Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Idem sa vyblinkat na WC ked pocujem slovo ARMA je mi z nej na spatne.. Som rad ze som sa zbavil originalky za 15€ a zakydavat si miesto na disku a system Armou je uplna sialenost, musel by som byt padnuty na hlavu
  • ArmA 2 mám, samozřejmě originál, ale i tak tenhle krok oceňuji, pokud to má lidem, co by jinak hráli pořád dokola jen CoD, ukázat jak vypadá pořádná vojenská simulace a pokud nebude obsahovat stejně chyb jako každý BIS projekt po vydání, tak by si tím mohli docela slušně rozšířit počty potencionálních kupců ArmA III, já se mezi ně ostatně počítám už teď
  • Nejde to, proste v Arme dostanes jeden zasah, a uz se v multaku muzes leda tak nekde schovavat... medik ti osetri ranu, jsi pomalejsi, kulhas... nebo porad krvacis.. Nemuzes srovanvat Bfko kde muzes skakat podle libosti.. Balistika v obou hrach funguje tak tak trochu jinak.. samozrejme lip pro armu... Bf 2 hraju pres 5 let, a srovanat armu muzu protoze 2 hraju 2 roky a predtim sem hral OP Flashopoint.. Jde o ten styl hrani, v arme se nemuzes zastavit proti 3 manik a zacati to do nich sit = sebevrazda.. Proste nejde to.. Bfko ma taky rozlehly mapy, ale porad ses omezenej.. Az si zkusi Armu tak pochopis o cem mluvim :) . V arme si nemusis zastrilet vubec ) za 1 hru ..
  • Naverbujou lidi na Arma 3 prece!
  • A jako proč bych nemohl? Teda CoD a Armu ne, to bych nesrovnával, ale Battlefield právě proto že je někde v půlce mezi těmato hrama nevidím důvod proč ne.
  • MishKonn
    Nebude mít HD grafiku? No, podle traileru vypadá jako ARMA 2, a ta je řádně "HD":))
  • co na tom vydelaj?
  • Tak tohle vypada krasne, jen tak dal, zkusit jinou strategii nez ostatni firmy a my do toho sveta taky pronikneme :D
  • coto placate? Jak muzete srovanavat jiuny zanry her.. navic arma 2 je uz mezi namy 2 roky... Srovnavat CoD s bf a BF s Arma je proste nemozny...
  • raketak je v arme pouzitelny jen na techniku a nez MG bych si vzal radsi snajpu :)
    tak jako tak bud maj mise autorem omezeny pocet zbrani a nebo ti nedovoli si vzit mg/snipu zaroven s raketakem
  • Jo jasně, a to ostatní taky, to ostatní taky . . . *3* . BIS je ještě jedna z mála firem, co si váží své komunity a umí ji naslouchat. Jasně, všechno není ideální, ale musím říct, že srdce militaristy nad těmihle zprávami vždy zaplesá *4* .
  • první trailer na armu kterej sem dokoukal do konce :D
  • Aký ? Ty seě buzik ?
  • Tohle vypadá hodně dobře, minimálně jako zkrácení čekání na B3 to určitě vyzkouším.
  • Ja Armu 2 nehral, ale tohle mi prijde zajimave. Asi bych to vyzkousel. Konkurence pro Battlefield 3. :) ?
  • Ja Armu 2 nehral, ale tohle mi prijde zajimave. Asi bych to vyskousel. Konkurence pro Battlefield 3. :) ?
  • Miluju ty kluky *1* .
  • Tak tohle rozhodně zkusím :)
  • Rozhodně dobrý krok ! Stopro stahuji !
  • Bomba...jen se bojim toho, že každý druhý voják bude mít v ruce MG a nebo reketomet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit