Přejít na výpis diskuzí
Přichází první dávka DLC pro Modern Warfare 3
24.1.2012 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
No nekup to za ty peníze *12*
-
a v dalsim DLC bude jenom jedna
-
tak to jsi zabil :D :D
-
"Ale co, podle studie je v populaci přibližně 30% "blbců", takže příjmi mají jisté..." A ty jsi jeden z těch 30ti% nebo jeden z těch 70ti, co vlastně neví, že patří mezi těch 30? *1*
Ale teď vážně. Já bych za to DLC taky asi nedal, ale pokud je někdo fanoušek série CoD a myslí si, že se mu vyplatí platit za těch pár map, tak ať. Někdo je blbý a dělá chytrého v diskuzi na games.cz, jiný zase hraje do zblbnutí CoD. To si nevybereš *3* -
cod.flutternet.edu
Ale někdy bohužel vypadávají. -
"Klan" aka skupina deti co maji nejaky jmeno a mysli si ze jsou husti? Ukazte vase stranky teda *15*
-
CoD 2 je hra z cod serie za casu,kdy CoD jeste byla kvalitni zalezitost.Ale ty jsi v te dobe jeste nejspis tahal kacera soude dle tvych prispevku *3* .
Ale vazne,pokud chces trolovat,tak se priste snaz trochu vic *3* . -
Kdyz to nekoho bavi a neni mu lito vyhodit penize za silene predrazeny DLC,tak jen smele do toho.
Ja jen zasnu nad tim,ze se takovych lidi najde zrejme opravdu hodne,kdyz to Activison s kazdym dilem CoD a kazdym jeho dalsim DLC zenou cim dal tim vice do absurdna.
Jsem opravdu zvedav,kam az fanousci dovoli tvurcum zajit,nez si uvedomi,jak s nima vydrbavaji.
Proti hre jako takove nic nemam(snad az na to,ze posledni dily jsou hodne nastavovana kase bez spetky invence),ostatne kazdeho bavi neco jineho,ale ten pristup k hracum je mi teda tezce proti srsti. -
Zlatej jindra a trolík. Ty jsi fakt totální mimoň *7*
-
naow, not funny :(
-
tak patřej pod stejnou účtárnu ale vedení mají naštěstí každý jiný a nezávislý
u blizzu to je holt cena za to, že už je vlastnil někdo jiný (Vivendi, jestli se nepletu) -
CoD2?
Co to sakra je?
Myslíš Modern Warfare 1? Jo, to jsem slyšel, že bylo taky dobrý, ale na MW3 ani zdaleka určitě nemá. -
Máš něco proti našemu CoD klanu?! *16*
-
To je mi líto kámo.
Ale kolena kašli, na hraní potřebuješ ruky! Ty si kryj až na tebe bude příště někdo střílet z luku. -
i used to be a progamer like you ... but then i took an arrow to the knee :(... :D
len škoda že tento typ humoru u nás "nemá zmysel" :( -
at dou doprdele cu*aci zasrany!
-
Hehehe,pobavils *1* ,jen doufam,ze jsi to nemyslel moc vazne *1* .
-
Jestli se snažíš být vtipný, tak ze sebe děláš akorát hlupáka....
A když jsme u toho šášulo, tak já hrál CoD za klan,už v době CoD 2 a jenom díky nemoci jsme se neprobojovali na MČr;) To jsi v té době asi tahal kačera, ty MF II:-D -
Bych tě chtěl viděl, borečku.
TwilightCoD tady není první den a někteří z nás hrají dokonce už od Modern Warfare 2! -
Nádherné DLC. Doufám, že bude stát aspoň 500.....Jak hluboko klesne ještě CoD ala ždímačka na prachy? Ale co, podle studie je v populaci přibližně 30% "blbců", takže příjmi mají jisté...