod je ta zdimacka penez citit na kazdem kroku,nulova invence,stupidni scenar,stupidni nepratele a mohl bych pokracovat.Zminovat premrstenou cenu za hru na urovni datadisku,predrazene dlc atd sem snad zminovat ani nemusel. -
-
Nestavím tyto 2 značky vedle sebe , jen sem chtěl říci že kdyby se Cod udělalo dobře tím myslím super příběh , atd. tak by nepotřeboval super nový engine . Neříkám že cod takový je a portal 2 je na stejné úrovni to ani zdaleka .
-
-
-
Já se nechci koukat na akční biják.. Chci si ZAHRÁT akční hru!!! Drsné prupovídky, všude samej výbuch, padající domy, vrtulníky a bouračky.. 99% z videa bylo naskriptovaných záběrů - což dokonale ukazuje co je MW3 zač.xP nejde mi o grafiku,, ale o to, že tyhle všechny pozlátka už tady byly.. Bf3!!! Bf3!!! záběry ze singlu Bf3 vypadají jako skutečná válka(a nedělá to grafika) - MW3 je normální akční film ve kterym mi chyběla už jen roztrhaná americká vlajka.
-
-
Skutecna valka?Nenech se vysmat prosimte.BF3 i MW3 nevidely skutecnost ani z rychliku.
Vzdycky se musim pousmat,kdyz vidim nejakeho fanouska nejake hry psat na forech,jak ta jeho oblibena hra neni realna *1* . -
-
Jojo, zato ta tvoje je! *5*
-
-
Moje?jaka moje? mas to nejake popletene hele. *3*
-
-
-
....co to sakra?
-
-
Supér.
Jako pravého českého vlastence mě zahrnutí Prahy do hry přesvědčilo ke koupi. -
-
Takže ty povazujes za vlastenectví si koupit hru, kde budes asi tak 5minut na mapě s pár texturama budov jako jsou v Praze ? aha... tak to já mám o vlastenectví teda uplně jiný predstavy.
-
-
vlastenecke jako *12*
-
-
-
COD ani BF3 nikdy nebyli o singleplayeru, posledni dil bf by to mohl zmenit protože ty videa vypadali slušne. Ale single cod nikdy nestal za nic. A multiplayer obou her je o necem jinem, cod spis o freneticke akci v koridorech, bf vic v otevrenem svete neda se to srovnavat
-
-
Cod byl o singlu v každém dílu. BF nikoliv tam byl poprvé až v Bad Company. A srovnávat se to dá až moc dobře. To si napsal slušnou kravinu s tím otevřenám světem u BF. Jak vyjde Skyrim tak si to zahrej a potom možná zjistíš co to znamená otevřený svět.
-
-
Proč by měl hrát Skyrim, když je to úplně jinej žánr co ?
-
-
.Tak když se ohaní tím, že má BF otevřený svět což ovšem nemá. Tak sem mu doporučil hru ve které je ten pravý otevřený svět, aby mohl zjisitit co to vlastně otevřený svět znamená. *1*
-
-
ja myslel otevrene mapy *1* *1* *1*
-
-
j pravda, kazda z techto her je o necem jinym, BF3 je podle me sracka, sejme te kemper z keru ani ho nemuzes nijak videt zareagovat...nahodis se a na respu i kdyz kolikrat si nemuzes vybrat te sejme aniz by ses mohl pohnout...to nemluvim o tom, ze kdyz strelis nekoho na 80m a vidis jen hlavu a trefis tak ho na 1 ranu nezabijes...dalsi nesmysl...o stupidnim kill camu z 3 osoby, kterej je k nicemu taky nemluve....proste tyhle hry jsou jiny a necem jinym jenze vy to nejste schopni pochopit a radsi tady budete argumentovat enginem a grafikou....a srovnavat se to neda uz urcite ne MP...kolikrat me pripada ze si protirecite.
-
-
-
-
-
Zrovna u CoD 1, UO a snad i ve 2 byl single dobry. Pak to zpackali.
Ona historie sama pise nejlepsi zaptetky, ty nesmyslne kraviny v MW jsou smesne.
-
-
Battlefield rulez! :D
-
-
ze vas to este baviii :D...BF a COD sa zrovnavat neda...hlavne co sa MP tyka lebo je to kazde o nicom inom...BF ma vlastny styl ktory nie kazdemu padne...mne viac vyhovuje BF ale co sa SP tyka tak zatial vedie COD...ale uvidime ako to dopadne tentokrat kedy SP vypada dost dobre a rovnako tak sa tesim na coop...ale i na MW3 :)
-
Presne tohle si furt rikam taky.Ale neco takovyho BFkar nepochopi.
-
-
To nemá nic společnáho s BF. To co vy máte na COD nepochopí zadný normální člověk *1*
-
-
Lidi, tak pardon, že jsem silným fanouškem COD série a prostě mám raději COD než BF :D
-
V cem to bude vetsi narez nez BF3 v tom ze se pohybujes porad v jednom koridoru a nebo ze vsechny dily uz od cod2 sou uplne stejny v tom bude vetsi narez?
-
-
Takze ty si to uz hral...
-
-
Hrál jsem betu a jelikož beta je stára asi jen měsíc či dva,tak se z toho dalo usoudit jak ta hra vypadá a hraje se,pokud jsi ji nehrál nebo ti nepřišlo alespon náznakem,jak to přibližně bude vypadat,tak to promin ale pokud mám hodnotit tak to nejde a to z jednoduchého důvodu,ten jest že ani jedna z těchto dvou her nevyšla,tudíž se to ani nedá,ale základní systém BF je pořád stejný a tak i u cod.
-
-
BF je de facto taky pořád stejné už od dob prvních dílů,jen poslední dobou nám trochu codovatí,pokud se to slovo vůbec dá použít xD
-
-
To jo no,bude tam vice tech super cool spomalovacek co? *1*
SP BF3 je bohuzel v tomto tomu cod dost podobne.
Ale hlavne ze jsou z toho vsichni odvareni *1* .
-
-
To sou tu pouze fandové CoD nebo se i cod hateři nechali zlákat ke koupi jednim trailerem?
-
-
CoD Hateři hrají Caspian border v BF3 *7*
-
myslim,ze to bude spis obecne deti a pubertaci,ktere ke koupi dokaze donutit kazdy trailer,kde to hodne boucha a je tam hodne radoby cool akcnich zaberu ala hollywood. *3*
-
-
No výš ''haha'' ono je taky možné že prostě někoho CoD MW baví.
-
-
Fakt ? aha nemáš bejt náhodou mrtvej Ghoste co děláš na týdle diskuzi??
A kde máš MAC taviše
-
-
-
Ale prosímtě...
-
-
taky se vam to video tak seká?
-
Z toho enginu se mi chce blít, to neni hra, ale interaktivní film
-
Ha! Po Metal Gear Solid 4 dalsi rezba v centru Prahy. Kdyz uz nic jinyho, aspon ve vyberu lokalit maji utori vkus :)
-
ratatatatatata boom ratatata boom boom,super slow-mo cool skript,ratatat boom boom boom ratatata super slow-mo cool skript ,booom booom ratatata........tak takhle nejak vypada sp poslednich dilu cod,navic se super dlouhou herni dobou 3 hodin.A bf3 vypada v singlu dost podobne.
Jak to muze nekoho bavit,nepochopim.
Vzdyt existuje tolik kvalitnejsich SP her. -
-
tak hrajte The Sims hovada, tam si muzete spokojene delat deticky a vystrel tam neuvidite ani kdyby ste se stavely na hlavu *1* , tohle je proste zabavna akcni hra, ja od takovych her necekam nic nez zabavu a tu jsem prozatim dostal, a je mi jedno ze sem za tu 6 hodinovou kampan zastrelil stovky panaku, proste vypnu mozek (nebo, spis ho ani nezapinam *2* ) a jedu ..... o tom to je ne? *4*
-
Napiš jednu hru se super SP kde není to tvoje ratatatatatata boom ratatata boom boom,super slow-mo cool skript,ratatat boom boom boom ratatata super slow-mo cool skript ,booom booom ratatata........
-
-
Abych se drzel ciste fps zanru.tak priklad za vsechny-HL.Tam se nestane,ze by ti protivnici nabihali po stovkach tupe pod hlaven jako je tomu v kampani poslednich dilu cod.A ani tam nejsou na kazdem kroku radoby cool skripty v slow motionu.
Vis,i strilecka jde udelat tak,ze to nebude jen tupe strileni jeste tupejsich nepratel a nebyt pri tom bullet sponge.
A kdyz uz si chcu zahrat bezhlavou strilecku,tak si zahraju serious sama,ten se aspon netvari u toho smrtelne vazne. -
-
A víš proč to tak není? Protože to jsou dve rozdílné značky, už jen podle názvu Modern Warfare3 a Half-life tě to mohlo napadnout.
-
-
Ty ses dobrej popleta.Prvne po me chces abych ti nejakou Sp fps hru napsal,kde to neni to ratatata a pak mi reknes,ze to je logicke,kdyz je to jina hra.
Ty nevis co vlastne chces *1* .
Ono je celkem logicke,ze kdyz ti reknu nejakou jinou fps,tak to bude jina znacka ne?Ach jo *1* .
A i kdybych zustal u toho CoD,tak prvni dil rozhodne takovy nebyl. -
-
Promin nevšiml jsem si, že reaguješ na mě.
-
-
-
-
Tak treba zase Fallout New Vegas muzes dohrat bez jedinyho vystrelu. ;)
-
-
No jo, ale stejně to bude okolo tebe bouchat.
-
-
... a budou střílet ostatní, kdyť ani Portal se bez toho výstřelu a výbuchu neobejde ty rozumbrado.
-
-
Rozumbrado? Jde o to, ze tyhle akcni hry (z casti RPG) nejsou prave jen o tom strileni, a kdyz strilet nechces, vetsinou se konfliktu i muzes vyhnout. Viz treba i Deus Ex.
-
-
-
-
-
To mas stejny, jako proc lidi bavi hry se svetelnou pistoli. Prave proto, ze je to boom ratatata :)
-