Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufam, ze tam pujde vypnout ten shader, co vyrabi cerne outlines i kolem malych sviticich jisker, protoze to vypada fakt strasne...
    • Radsi kdybys prestal resit kraviny
      • Myslis treba i takove, ze vesi ceske vlajky vzhuru nohama (viz obrazek v galerii)? ;)
  • Nejsem nějaký top fanoušek DE ale tahle hra vypadá hodně dobře, hlavně kamera za zády a fps kamera, se povedla o grafice nemusí být ani řeč, ale taky doufám že Prahu poznáme a že to nebude jenom pár textů na značkách
  • Zdá se mi to, nebo na úvodním obrázku vidím CML??
    Pro nevzdělanou mládež - Centrální Mozek Lidstva. Google it out.
    • ze by navstevnici ? *1*
  • no tesim se , po dobrem HR ,zase neco co by me mohlo bavit :)
  • Jack1947
    Privét! Kak děla?
  • Nejvyšší čas na další pořádnou příběhovou střílečku. A tohle vypadá moc dobře. Líbí se mi, že z minulýho dílu nechali možnost všechno postřílet a rozbombardovat, takže to není jen trapná stealth akce, kde hodiny čekáte až si stráž pujde na cigárko, já zabiju každýho co pujde tak jak minule *1*
  • Předchozí díl to myslel dobře, ale ve výsledku to byla hrozná nuda. A tohle vypadá prakticky stejně. Nepovedený "badass" hrdina, neurčitý šampón, ani Geralt ani Snake, ale spíš něco jako parodie na oba, trailer působí spíš jako Watchdogs nebo Hitman nebo jiné béčko, které brzy zapadne...

Plíživé hry mám rád a určitě nového Deuse vyzkouším (a asi i dohraju, protože jsem ukázněný hráč), ale že bych se nějak těšil, to se říct nedá. Jednička byla super, ale pak to šlo dolů. Další díly hodn slibovaly, ale příběh byl spíš blábol a zajímavé momenty/postavy se taky někam vytratily.

PS: Pěkná Praha je v MGS 4, tady to moc jako Praha nevypadá.
    • Femto
      přece nemůžeš čekat Snakea. To je jedna z nejlépe napsaných herních postav co se týče psychoanalýzy postavy a vnitřních démonů. Myslím BB, ne Venoma pochopitelně ani Solida. Geralt je pak úplně mimo, to je tuze nudná herní postava.

Rozhodně se Adam může někam posunout, je to teprve druhá hra, takže bych neházel flintu do žita.
      • Lukyz
        Femto a jeho slavný talent zahrnout nějakou formou hate na W3 i do informace o počasí *1*
        • Femto
          to není hate, to je konstatovaní faktu. Herní Geralt je naprosto tuctová postava. Pokrytců je na světě hodně, žádný jiný výrazný rys mi u jeho postavy nevyskočí. Proti Big Bossovi je napsán opravdu dětinsky...
          • A jeden z další talentů. Nechápání významu slova fakt. *7*
            • Femto
              PS. Navíc celá povídka je postavena na zcestné myšlence, že Geralt nakonec vybere, co je menší zlo, takže Sapkowski mu dává status někoho na morální výši. Tady by se měl ohánět svou neutralitou a odejít, bohužel pokrytectví je jeho základní rys, proto poseká bandity. Jeho charakter je tuze nezajímavý :)

Klidně se můžeš dál ohánět poučkami o debatách, je jen škoda, že nemáš co říct k tématu :)
            • Femto
              on někdo pochybuje, o tom že mám pravdu? Já mám vskutku potřebovat argumentovat? Smutné, že někdo považuje Geralta za nějaké antihrdinu či cokoliv. Geralt je naprosto nudný mamlas a hrdina jak z nějaké pohádky. Povídka Menší zlo jasně dokazuje, že je napsán nudně a předvidatelně, že řešit psychoanalýzu je vlastně blbost, že? Takže tady se klidně můžou ohánět faktem, jelikož nikdo mi nic vyvrátit nemůže, protože tvorba jak her, tak Sakpowskiho mi dává všechny možné trumfy do ruky. Klidně si to můžeme demonstrovat na Menším zlu, kde by zajímavý charakter nechat tu řeznici přežit a nepostavil se naprosto klišoidně na stranu bezbranných vesničanů.
            • Hmm. To vypadá, že máš mezery v základních principech debaty, jakože třeba nepravdivost faktu neprokazuje protistrana, ale musí ho prokazovat ten, kdo se o něj opírá. Zřejmě ho prokázat nedokážeš, proto používáš klamnou logiku. Zkus to jinak a líp prosím.

Dále doporučuju nastudovat samotný pojem fakt. Fakt je "objektivní pravda", doložitelná, dohledatelná a PROKAZATELNÁ informace. To, že je Geralt nudný charakter, je tvůj subjektivní názor, ne fakt.

Lekce logiky 101 zdarma končí, nemáš zač.
            • Femto
              takže pokud dobře nechápu fakt, mohl bys mi rozvést psychoanalýzu u Geralta a říci, kde se mýlím u mého faktu, že je to tuctový charakter s naprosto zanedbatelnými psychologickými rysy...
        • Ono je toho víc, na co má talent. *15*
      • Ono hlavně HR není o hlavní postavě, ale o světě. Adam je jen někdo, kdo nás má tím světem provést, spíš funkce vyprávění než živoucí charakter.
    • Mě to teda zaujalo víc, než nějaký MGS a to nejsem extra fanda nových Deusů...
    • Nevím zda se toto šíří kapénkovým přenosem ale za poslední dobu se tu roznáší nemoc soudit hru hned z traileru. Nesouhlasím, jednička byla prostě dobrá mimo jiné na games dostala 10/10.Hrdina je též v poho, podívej se na MAFIA III jak to může dopadnout.
      • Prave si sudil Mafiu III podla videa...Neprotirecis si troska ?
        • NEsoudím HRU, jen hrdinu, který mi je nesympatický a prosím netahej mě do další debat, nechci ti odpovídat proč...
        • klasika... aneb nesuď hry z trailerů, tento dar mám jen já... :)
  • Docela se tesim. S Prahou to srovnavat nema smysl. Asi jako Detroit v HR. Spis je skoda, ze si nezapli aa a ostatni efekty, kdyz uz delali trailer ze hry. Vypada to tak hur nez predvadeli posledne. Predpokladam, ze to ted ladi na konzolich, tak to vypada rozhrkane...
  • Princ.Jablon
    Praha má svojich teroristů dost...nepotřebuje aby se tu producírovali nějak trapáčci mluvící anglicky ruským přízvukem, třeba takovýmu mladýmu Stropnickýmu by tam mohli vytvořit postavičku šitou na míru,..a společn s Krnáčovou by mohli šéfovat mafii feťáků neoprávněně užívající městké prostory
  • Doufám, že grafika je z XB360 nebo PS3. Jinak potěš koště....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit