Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeeee, Česi ve válce *1* A bude i Švejk?
    • To snad ne. Ne že bych to milého pašíka neměl rád, ale von je to takovej hňup, že by se většina lidí neubránila chuti vyprázdnit do něj zásobník.
  • Slendrian
    nech tam spravia aj infiltraciu slovenskeho letectva, ale to by bolo pomerne chudobne DLC kde by hraci nahanali jedno lietadlo, resp. jeho nahradne diely lebo asi ani to nefunguje :D
  • blahorodie
    cca 10 euro nas nazabije , vzdy to bude lepsie ako BF3
  • Páni...to je přesně to, co jsem si vždy přál. ♥ Zatím mi to vynahrazovali modeři, takže o tomhle jsem ani nesnil.
  • Arma me nikdy moc nebrala ale diky modu DayZ jsem tomu uplne propadl a lepsi vojenskou hru jsem nehral.nechapu ze mam u battlefieldu 600 hodin,ten uz hrat nebudu.DayZ hraju s kamosem pres TS a kdo nehral neuveri co to obnasi a co vsechno tam jde delat,je to fakt neuveritelny,proste prezit.diky modu jsem ale testnul i kampan a musim vyseknout poklonu bohemce,fakt promakany.toto dlc si urcite koupim a na ARMA3 uz chystam upgrade compu a setrit se nebude.jo kdyz tak pemyslim nad DayZ,to je absolutni svoboda v hrani,ostatni hry jsou pro me najednou detsky strilecky.tomu rikam dobre investovany prachy
  • Ze serie Bohemia Interactive her jsem dohral jen prvni Operaci Flashpoint a ty dalsi 2 Army me celkem minuly. Pak jsem ovsem objevil DayZ mod a ten zmenil muj (herni) zivot, nic vice "hustodemonskeho" jsem snad nehral.
    Na zacatku musim rict,ze DayZ neni pro hrace COD, nebo obecne pro hrace,kteri cekaji instantni akci. DayZ je o preziti, skryvani se, adrenalinovych vyprav do mestecek a vesnic pro zasoby, kdy nejvetsim nebezpecim nejsou ani tak zombies,ale spise ostatni hraci,kteri casto prvni strileji a pak se ptaji. Abyste si DayZ uzili musite byt fandove zombie & surival zanru a mit trochu trpelivosti (je to alfa verze + samotna Arma2 taky neni technicky bez chyb).
    Atmosfera by se dala zdimat, panika kdyz jsem v lese u posedu narazil na dva prezivsi a radeji pred nima utekl (prece jen uz jsem mel nejake lepsi veci), nebo jak nas v noci prepadl bandita (nastesti jsme to zvladli) a taky pohodove chvile u taboraku pri opekani ulovene kravy :-).

Co ovsem musim zminit jsou nektere technicke problemy. FPS mi casto z neznamych duvodu hodne pada (vypada to snad na chybu na serverech), protoze je to fan mod v alfa verzi tak clovek obcas prijde o vec v inventari, stan casto nejde rozbalit, zombiove te muzou kousnout prez stenu a kupa dalsich chyb.......ktere ovsem nemuzou zakryt jak skvely ten mod je!
    Vcera jsem ho hral do 1 rano a to vstavam v 5 do prace...za sebe muzu jen doporucit a pokud mate aspon 1 kamose,se kterym to muzete hrat, tak se zazitek jeste nasobi .
    *14*
    • smejki
      ano, to lagování je servery. některá data se zbytečně drží v paměti a vzhledem k tomu, že je třeba je přenášet, se to jednou za čas zahltí. Restart serverů pomáhá a slušní admini ho ohlašují několik minut předem (např. na DE2, což je imho nejlepší server, na jaký jsem zatím narazil).
  • no, toho tam asi moc nebude, tri kapatulty, jeden tribuchet, a banda slepej lucistniku :d
    • Hairy_Ass
      "Na sovětsko-čínských hranicích napadla skupina čínských tanků sovětský, klidně orající traktor. Tento palbu opětoval, a po zničení všech tanků odletěl zpět na základnu."

Já bych stíhací rogala a pancéřové divize trabantů úplně nepodceňoval. *15*
      • Starej ale dobrej. :D
      • CRYPT
        uprimne zabilo xDD
    • Cahir
      *6*
    • Jako vtip to hodnotím 2 body z 10 *2*
  • Dneska jsem si akorat koupil Armu kvuli Dayz:)...tohle beru taky jako dobrou zpravu:).
  • Pandury, Gripeny, Casa C-295M... :D
    • L-159 Alca, Pandur II, Dingo, CZ 805 BREN, CZ Scorpion EVO III a CZ 75 PHANTOM
      • Takze korupcni vojenska prehlidka nebude uplna?
  • Těším se na vojenské Tatrovky!!:D
    • Ja na vojne jeste nedavno jezdil V3S-kou. Taky tam budou?:)
      • LamacJoysticku
        to razeni asi nenapodobi. A sranda se steracema taky nejde nasimulovat *1*
      • No já v to doufám, Tatrovky (a Praga V3S) ve všech možných vojenských provedeních dle mého nesmí chybět, takže doufám že je neopomenou, minimálně ty Tatrovky jsou ve výzbroji stále a jsou natolik unikátní že by měly být předělány kompletně. A nevojenská V3S byla už v základu takže tam by tomu nemělo vůbec nic bránit (tedy až na to že ty už určitě nejsou ve výzbroji naší "moderní" armády :/ :D)

Jen si říkám zda by nebylo lepší kdyby to dali až do Army 3.:)
        • Na obrázcích jsou vidět Tatrovky (např. https://store.bistudio.com/images/screenshots/arma2-acr/arma2_acr_screenshot_2.jpg )... Na vojenské V3S bych nevsázel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit