Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve 38 to bylo prostě buď a nebo. Bojuj a stůj sám proti Německu a možná i Maďarsku a Polsku+buď označen za agresora, nebo slož zbraně.. V tomto roce vidím největší chybu na straně Francie, která nesplnila své spojenecké povinnosti, na kterých byla postavena naše obrana.
    • :D sakra, reakci na HairyAss..
  • Tak tahle zpráva mě opravdu potěšila a zahřála ns rdci ! jen tak dál :)))
  • Ze serie Bohemia Interactive her jsem dohral jen prvni Operaci Flashpoint a ty dalsi 2 Army me celkem minuly. Pak jsem ovsem objevil DayZ mod a ten zmenil muj (herni) zivot, nic vice "hustodemonskeho" jsem snad nehral.
    Na zacatku musim rict,ze DayZ neni pro hrace COD, nebo obecne pro hrace,kteri cekaji instantni akci. DayZ je o preziti, skryvani se, adrenalinovych vyprav do mestecek a vesnic pro zasoby, kdy nejvetsim nebezpecim nejsou ani tak zombies,ale spise ostatni hraci,kteri casto prvni strileji a pak se ptaji. Abyste si DayZ uzili musite byt fandove zombie & surival zanru a mit trochu trpelivosti (je to alfa verze + samotna Arma2 taky neni technicky bez chyb).
    Atmosfera by se dala zdimat, panika kdyz jsem v lese u posedu narazil na dva prezivsi a radeji pred nima utekl (prece jen uz jsem mel nejake lepsi veci), nebo jak nas v noci prepadl bandita (nastesti jsme to zvladli) a taky pohodove chvile u taboraku pri opekani ulovene kravy :-).

    Co ovsem musim zminit jsou nektere technicke problemy. FPS mi casto z neznamych duvodu hodne pada (vypada to snad na chybu na serverech), protoze je to fan mod v alfa verzi tak clovek obcas prijde o vec v inventari, stan casto nejde rozbalit, zombiove te muzou kousnout prez stenu a kupa dalsich chyb.......ktere ovsem nemuzou zakryt jak skvely ten mod je!
    Vcera jsem ho hral do 1 rano a to vstavam v 5 do prace...za sebe muzu jen doporucit a pokud mate aspon 1 kamose,se kterym to muzete hrat, tak se zazitek jeste nasobi .
    *14*
    • smejki
      ano, to lagování je servery. některá data se zbytečně drží v paměti a vzhledem k tomu, že je třeba je přenášet, se to jednou za čas zahltí. Restart serverů pomáhá a slušní admini ho ohlašují několik minut předem (např. na DE2, což je imho nejlepší server, na jaký jsem zatím narazil).
  • jestli bude plná chyb jako Iron Front děkuji nechci
    • BI se nepodílela na Iron Front. Jen byl použit jejich engine. *16*
      • Tikov
        mám podezření, že hlavní problém je právě engine- po zkušenosti s Iron Front musím říct, že snaha vyprávět příběh a pokud možno bombasticky s kupou naskriptovaných WOW efektů hru, na tomhle enginu, hru hrozně sráží. Příklad z dneška- poté co jsem misi asi 3x zrestartoval, aby se vojáčci nezasekli, auta odjela atd. - tak se přes pozice převalí dvě Téčka (zvládla oproti asi zamýšlenému scénáři zlikvidovat osádky Paků), německý velitel logicky nařídil stažení (sice pozdě, ale koukal jsem jak puk, že vůbec reaguje), vojáci se začli stahovat a.... Téčka naskriptovaně bouchla. Celý tah na bránu, způsobený nepříznivým vývojem situace, kdy teď půjde jen o to si zachránit holého avatara, prostě vyletěl naskriptovaně do povětří.
  • Arma me nikdy moc nebrala ale diky modu DayZ jsem tomu uplne propadl a lepsi vojenskou hru jsem nehral.nechapu ze mam u battlefieldu 600 hodin,ten uz hrat nebudu.DayZ hraju s kamosem pres TS a kdo nehral neuveri co to obnasi a co vsechno tam jde delat,je to fakt neuveritelny,proste prezit.diky modu jsem ale testnul i kampan a musim vyseknout poklonu bohemce,fakt promakany.toto dlc si urcite koupim a na ARMA3 uz chystam upgrade compu a setrit se nebude.jo kdyz tak pemyslim nad DayZ,to je absolutni svoboda v hrani,ostatni hry jsou pro me najednou detsky strilecky.tomu rikam dobre investovany prachy
  • juhuuu L-39 *14* už mi chybaju len slovensky ženisti, a nemusim nič ine hrat :D
    • Kde máš L-39?Je tam L-159!
    • ja si toto DLC určite kupim, radčej ako BF3 premium
  • Nenajdeš národ, který by na tom nebyl stejně.
  • praseek
    Za dvě stovky jasnej kauf *4*
  • blahorodie
    cca 10 euro nas nazabije , vzdy to bude lepsie ako BF3
  • Dneska jsem si akorat koupil Armu kvuli Dayz:)...tohle beru taky jako dobrou zpravu:).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit