Přejít na výpis diskuzí
Přichází první dávka DLC pro Modern Warfare 3
24.1.2012 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Proboha. No aspoň vím, keré členy budu zabíjet na potkání. Díky za tip.
-
ME hraje i velká část gay komunity a Bioware to moc dobře ví a podle toho se zařizuje.
-
WTF A to jsem myslel že ME hrajou jen slušný lidi jako já. Každopádně je to celkem ubohé tu moralizovat po tom tvém rozjezdu.
-
Pro uživatele nNname: z tvých příspěvků jsem usoudil jedno, a to že jsi hlupák.Jak jsem na to přišel?Kdyby jsi měl alespoň průměrné IQ, věděl by jsi že tím že někomu bezdůvodně nadáváš neuškodíš jemu, ale pouze své imidži.A proto jsi, pod pláštíkem anonymity "vlezl" na internet a začal jsi trollovat (btw:dost špatně), protože víš, že v reálném světě by sis něco takového nikdy ze strachu nedovolil.Navíc tě to evidentně baví, doporučuji proto zajít za psychologem a probrat to.Protože prostě není normální aby se rozumný člověk choval jako *12* .Ale v podstatě tě lituju, musíš mít naprosto nudný a špatný život, když se snižuješ k zábavě za kterou by se styděl i žák první třídy.Já ani nevím proč ti to vlastně píšu, je to zbytečné, protože ty jsi evidentně neschopný chovat se i jen jako pubertální děcko, natož dospěle. *4*
-
Activision si prachama vycpávají postele, zapalují si jimi doutníky, rozhazují si je po domě, tapetují jimi a lidi jim je ještě dávají
-
CoD si dávám moc rád, je to jako SWtOR ale s puškami místo světelných měčú. A taky míň kecama.
Kdyby měl někdo zájem o vstup do našeho clanu (TwilightCoD), tak napište na Twilight.Dash@flutternet.edu. -
Aa, koukam novej kvalitni prispevovatel do games diskuzi...Jako kdyby jsme tu nemeli uz dost postizenych jedincu ...
-
To neni hastereni, to je muj nazor na hru :D
-
Ta jízlivost, kde někteří píšou příspěkvy, že nejsou tak hloupí, aby to hráli, to mě taky štve. Takové to urážení jiné komunity na internetu mě prostě nebaví a spousta lidí si v tom libuje, protože je za to nikdo pořádně nezmáčkne. Je to blbé, že si na tebe vyskakuje kde jaký rachitický vychrtlý smrad a ty s tím nic nenaděláš.
Jinak mám CoD rád a celá série mě furt baví, i když je pořád o tom samém. Ale tady jde spíše jen o ty dvě mapy a kvůli těch bych se asi bez tohoto nového DLC obešel a myslím si, že už se mohly objevit i původní hře. -
jj Blizzard chytla virus
-
Activision je už léta stejný
-
http://i52.tinypic.com/2dcesev.png Další ze série hodně nadsazených virálních videí..
-
Já ani nehraju CoD, to je na tom nejsmutnější..:-D Tohle CoD hašteření je tragický..:-D :-D Jaká komunita... Co to vůbec tlacháš... Je to jen hra, omg. Někdo jí hraje, někdo ne. Proč kolem toho musí být mezi dětma takových hádek..:-D Mně se třeba líbí série Mass Effect a to dle téhle logiky mám urážet lidi, které baví jiná hra??? To je vám fakt všem pět let? Tohle nikdy, nepochopím..:-D
-
No tak, víš jak, kdyby to s tebou seklo u diskuse a jestě k tomu u internetvé tak by to pro Tebe nebyla moc dobrá vizitka.
-
Vzorový člen CoD komunity se ozval. *1*
-
A kolik stojí ono samotné DLC pokud není člověk předplatitelem Elite? Zajímá mě zda-li se bude držet dosavadní cena, která byla nastavena u MW 2 (13 euro) nebo díky štíhlejšímu obsahu (místo 5ti map 2) půjdou dolu? To jsem se totiž ještě nikde nedočetl. Mluvím o PC verzi.
-
aspoň vidím kam tie peniaze za DLCčka dávajú (video) ... normálne som rád že to nehrám už od modern warfare 2... je to čím ďalej tým horšie...
-
v cod 4 byly zdarma mapy jen na pc protoze to zaplatila nvidia...jinak na konzole to bylo taky za love *3*
jinak ty videa jsou trapny vsechny *15* -
A jsem zpět.
-
O mě se neboj, smrade.