Přejít na výpis diskuzí
Příběhové video z Modern Warfare 3 se zastavilo i v Praze
8.10.2011 | Petr Poláček
285 příspěvků
-
Video fakt dobré a určitě si zahraju SP jako vždy.MP je oničem (pro mě nic extra pořád stejné dokola od MW).Jinak začátek videa dosti podobný hudbou v BF3 :-/
-
-
Hehe,mp je porad to stejny do kola,ale sp ti prijde super jo? *1* nemam slov
-
-
Proč mám chuť tu kravinu po tomhle koupit ?
-
-
protože jsi ihned :-D
-
-
Protože su khokot asi, někdo mě mrdněte do hlavy prosím
-
-
-
Chtěl jsem komentovat trailer, ale po přečtení par komentářů jsem si uvědomil, že tahle diskuse je zase bojiště mezi BF a COD fanoušky.. takže se klidím... nic pro mě *2*
-
-
MF? *7*
-
-
Modern fartware *3*
-
-
-
Takový off-topic,ale vim že tuhle diskusi bude číst hodně lidí,takže...
Dají se v PS3 hrách zapnout třeba i anglické titulky?Rozuměl bych tomu líp přes titulky než jenom přes poslech.Díky -
-
Drtivá většina her tu možnost nabízí. Sám jsem se snad ještě nesetkal s hrou, kde by to nešlo.
-
-
Assasins Creed jednicka na xbox360 byla bez ang. titulku
-
-
-
campan bude brutalni jako ostatni MW o tom zadnaaa ale MP ??uz nikdy v zivote (blbost)
-
Boze, to bude sra*ka..
-
-
nas nezajima jestli budes mit sr*cku nebo ne
-
-
Trailer je trapný, same velkolepe sceny s cilem divaka/hráče ohromit ale je toho moc. Timhle utokem na hracovi smysly chteji zakryt mizerny gameplay.
navíc ty low res textury musel jsem se smát, je to trailer ani si nedali námahu to nejak vylepšit *1* -
-
mizerny gameplay? to je prave to co miliony lidi maji radi a proc hraji MP COD...s tim jak vypada BF bych radsi pomlcel tam zase vidali par traileru v HD, ktery vypadali mnohem lip nez vypada sama hra...kazda tahle hra je o necem jinem a spolecnosti maji jine cile a vidi MP hrani jinym smerem...Cesky lidi jsou fakt tak slepy a naivni?
-
Tak on COD 4 engine je naky 4 roky starej
-
-
Cely engine na ktorom bezi Call of Duty (IW Engine 4.0), engine je modifikovany Quake 2 engine (ano presne ten) od id Soft. A prvy krat sa pouzil v Call of Duty 2, tj. rok 2005... Takze, ano lidi, pytat si za 6 rokov stary software plnu sumu je nehoraznost, co po tom ze tam napraskali zly pribeh a MP, ktory zabavi tak pubertiakov? Stale je to to iste len s inou nalepkou.
-
-
tjn frostbite 2 taky neni zadna slava, a navic tam neni zadna hratelnost...jinak CoD engine nema presny nazev jako IW engine 4.0 :D to je fakt nesmysl, i kdyz COD bezi porad na stejnem enginu kazdym rokem je tenhle engine modifikovan a upravovan. Vyroba enginu vezme nekdy i roky aby se vyladil ten spravnej a IW nemaji jediny duvod delat novy engine. Proc kdyz ma MW a celkove CoD takovou uspesnost? tenhle engine nabizi obdivuhodnou hratelnost a moznosti....
-
Quake 3 engine spíš, ne?
-
-
Quake 2 engine... citas dobre :D
-
-
zjisti si aspon neco nez budes neco psat....CoD nebezi na IW verzi 4.0 :D:D btf BF3 to stejny absolutne stejnej engine jako debilne optimalizovany BC2....
-
-
-
-
-
a ten hlas na začatku co rika "you think i am mad" to ma byt co? *1* to je nejakej 15-letej nerd co dostal za odmenu vystupovat v traileru v nejake cod soutezi? *1* *1*
-
-
nebyl si to ty ? 15 letej nerd ?
-
Ten "15-letej nerd" by ti mohl dělat tatu panáčku. Už tě vidím, jak mu to říkáš do očí hrdino. :D
-
-
On raz vyrastie *3*
-
-
-
-
Konecne kvalitni trailer na CoD8. Letosni reklamni kampan Activisionu je tragicky odflaknuta. Asi spolehaji na automaticke prodeje? Ikdyz porad je to lepsi nez ta neustavajici masaz na BF3 (ktera dokonce prekonala tu lonskou varku na CoD7).
Kazdopadne ja se na treti MW tesim. Pribeh sice neni zazracny, ale kdyz nad tim tak premyslim, me vlastne bavi. Proste me ten styl, ruznorodych prostredi a postav, sedi. Arkadovost mi nevadi (nepotrebuju jedna rana od AI = smrt). Hlavni slozka - multiplayer, je taky jako delany pro me. Hlavne diky enginu, jina hra se nehybe tak prirozene (kam se hrabe CS). Kdyz mate s kym, jde i CoD hrat sakra takticky (na coz si spousta odpurcu stezuje). Absence vozidel mi nevadi, naopak diky tomu jsou mapy mensi a propracovanejsi vhodne na souboj 3-6 vs. 3-6.
Hraci BF3 / CS a dalsich obdobnych her, by se jednou mohli zdrzet trapneho flame jak je CoD trapne, spatne a nevim co vsechno. Kdyz nebudu pocitat dily od Treyarchu, je tato serie krasny priklad vypilovane hry, ktera poskytuje vetsine zakaznikum presne co chteji. A to neznamena ze je to spatne... -
-
Hmm, poskytuje zákazníkům co chtějí? Jistě. Ale zvaž další věc...
Pokud existuje tuna teenagerů, kteří chtějí předražené mappacky, CoD Elite atd. tak budiž... jejich věc, čím si propláchnou hlavu.
Ale bojím se, že se této nemoci chytnou ostatní vydavatelé a vývojáři... a pak jsme mi ostatní hráči v řiti.
Jeden příklad za všechny: "Bioware o DA2 - We want CoD's audience." A bylo to jasný hned... že DA2 bude srač*a. A byla.
Zakže doufám, že po MW3 už CoD konečně umře... že si Bobby uvědomí, že mu to lidi nebudou žrát donekonečma... že se lidi probudí ze setrvačnosti... -
-
Tak o cenove politice Activisionu radeji nemluvit. Za tu by si zaslouzili pesti, a ne jednou. Mluvim o tom jak vypada primo hra.
-
-
Ale to spolu souvisí... musíš zvážt všechny fakta.
-
-
Co to placas? To ze jim poskytuji pro tebe treba nekvalitni hru, s minimem inovaci a rikaji za to nechutne moc, neznamena ze zakaznici ty ceny chteji. Na cenovou politiku Activision driv nebo pozdeji dojede.
Kazdopadne to nemeni nic na tom ze dily 1, 2, 4, 6, 8 jsou kvalitni, delane presne podle vkusu vetsiny trhu. Proto se prodavaji jak rohliky i pres svoji cenu. -
-
Evidentne te nechapu, minimalne tvuj posledni prispevek urcite. Nemusis souhlasit, ze ty dily od IW jsou opravdu kvalitni po vsech smerech, navic se ztrefuji do prani zakazniku. Jenze tak to proste je. *5*
-
Když to zavedu do extrému, tak je to jako kdyby jsi si od někoho koupil skvělý auto a on ti pak zastřelil manželku... chtěl by jsi to auto pořád?
No... i když... teď si říkám, že já možná i jo... nebo spíš... dovedu si představit situaci, že ano.
Ok... beru zpět... pravdu máš ty.
-
-
-
-
-1? Prosím o vyjádření... to tu někdo opravdu chce, aby každá hra byla bezmyšlenkové mačkání tlačítek, aby trvala 6 hodin, aby měla multiplayer stejnej každej rok a aby měla předražený DLC?
Nebo proč mínus jedna? -
-
Kdyz si nekdo koupi CoD/Battlefield, neocekava pochopitelne logicke akcni rpg, s otevrenym svetem a propracovanym strategickym systemem. Od toho jsou jine hry.
SP je v CoD kratky, ale v dilech od IW zabavny. Multiplayer se vyvyji - porovnej si MW1 s MW2, to je sakra rozdil. A s predrazenyma DLC nesouhlasi snad nikdo. Jenze jinak nez koupi originalu si to neazhrajes. Nepocitam ne zrovna kvalitni alterIWnet. AlterOps jeste dodelany dokonce porad neni. Vsak na tu svoji cenovou politiku Activison dojede, otazka je kdy. -
-
no zrovna na alterIW je míň hackerů než na ofi serverech
-
AlterOps ani už nebude protože ho nikdo nechtěl a upřímně alterIWNet aní zase tak špatnej sice mu chybí pár věcí ale tak co chceš zadarmo
-
-
AlterOps nikdo nechtel? To se divim, ale coz. Ja se k alterIWnetu dostal jen kvuli zkousce novych map a rozjeti na lan, bez nutnosti originalniho IWnetu. Kazdopadne zadarmo budiz, ale jinak nedodelavka, spousta bugu, ale to kazdej kdo zkousel bude vedet...
-
-
-
Jaká každá hra co to meleš? *1* A moc to prožíváš.
-
-
Moc to prožíváš je jeden z argumentů, když už žádný pořádný nemáš...
Tisíce lidí prožívají hokej, fotbal, hudbu, filmy... ale hry nikdo nemůže? Hry jsou moje hobby, tak je prožívám.
Kdyby nikdo nic neprožíval, tak se nikdy nic nevymyslí a všichni jsme tupci bez fantazie.
(Příště ti doporučuju použív argument, kterej není tak jednoduchej na vyvrácení...) -
-
DarkHawk - "mám dost argumentů, ale nestojíš mi za to"
Další z argumentů poslední záchrany... přiznej si to... něco si tu plácl a já ti to omlátil o hlavu. Jsi v řiti. -
Argumentu mám dost, ale nezajímají mě ty tvoje příspěvky natolik, abych to s tebou musel řešit.
-
-
-
Sem chodi spousta zamindrakovanejch decek, ktery proste radi mackaj minuska, ze jim to dela dobre. Nevsimat si ;)
-
Vetsine hracu to asi bohuzel vyhovuje.Ostatne staci se podivat na to,jake hry se v soucasnosti nejvice prodavaji a myslim,ze je to celkem jasny.
-
-
V soucasnosti se nejvic prodavaji logicke hry na iphonech ;)
-
-
Ted sem uplne nepochopil, s cim nesouhlasis, nebo na co navazujes, ja nerikal, ze tyhle hry jsou nejaky komplecni, jsou to proste logicky rychliky na mobilech :)
-
Cut the Rope? Angry Birds 2.0... stylizace, jednoduchej koncept s několika obměnama atd.
No dobře, změním "bezmyšlenkovité" na "nekomplexní". -
Sa-reg, jako Cut The Rope treba.
-
Logické? Jako Angry Birds? Sorry, ale tu bych řadil mezi "bezmyšlenkovité"...
-
Tak trh mobilnich her jsem zrovna na mysli nemel *3* .To je takovy vlastni vesmir s vlastnimi pravidly.
-
-
-
-
-
jako nápad je to výbornej s válkou po městech ve světě ale zbracovat by to chtělo krapet líp než pětihodinovej interaktivní film :-( MP vypadá fajn (IW styl) - občas nezaškodí si zahrát braindead střílečku v miniaturních arénách :-)
-
Vypilovana hra to byla tak do MW,hlavne uplne prvni CoD byl skvely.Ale to co predvadeji posledni dily je k placi.
Nejde tak ani o styl hry,kazdeho koneckoncu bavi neco jineho,ale o pristup activisionu k hracum a nehchutne zdimani znacky a vydrbavani s hracema ,kde to jen jde.
A jeste maji tu drzost si za to uctovat kazdy rok takovou cenu.
Pokud nekomu nevadi,nechast si s prominutim sr*t na hlavu,je to jeho vec. -
-
Cenova politika Activisionu je druha vec. S tou nesouhlasi snad nikdo svepravny. Ale kdyz si vezmes sudy dily CoD - tj 4,6,8. K tomu prvni dva dily, nevidim na nich nic spatnyho. Snad jen v CoD6 byl SP pribeh az moc zbesily.
-
-
Tak prvni dil byl paradni a az po MW1 to byla porad kvalita.Od te doby je to imho nastavovana kase a zdimani znacky.
Jinak ja nevim,ale vzhledem k tomu,jak se prodavaji ty predrazene dlc a kazdy rok si takove mnozstvi lidi kupuje viceneme predrazeny datadisk s novou 3h kampani a novymi zbranemi,tak mi moc neprijde,ze by to vsem vadilo.
Me naopak prijde,ze jim to vetsina hezky basti. -
-
Nastavovana kase? S tim nemuzu souhlasit. MW2 melo spoustu novinek oproti prvnimu MW. Tento treti dil bude doladeny MW2, predevsim s free dedic servery, takze ideal.
World at War a Black Ops nepocitam. Ty jsou krome zombie, velmi spatne po vsech smerech. -
-
Nerekl jsem, ze je tento dil plnohodnotnym pokracovanim, ale rozhodne to neni pouze nastavovana kase. Ja v dilech od IW pokroky kazdy dva roky vidim. Ale jestli ti jde o engine, ktery tou kasi lze nazvat, tak to je otazka novych konzoli...
-
Ano nastavovana kase.Ale ty jsi ocividne jeden z tech skalnich fanousku,ktery si nedokaze pripustit,ze to co Activision vypousti pod znackou cod jsou jen hodne predrazene datadisky a ne plnohodnotne pokracovani.
A free dedic server neni novinka,ale jaksi by mela byt samozrejmosti u takovehle hry a smutne je,ze tomu tak u cod neni.
A koncept "doladene MW2" vylozene evokuje datadisk a ne pokracovani.
-
-
-
-
-
Kam se hrabe CS? CS mě bavil víc než všechny MP V Codu. Ale tam mě bavily singly hlavně v prvních dílech a tenhle trailer nevypadá vůbec špatně.
-
-
Mluvil jsem o enginu. A ten je v CoD proste rozpohybovany nejlip. Nevim jak ti to presne popsat, jestli si hral vsechny tri tituly (CS, BF, CoD), rozdil si musel citit.
Me CS nikdy nebavil prave kvuli tomu jak se divne hybou panaci, strelba, litaji granaty. Tim kazdopadne nerikam ze je to spatne. Nekomu to vyhovuje a ja mu to neberu. Proti gustu... -
-
Myslis tim,ze v cs neni tak snadne dat HS jako v cod?Jo to souhlasim no.
Jinak s pohybem jsem nemel problem ani v jedne hre. -
-
Ale hovno, mluvim o tom ze se CS hybe oproti CoD mirne zpomalene, nebo jak to nazvat. Jestli si poradne hral vsechny hry, moc dobre vis o cem mluvim. Jelikoz to samy dela DoD (Day of Defeat), prisuzuju to enginu half-life...
-
-
Hm, velmi zajimave. Stejny nazor jako ja mel prakticky kazdy na vsech lanparty, kde se hralo CoD spolu s necim na enginu HL a slo to krasne porovnat.
-
Ano hral a opravdu netusim o cem mluvis.Zadneho spomaleneho pohybu jsem si nevsiml a popravde tohle je poprve,co neco takoveho na ucet hl a potazmo jeho modifikaci slysim.
-
-
-
-
-
-
Nevím jak vy lidi, ale já se nemůžu zbavit dojmu, že kdyby MW2 a MW3 vyšli jako jedna hra, tak by to byla bomba. Ale takhle je to zastaralé... a totálně přepálené...
-
-
Souhlas, kdyby se tyhle 2 hry spojily dohromady tak by z toho byla pecka, takhle je to "patch" do MW2 za 60$...škoda
-
-
...