Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proc vypousteji trailery, kdyz uz stejne vypustili celou hru?:)
    • Protože tu jsou pořád lidé co umí přemýšlet a neskočí hned po nějaké pirátské beta verzi.
  • Jacob vypadá jako z gay klubu, tento vypadá jako by vylezl z vězení. *4*
  • hmm hlavně to neni hlavni hrdina ale prorok z prvniho dilu , kerej se nejspiz ve 2 taky nejak objevy . obcas me ty komentare prekvapej ty lidi na to snad ani nekoukaj nebo o tom celkove vedi kulovy . + no crysis ve meste bude este linearnejsi warhead poupravenej na konzole takze relativni volnost jednicky bych opravdu necekal, ale verte tomu ze prodavat se bude mnohem lip i kdyz si myslim ze 1 dil neprekona .
    • asi tak nejak no.Jednicka me je taky milejsi.Ale prodejnimi cisly dvojka jednicku skoro urcite prekona,toho bych se nebal
  • hudba podobná z filmu Davinci code
  • jednoduse receno Prophet najde hrace(vojaka) co prezil utok aliena odtahne ho da mu svuj oblek a pak se zabije a hrac dokonci co zacal prophet. hmm peknej spoiler ze ja nato cumel.
    • Spades
      spoler by byl konec hry, nebo nejakej zvrat a ne zacatek hry ><
      INTRO neni SPOILER
  • Proroka neuvidíte, hned jak začnete hrát je mrtvej na zemi :D:D
    • Toto čo si práve vypustil sa volá spojler, a kazí to hru hlavne ľudom ktorí si za tú hru zaplatia *7*
      • je to debil.. má dát aspoň nějáké upozornění na spoiler nebo by tu mohlo být něco jako ukrývání spoilerových příspěvku jako na jiném webu.. jsem kliďas, ale takový lidi bych kopal do varlat :D
  • říkejte si co chcete ale já si furt myslím že se bude hrát za Proroka XD
    • myslet si to ovsem muzes no *3*
  • Na vsech trailerech je jednoznacne videt priklon k akcnimu filmu a scriptovani scen. Ja jsem jednoznacne pro kdyz je to v rozumne mire dodava to suche hre stavu. Jednicka mne osobne nebavila ale tohle vypada zabavneji. Ackoliv necekam nejaky narez tak slusny Beckovy dej s nejakejma tema akcnima filmovejma scenkama je neco co neni spatne. Prostredi velkomesta mam mnohem radsi nez tropicky ostruvek. Pockam si na recenze a rozhodnu se ale z toho co jsem videl na Xboxu tak MP nevypada jako neco kvuli cemu bych hru kupoval.
  • ja us sem to prosel. kdi bude crysis 3 ? *6*
    • tak ted si nam to natrel *1*
    • Ti bít velkí borec že ti uš to dohrát
    • Já nerozumět řeč tvá kmen.
    • as se naucys psat ceski tak mozna vijde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit