Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, nevím.

Víme o Napoleonově chování dostatek, aby mohl být ve hře "napsán" s dostatečnou historickou věrností?

Podobně, víme, že rod Medicijů byl v Eziových dílech "napsán" historicky správně? A co Blackbeard?

Jakožto hra možná více méně v pořádku. O historické korektnosti si dovolím pochybovat.
  • Chápu, že je to Assassins creed, ale kdyby se zbavili toho nesmyslnýho příběhovýho asasínskýho balastu, bylo by to lepší.
  • a o tom to je.
  • deridon
    Já si např. u maturity z českého jazyka vytáhl renesanci a jako bonus jsem použil informace, které jsem měl právě z Assassin's Creed 2 a Dante's Inferno..
  • Ja taky nepisu ze je hra je postavena na udalostech ktere zname z dejepisu i kdyz ve skutecnosti postavena na tom je z poloviny. Kazde AC je o fiktivnim pribehu zasazenem do historicky korektniho sveta jak z pohledu architektury vcetne architektonickych pamatek, tak z pohledu postav a jejich loru. Udalosti ktere se tam deji jsou povetsinou dejepisne uplne nejasne a prave do tehhle slepych mezer zapada v tomhle pripade samotny assassin, ktery je fiktivni. To uz snad davno vime.
  • Nikdo si na to nehraje, sami autoři ji berou z pohledu fikce a zábavy. Období a místa berou jako zajímavou tématiku pro zasazení děje. Nikdo netvrdí, že hra je postavena na událostech, které známe z dějepisu.
  • ale prosimte. AC je vyjimecka pomucka ke vzdelavani.
  • Možná to bude tím, že nemohou zvýhodnit jednu konzoli oproti druhé. Do zákulisí vývoje nevidím, stejně tak nevidím co SONY a Mrkvoši mají pod palcem. Smutné spíše na tom je to, že v době jak je HW napřed tu máme krabice, které jsou zaostalé. Kdo by čekal, že v 21. století a v roce 2014 nebude 1080p pro ten jejich "next gen" samozřejmostí a bude se tu někdo potit, aby to vůbec jelo 900p. Bohužel omezené konzole omezí celou hru a na PC vychází osekané hry, které mohou nabídnout mnohem více, ale kdo se bude extra plácat s PC a vylepšovat AI a přidávat spousty věcí navíc, zlepší jen ostrost textur a hotovo.
  • že by další (konečně) AC po dvojce, které by mě mohlo bavit? Vypadá to více než solidně. Gameplaye sice naznačují opět to samé akorát nyní vyprané v perlisu, avšak zasazení děje, stealth, engine a povedený pohyb postavy by mohl nasadit hodně silný zážitek.
    Teď ještě chvíli počkat než se tu objeví zase srovnání s Watch Dogs a vykládat tu o jiné hře a bude tu zase fajn *2*
  • Magister_Peditum
    Nezbývá než doufat, že se to nebude mít prvky sci-fi.
  • Mato1987
    Moment, unity bude bežať na oboch nových konzoliach len v 900p a 30 fps? To je ako vôbec možné?
  • Mato1987
    Ale veď to je úplne v poriadku, ja som nepísal o tom, či to kupujem alebo nie *3*
  • U hlinkovců to maj jinak zvyknutý. Tam nic než lajno nedostávaj.
  • budu doufat v to, že mě to do Fr. revoluce vtáhne..:) a trošku si představím jak to asi mohlo být-- jinak jako samotný assasín mě to neláká.. *16*
  • Ubisoft zamerne upravuje vzhled hry tak, aby byl stejny pro obe dve konzole, i kdyz je PS4 vykonnejsi nez xbone - tedy 900p/30fps pro obe hry, i presto ze pro predchozi AC byl vydan patch pro PS4, ktery zvedl rozliseni na 1080p.

#PS4NOPARITY
  • Colby.Sawyer
    Povedený trailer který určitě naláká vypadá to na zajímavý příběh. Těším se na Elise a no to jakou bude mít roli.
  • Proto díky za volný trh a to "lajno" kupovat nemusíš.
  • Mato1987
    To je taká kvalitná naleštená zlátanina hovadín a kadejakých psích lajen, až mi je z toho zle. Po pozretí ukážky mi hodnota iq klesla prudko dole.
  • Souhlasim, ze propojeni fikce a historie je v AC opravdu solidni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit