Přejít na výpis diskuzí
Příběhový trailer Crysis 2 ukazuje tvář Propheta
24.2.2011 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Navic po strance herni je tam spousta veci, ktere ti to hrani ozivi. Napr. po zabiti alienu muzes po nich na zemi sebrat body, ktere posleze mas moznost utratit za lepsi funkce obleku - to stejny jako v multaku. Problem je v tom, ze ti ostatni si je klidne pred tebou seberou. Takze musis dost premyslet nad tim, jak to hrat a jak spravne taktizovat, aby jsi z toho neco mel a zvlast na vyssim levelu to dostava novej rozmer. Ale jak rikam. Pockejte si na recenze a demo. Myslim, ze budete docela pozitivne prekvapeni.
Metro se mi mimochodem moc nelibilo. Kdyz byl clovek v metru, tak to bylo super. Jinak to stalo za starou belu - hlavne ty vylezy ven. Treba napr. ta mise v knihovne se mi nelibila vubec. Nehlede nato, ze tam bylo malo zbrani a pod. Ale dobry titul to byl. Jen dle meho prechvaleny.
Stalker jo. To byl opravdu kvalitni titul (dle meho vsechny tri dily) a docela cekam na dalsi pokracovani. -
Rozhodne tomu sanci dej. Ja treba COD nemusim, presto se mi MW2 hodne libilo. Crysis 2 je prave naopak vynikajici v tom, ze i na tak malym uzemi muzes dost dobre taktizovat. Neni nad to, treba vylezt zacloakovanej k turetu a prekvapit vojaky v tabore pod nim. A rozhodne je to ve stylu velkofilmu. Mimochodem ty levely nejsou zas tak uplne maly. Ono to ma z MW2 jen ty dobry veci. A skluz po vzoru Mirrors edge se hodi.
Gameplay mi neprisel arkadovejsi. Spis kdyz si to clovek da na nejtezsi obtiznost, musi sakra taktizovat, aby nebyl videt.
Jediny, co bych tomu vytkl, ze ta hra je obcas chaoticka. Aspon tedy combat, kde nalezou na cloveka mimozemstani a nevi co se deje, protoze jsou to mrchy - na druhe strane po dlouhe dobe hra, kde jsem utikal z boje se nekam skryt.
Hud neni preplacany. Ja si nemohl naopak zezacatku zvyknout na nove ovladani vesty (ma jen dva mody), ale clovek nejak zjisti, ze to je k dobru a spousta na prvni pohled chybejicich veci tam je. -
Ty jsi taky záhuba.
-
spoler by byl konec hry, nebo nejakej zvrat a ne zacatek hry ><
INTRO neni SPOILER -
no, doufám teda že se ta série nebude vyvíjet ve stylu gothic (pecka.PECKA.PECKAAA....cože?)a btw, džungli volili určitě právě proto, že tam nejvíc mohli projevit techickou nadřazenost enginu i "otevřenost" světa... hm, s těma konzolema to dává smysl, to byla vždycky záhuba..
-
asi jedinej na svete,ale dekuju bohu za ty nevykone konzole,protoze vratit se potreti do tropickeho ostrova by me fakt nebavilo.Konecne Crytek se odvazil taky udelat jine prostredi nez nam vsem dobre znamej tropickej ostrov.
-
jednoduse receno Prophet najde hrace(vojaka) co prezil utok aliena odtahne ho da mu svuj oblek a pak se zabije a hrac dokonci co zacal prophet. hmm peknej spoiler ze ja nato cumel.
-
potom ale jeho let presmerovali smer konzoly ktore nezvladaju zamrznutu dzunglu. a isiel do tunelovych map (ktore sa zle tvaria ako open world) v new yorku
-
myslet si to ovsem muzes no *3*
-
asi zaklepal backorama *3* .Treba to tam bude nejak vysvetleny.Nevim proc jako hlavniho hrdinu ve dvojce zvolili nejakeho noveho typka
-
asi tak nejak no.Jednicka me je taky milejsi.Ale prodejnimi cisly dvojka jednicku skoro urcite prekona,toho bych se nebal
-
tak ted si nam to natrel *1*
-
a kde je nomád a psycho? .... já chci nomáda:(... na konci jedničky se přeci vydal s prophetem zpátky za ufounama..
-
lol *1*
-
Me osobne prave to "crysis 1 zkrizene s MW2" celkem vadi.Linearnejsi levely,arkadovejsi gameplay,preplacany hud apod proste neni muj salek kavy.
Jednicka i s datadiskem byly fajn,i kdyz to taky byli vicemene jen rozlehlejsi koridory,clovek mel vetsi volnost k manevrovani a volbe zpusobu hry.
Co se hodnoceni tyce,tak 9/10 to bude asi jisty,dneska to stejne nema zadnou vahu,snad kazda AAA hra dostava hodnoceni 8/10 nebo 9/10.Tomu rikam hodnoceni *1* .Podle recenzi se uz davno neridim.
Jinak kvalitni SP fps z posledni doby jsou pro me napr metro2033 nebo stalker.Pokud te bavil HL2 tak bych tomu dal sanci *3* -
Mimochodem, ta vec s Prophetem neni spoiler. Ta hra tak proste zacina. Bylo to tusim i v nejakych preview a Crytek to nekde dokonce i komentoval. Dejova osa neni nekvalitni. Naopak ten zacatek tomu dodava teprve hodne veci navic.
A uz dam pokoj. Jen takove male preview. ;) Fakt doporucuji. Uzasna vec. -
A jeste jedna vec. Posun v tom konceptu je velky. Uz se nejedna o Crysis, kde clovek muze jezdit autem a vyjmecne i tankem (az tusim na jeden level). Je to takove Crysis1 krizene s Modern Warfare 2. Clovek celou dobu probiha tim znicenym new yorkem a kouka, kde se co podela jeste vic. Ale ze by mohl objizdet polovinu levelu, to ne. Ono nakonec ten pocet modelu a textur na scene toho vic mozna nedovoli. A musim rict, ze i kdyz se jedna o low poly grafiku, zatim nejpeknejsi, co jsem videl. Hlavne design. A kdyz si clovek pusti editor v modu na x box, docela cumi, jak to muze vypadat i na konzoli - jedine co jde na tom hodne v nekterych mistech videt, je lodovani - vyjmecne pri spatne navrzenym levelu se v dalce loduji stromy (nebo spis mizi, protoze nemaji posledni lody, ale jak rikam, beta...).
IKazdopadne to demo doporucuji vyzkouset vsem priznivcum FPS. -
Mno. Musim rict, ze jsem stahl tu nekompletni betu kvuli modarine a zkousel jsem si ji ze zvedavosti zahrat. Pokud tohle bude sbirat 90 procent ze sta, tak to je malo. Opravdu narez.
Co se tyce Propheta :) On to neni ani spoiler. Hned na zacatku, v prvni minute, lezi na zemi mrtvy :) Co skutecne hraje za roli v pribehu, nechte se prekvapit.
On o je docela uzasny, ze to je mozna herne delsi nez Crysis 1. Sice to je plne linearnich levelu, ale diky obleku muze clovek volit vice cest. Mimozemstani jsou tuzi, ale uz to neni pruda jako v Crysis 1.
Pokud chcete singleplayer strilecku, kupte Crysis 2. Opravdu jsem po nekolika letech neco tak dobryho nezazil. Nejlepsi na tom je, ze ten NY je naprosta bomba. Uz to neni jen par stromu a generickych sutru. Nevim proc, ale hodnekrat jsem si vzpomel na Half life 2. To mega modelu a neopakujici se prostredi...
Z bety jsem vynechal par levelu (fakt zabugovana a nekompletni) a zahraji si to rad v originale. Nejvetsi pruser na tom je to, ze v te bete je spousta vyvojarskych nastroju, jako pluginy pro export do enginu, test levely, scripty. Na druhe strane aspon pro to vyjde hodne modu. -
mmm tazko porovnavat...poloz pred seba 2 hovna a rozhodni ktore je chutnejsie. nech vyhra hociktore, furt to bude hovno
-
No tak nikdo se vylozene nepta na cem by mel v budoucnu pracovat a ma nejake napady ale v prubehu tvorby ano. Jenze ma se to tak ze kazdy jedinec je jiny a chce neco jineho takze si vzdy bude nekdo stezovat atd. Nejlepsi vzorek se da najit na forech MMO her.