Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Colby.Sawyer
    Povedený trailer který určitě naláká vypadá to na zajímavý příběh. Těším se na Elise a no to jakou bude mít roli.
  • Mato1987
    To je taká kvalitná naleštená zlátanina hovadín a kadejakých psích lajen, až mi je z toho zle. Po pozretí ukážky mi hodnota iq klesla prudko dole.
    • ale prosimte. AC je vyjimecka pomucka ke vzdelavani.
      • deridon
        Já si např. u maturity z českého jazyka vytáhl renesanci a jako bonus jsem použil informace, které jsem měl právě z Assassin's Creed 2 a Dante's Inferno..
        • a o tom to je.
      • Nikdo si na to nehraje, sami autoři ji berou z pohledu fikce a zábavy. Období a místa berou jako zajímavou tématiku pro zasazení děje. Nikdo netvrdí, že hra je postavena na událostech, které známe z dějepisu.
        • Ja taky nepisu ze je hra je postavena na udalostech ktere zname z dejepisu i kdyz ve skutecnosti postavena na tom je z poloviny. Kazde AC je o fiktivnim pribehu zasazenem do historicky korektniho sveta jak z pohledu architektury vcetne architektonickych pamatek, tak z pohledu postav a jejich loru. Udalosti ktere se tam deji jsou povetsinou dejepisne uplne nejasne a prave do tehhle slepych mezer zapada v tomhle pripade samotny assassin, ktery je fiktivni. To uz snad davno vime.
    • Proto díky za volný trh a to "lajno" kupovat nemusíš.
      • Mato1987
        Ale veď to je úplne v poriadku, ja som nepísal o tom, či to kupujem alebo nie *3*
      • U hlinkovců to maj jinak zvyknutý. Tam nic než lajno nedostávaj.
  • Souhlasim, ze propojeni fikce a historie je v AC opravdu solidni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit