Přejít na výpis diskuzí
Příběhový trailer Crysis 2 ukazuje tvář Propheta
24.2.2011 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
hlavne tam na konci rika: You didn't count on me, finding you. (nebo neco v tom smyslu), takze mozna kouknout na tenhle trailer by taky nebylo na skodu )
-
Existuje vůbec nějaká Firma
co se zeptá lidí co by chtěli jak by si představovali hru na které by pak pracovali?
Samozřejmně jako co by si představovali a chtěli v Akční,Strategii,RPG,atd -
presne *10* *11* CoD je lepsi *5*
-
NEMAS ANI SAJN! hehehehe 'pribeh' crysis 2 je aj na Becko slaby. ukrutna picovina, gameplay s tym ide ruku v ruke
-
Protože tu jsou pořád lidé co umí přemýšlet a neskočí hned po nějaké pirátské beta verzi.
-
Ti bít velkí borec že ti uš to dohrát
-
vypadá to na řádné příběhové béčko
-
Já nerozumět řeč tvá kmen.
-
as se naucys psat ceski tak mozna vijde
-
je to debil.. má dát aspoň nějáké upozornění na spoiler nebo by tu mohlo být něco jako ukrývání spoilerových příspěvku jako na jiném webu.. jsem kliďas, ale takový lidi bych kopal do varlat :D
-
Lidé, kteří pouštějí úmyslně spoilery jsou na některých fórech BANováni, takže bych nebyl proti to zavést i tady.
-
Toto čo si práve vypustil sa volá spojler, a kazí to hru hlavne ľudom ktorí si za tú hru zaplatia *7*
-
ja us sem to prosel. kdi bude crysis 3 ? *6*
-
Na vsech trailerech je jednoznacne videt priklon k akcnimu filmu a scriptovani scen. Ja jsem jednoznacne pro kdyz je to v rozumne mire dodava to suche hre stavu. Jednicka mne osobne nebavila ale tohle vypada zabavneji. Ackoliv necekam nejaky narez tak slusny Beckovy dej s nejakejma tema akcnima filmovejma scenkama je neco co neni spatne. Prostredi velkomesta mam mnohem radsi nez tropicky ostruvek. Pockam si na recenze a rozhodnu se ale z toho co jsem videl na Xboxu tak MP nevypada jako neco kvuli cemu bych hru kupoval.
-
říkejte si co chcete ale já si furt myslím že se bude hrát za Proroka XD
-
Proroka neuvidíte, hned jak začnete hrát je mrtvej na zemi :D:D
-
s tímhle souhlasím...taky mě to nezajímá před vypuštěním hry a stahovat nějakou betu nemám v plánu
-
... piráti tady v diskuzi, nechte si ty spoilery pls pro sebe!
-
ehm.. tys asi neviděl minulej srajler? tam řikaj méno Alcatrez a že je naše jediná neděje. to fakt asi neni Prophet kámo:) nebo se přejmenoval? nějáké mystérie se tu dějí?
-
Ehm...alespoň vidíte, že nestahujeme pirátské bety...:)