Přejít na výpis diskuzí
Příběhový trailer Call of Duty: Black Ops III ukazuje, že konečně opouštíme moderní bojiště
1.10.2015 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Je to mimo téma, ale kdyby měl někdo zájem o klíč do bety Rainbow Six siege, tak mám 4 navíc...beta pojede ještě tři dny. Takže pokud má někdo zájem, tak to tu napište a já jet uhodím.
-
-
Na to že se jedná o uzavřenou betu ty klíče rozhazují plnými hrstmi, že by nebyla až taková účast?! Já už je pustil na fóru Xzone. Jsem zvědavý zda je někdo využije. *6*
-
-
Hodil jsem je do bleskovek k "prodloužení bety"... Taky jsem koukal kolik jich dávají..měl jsem jich snad šest. Dva zvlášť a čtyři dohromady.
-
-
-
Tak ten King Tiger na konci potěšil, že by tam toho bylo víc?:)
-
I já bych jásal, kdybychom se vrátili století zpátky do dob, kdy největší boom byly nejistě se vznášející se raketky, ale když to sci-fi tomu tak sluší. Není co řešit, stokrát omletá, ale stále zábavně vypadající akční jízda a hratelnost. Žádný problém. Sám za sebe se na kampaň hodně těším. Treyarch si se svým univerzem umí špičkově pohrávat a pokud jsem si v traileru dobře všiml, tak bychom se mohli dočkat i jakéhosi "cestování v čase" napříč událostmi, které se v jejich CoD hrách objevily - tu vtírající se Königstiger, tu levitující německý voják a jakási hroutící se pseudorealita. Prostě něčím zajímavým to opepřit, to Treyarch umí. Pěkné, pěkné...
-
-
Akční jízda za plnou cenu, s engine z roku 1997, pětihodinový single, jen mění prezentaci. Je to normální zločin, argumenty typu "lidi to přece kupují" neberu, ukazuje to na absolutní nedostatek seriózního přístupu k zákazníkům. Rád zaplatím 1600 za Metal Gear Solid, novou Forzu, cokoli hodnotného, ale za tohle tedy ne.
-
-
Úžasný příběh, kamaráde. Závěrem tedy nekupuj. Já už přeobjednáno mám, na singleplayer se těším, hra mě baví a jsem s ní jakožto hrou naprosto spokojen, vypadá velmi pěkně (tak třicet let zpátky byla opravdu doba s grafikou na ho*no, dneska je to naprostá parádička), není ale důvod, proč bychom se tu měli zlobit. Ty nekoupíš, já ano, ty si budeš hrát svoje, já taky, pohoda pane jahoda.
-
-
-
90% traileru je slow-mo, aby to celé mohli natáhnout na ubohých 2:43 a stejně je to jak když sere a maluje. Nevíš co by? Dej tam hi-tech xindl přes oči, plameny co vypadají jako cukrová vata, mučedníky na provazech a když zbude trocha místa bouchni tam tank z 2.SV. OK, to zní fér, řekli si pejsek a kočička po koňské dávce LSD a spadli z balkónu.