Přejít na výpis diskuzí
Přichází ultimátní DLC pro Arma II – Armáda České republiky!
4.6.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Nevíte někdo jaké jsou prodejní čísla ARMA 2. Rád bych věděl jak si vedou takhle velké české hry
-
-
Prodaných 87 kusů a 52 vráceno
-
Mohlo by to bejt možná i kolem 500 tisíc prodanejch kusů.
-
-
No jelikož díky Day-Z modu se Arma několikrát v poslední době dostala na první příčku prodejnosti na Steamu a někde jsem četl že rekordně hrálo naráz Day-Z mod přes 100 000 lidí, tak by to možná mohlo odpovídat.
-
-
Naraz cez 100 000 tisic ludi to bolo asi tazko, ked serverov je mozno 100, hovorili, ze zaznamenali 100 tisic unikatnych hracov v Day Z a to je rozdiel.
-
-
-
-
a budou tam i provozu neschopný grippeny:D?
-
-
No nevim, ale asi zrovna fungujou, protože zrovna včera jsem je viděl hezky zblízka nacvičovat let ve formaci.
-
-
Pořád fungují dobře, nevím co to plácá. Možná naráží na omezení letů z Čáslavi, když tam shořel ten ruský Antonov, což ale nebyl problém Gripenů *3*
-
-
a v kontextovém okně možnost "Složit zbraně a vzdát se."
-
-
To se nám stalo jednou... *6*
-
-
To i Francouzům a jak se o nich mluví...
-
-
Hmm jsi mi připomněl jaká je válečná zástava Itálie... Bíle lemované bílé pole
-
-
Jen jednou ? Ať počítám jak počítám , v pokládání zbraní máme větší praxi ....
-
-
101011101001: Máš v tom trochu bordel. Říkáš, že čeští páni skládali zbraně, a pak že jsou Češi hovada, protože šlapou po zádech svých bratrů. To pořád mluvíš o šlechtě? Nebo děláš rovnítko mezi obyvatelstvo a šlechta? V obou případech je to kravina. "Moravská" a "česká" šlechta mohli být klidně třeba Němci nebo Italové. A u Lipan došlo k porážce radikálních husitů hlavním husitským proudem, který basilejská kompaktáta pokládal už za dostatečné vítězství, a tudíž nebylo třeba dále bojovat. Byla to vlastně policejní akce.
-
-
Hmm, když to říkáš. *7*
-
tak to můžeš zabrousit až k "svatému Václavovi" a ono vůbec ti čeští páni pokládali zbraně před německými dost často, aby uzorpovali moc pro sebe před Moravskými. Ptáš se kdy? Každá generace od Sámovi říše přes Přemyslovce a Lucemburky až po Habsburky je plná excesů.....češi jsou hovada, kteří si šlapou po zádech svých bratrů a neváhají je "potopit" jen aby se měli o trochu lépe, to je ve zkratce celá naše historie.
Jinak další velice kvalitní příklad - bitva u Lipan -
páni kolegové historici, naše vítězná tažení skončila rozkmotřením husitského hnutí.. Pak už byla česká vojska všem jen pro smích.
-
Tak situace ČSR po 38. byla neudržitelná, takže 39. bych ani nevzpomínal. 68. je specifický případ, hlavně kvůli té "pozvánce". Bílá hora je prostě vojenská porážka, tu utrpěly asi všechny národy světa. Já prostě jediný případ vzdání se bez boje vidím jen ten 38.
-
Ono je to samozřejmě přehnáne, ale lidově se myslím traduje 68 (není nad to se nechat zmasakrovat v kasárnách v obsazené zemi), 38(není nad to být agresorem a nechat se zmasakrovat) a 39(není nad to se nechat převálcovat s absencí obraných pozic), pak asi přidávají i "Bílou horu" (viz útěk FF po bitvě) a osobně vidím českou etapu třicetiletky jako jedinou vážně vzdanou.
EDIT 22:16- Omlouvám se asi jsem to napsal špatně- já s tímhle vnímáním nesouhlasím (viz závorky), ale tohle mají lidé obecně zatlučené v povědomí o historii. Na druhou myslím, že situace po Bílé hoře si skutečně název složení zbraní zaslouží- ztráty byly nahraditelné, Praha nabídla svoji zbrojnici, Maďarská jezdecká armáda byla den cesty daleko (uznávám že to nevěděli) a posádka Zvíkova se udržela až do roku 22, tak Fridrichovo rozhodnutí zmizet do Slezska chápu jako složení zbraní v situaci, která to proti těm populárním rokům nevyžadovala.
Konzolista: ale kdeže- V moderních dějinách třeba válka s Polskem (jako jediní ze sousedu jsme je napadli my a ne oni nás) a Maďarskem v 19. roce, koneckonců to, že se udrželo Sovětské Rusko proti bílým je zčásti taky zásluha pár tisíc rudých Čechů a Slováků. A Rakouská monarchie taky v kuse neprohrávala
-
-
-
-
-
-
Jestlipak se bude osmsetpětka realisticky zasekávat? V rámci realističnosti by to ale nemělo být více než deset procent z celkového počtu pušek, který se ve hře objeví. Možná tu a tam i přijde NPC z americké armády a bude ji chtít vyměnit za "dvě americká emka". http://goo.gl/vU2lA
-
-
Třeba to bude hypotetická doba, kdy všechny "porodní bolesti" nových zbraní už byly vyřešeny. *4*
-
-
No jo, to mě nenapadlo. Ale zájem o bárt ze strany Američanů jistě potrvá i v budoucnu.
Jinak celkově v ARMA zbraně vůbec poruchy nemají? -
-
V normální verzi asi ne, ale vsadím se, že na to existuje nějaký mod.
-
nemají.
-
-
Jen sem tam střílí naprosto jinam pane Holube ;) ......
-
-
-
-
-
Poznámka pod čarou:
Nejspíš to schytám od životem neošlehaných bojovníků za pravdu a lásku, ale nedá mi to.
Pro jedny stateční vojáci, pro jiné žoldáci bojující za cizí ideály (NATO). -
-
Pro jedny budete mluvit pravdu, pro druhé budete za hlupáka.
-
V okamžiku, kdy jsme vstoupily do NATO, se z toho staly i naše ideály, resp. ideály naší vlády. Deal with it.
BTW, celou naší svobodnou existenci jsme lezli do prd*le západu (včetně dob první republiky), takže co se týče mě, naše ideály - z hlediska historie naší země jakožto demokratického zřízení, se toho moc nezměnilo. -
-
Co je nesvobodného na Rakouské monarchii resp. Rakousku Uhersku? Nehledě na to, že ČSR se na západ nespoléhala.
-
-
Mám problém vnímat české země v období Rakouské monarchie jako suverénní... Hlavně se jedná o období, kdy byla globální politická situace někde naprosto jinde než v období první republiky.
ČSR byla rozhodně prozápadní a tatíčkové považovali západní demokracii za vzor. -
-
Ano takovéto vnímaní R-U je bohužel problém zakladatelské legendy ČR a tedy i dnešního školství.
ČSR v obraně spoléhala i na SSSR, Rumunsko, Jugoslávii, takže o nějakém jednostraném zaměření na "západ" se moc mluvit nedá. Popravdě "západu" byla tehdy nějaká ČSR ukradená.
-
-
-
"V okamžiku, kdy jsme vstoupily do NATO, se z toho staly i naše ideály, resp. ideály naší vlády. Deal with it."
To je pravda,bohužel mnoho lidí pořád tvrdí,že to jsou žoldáci.Asi nevědí co to vlastně žoldák,znamená.
-Osobně bych rád viděl ČR jako neutrální zemi.Bohužel (opět),když vláda není schopná udržet nějaký směr v ČR,tak sotva se nějak vyčlení v rámci světa. -
-
Žodláci? To ať řeknou např. těm, co tam nasazuj krky při zajišťování průběhu ryze humanitárních operací (nemocnice atd.) To první, co chce českej voják slyšet při návratu ze služby, jsou výčitky mudrlanskejch maloměšťáků, který všude byli a všechno znaj... Čechům by celkově trocha idealismu a patriotismu neuškodila. Ale dostáváme se nebezpečně off-topic, takže to raději nechme být.
-
-
Muj nejlepsi kamos ze zakladky se za mnou zastavil po deseti letech a kalili jsme. Je guma. Kosovo, Afghan. Kolegy uz nemuze ani cejtit. Jaky to tam bylo? Rodina doma, strach manzelky? Prej hlavne v kosovu se u nas psali romany, ale oni byli v posilovne, chlastali atp. Cituji: tabor, pohodicka. Jednoduse vydelany prachy. Pro nic jinyho nez pro prachy a naslednou vysluhu tam z nich nikdo neni. Mistni obyvatelstvo maji vis kde. Mozna profi vojenskej doktor je v jine idealove lize, ale tihle jsou zoldaci. Znam dalsi dva. Vsichni se shodli, ze tam nemame co delat a ze to je celkove nazor skoro vsech veteranu. Jeli se tam zabezpecit a vedi, ze nejedou bojovat a ze jsou relativne v bezpeci. Vsichni tri, kdyz tam jeli uz poprve meli rodinu, prvni dite.
-
-
Tak Kosovo byla halvně v posledních letech pohodička. Šlo čistě o vojenskou přítomnost - nebezpečí vešekeré žádné, úkoly maximálně policejní. Z toho samozřejmě plynou věci které tu píšeš. Ale Afghánistán je ÚPLNĚ jiná liga - tam jde vážně o krk, nikdo tam chlastat a válet se vážně nemůže. Samozřejmě, kdyby za to nedostali zaplaceno tak by to nedělali, ale věř mi, většina z nich by klidně mohli dělat PMC za padesátkrát větší prachy a se stejným nebo spíš menším rizikem.
-
-
+1
-
Ty co nadávají na internetu to do očí nikomu často neřeknou.
-
-
na tohle jen http://www.youtube.com/watch?v=UxNBiy63u0U&feature=related :o)
-
-
-
-
Prosim nerikej nase idealy protoze me samotnemu se prici :o) stejne tak jako Rasismus oboustrany xD ackoliv to se dnes nenosi mam takovej pocit ze vetsina populace by lidi z jinou barvou nebo jinim vyznanim nejradeji vinila za vsechno ale prave problemy jim nejak unikaji no omlouvam se to sem asi nepatri a je to jen osobni nazor
-
-
-
no, toho tam asi moc nebude, tri kapatulty, jeden tribuchet, a banda slepej lucistniku :d
-
-
"Na sovětsko-čínských hranicích napadla skupina čínských tanků sovětský, klidně orající traktor. Tento palbu opětoval, a po zničení všech tanků odletěl zpět na základnu."
Já bych stíhací rogala a pancéřové divize trabantů úplně nepodceňoval. *15* -
-
Starej ale dobrej. :D
-
uprimne zabilo xDD
-
-
*6*
-
Jako vtip to hodnotím 2 body z 10 *2*
-
-
Jeeee, Česi ve válce *1* A bude i Švejk?
-
-
To snad ne. Ne že bych to milého pašíka neměl rád, ale von je to takovej hňup, že by se většina lidí neubránila chuti vyprázdnit do něj zásobník.
-
-
Hindy a T72M4CZ nebudou?
-
Podle jiných informací se jedná o datadisk a přece jen 15 nových misí naznačuje spíše, že se nejedná jen o obyčejné DLC. Tak babo raď!
-
-
DLC je cokoliv přidaného. Proto je potřeba číst detailní popisy obsahu.
-
Oficiální tisková zpráva BI tomu říká DLC. Ale myslím, že to bude jen slovíčkaření, ne?:)
-
-
Nejspíše ano, pane!
-
-
Však si to sám přečti - https://store.bistudio.com/arma2-army-of-the-czech-republic
"Arma 2: Army of the Czech Republic is a brand new DLC of the most authentic, diverse and open tactical military shooter series, Arma." -
-
oki
-
-
-
Musím si, teď maličko rýpnout některých lidiček, kteří zde často píši :) Jsem zvědaví co řeknete na to, že opět musíme platit za DLC :D :D a ještě z českých luhů a hájů.... To je přeci strašný komplot určitě za tím stojí EA !! Nebo někdo, ještě tajemnější ? Že by pan Tajemný ? :D
Jinak z jiného soudku. Chystám se koupit také ARMU 2 i datadisk kvůli módu DAY Z. Ano, také jsem se chytil a jsem rád. Díval jsem se na vide a četl a četl články od fanoušků, ten mód stojí zato. Nemám rád simulace války, protože :) ale simulace, jak přežít. Nevědět, kdo je přítel a kdo není, jíst, pít a hledat věci, v tak otevřeném světě je něco co tu nebylo. Mód je stvořen pro hráče, kteří hledají něco více než herní zážitek a také možnost, že je smrt konečná je dobrá věc :) A jinak to DLC si také koupím, i když nehraji simulátory aspoň budu hrdý, že mám českou armádu v PC :D
Váš Werdes, alias Werde -
-
Tohle není DLC, kde máš jednu dvě mise nebo jen tři brnění navíc. Tohle je de facto mini datadisk.
-
Když někdo po vydání hry dělá na novém obsahu, zaslouží si další peníze. A že dělá třeba CDProjekt charitu je jeho věc. Konunita má problémy pouze s DLC, které jsou očividně vystřihnuty z původní hry, případně s takovými, u nichž je cena/obsah ve výrazném nepoměru.
-
-
DLC nie su ziadna charita, tak aspon nevymyslaj, volakedy da dnesne DLC zadarmo pridavali do hier v ramci patchov...Predaje na pc su dlhodobe, nie ako na konzolach, ze hra sa predava max. nejaky ten mesiac a potom pa pa, sa nu zabudne totalne, autori ziju z predajov, ktore su dlhodobe. Ked vyjde na konzole pokracovanie, tak drviva vacsina sa preesunie na novu hru, vid take CoD...Kym na pc sa hraje vo velkom aj predchadzajuci diel, ak bol kvalitny.
-
-
V podobě patchů? Fakt? Tak mi jmenuj patch, kterej přidal osbah podobného ražení, jakým byl třeba Old World Blues pro F:NV nebo Shadow Broker pro ME2. A rozhodně mi nezavřeš hubu jednou takovouhle praktikou - chci slyšet, volakedy se to dělalo naprosto běžně tzn. periodu a jednotlivé tituly.
DLC od CDProjektu jsou charita: Aréna, nové questy, lokace, postavy, epilog...
-
-
-
DLC o nových lokacích, jednotkách a techniky je něco jiného než DLC o čtyřech mapách. DLC by mělo vypadat nějak tahle, ne jak ho prezentují velcí vydavatelé.
-
Werdes *7* ... nie je DLC ako DLC, to už by ti po tých rokoch mohlo zapnúť.
-
DayZ je fakt super, ale je to alfa, takže teď třeba mám problém se vůbec dostat do hry *1*
-
-
nech tam spravia aj infiltraciu slovenskeho letectva, ale to by bolo pomerne chudobne DLC kde by hraci nahanali jedno lietadlo, resp. jeho nahradne diely lebo asi ani to nefunguje :D