Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těším se na vojenské Tatrovky!!:D
    • Ja na vojne jeste nedavno jezdil V3S-kou. Taky tam budou?:)
      • LamacJoysticku
        to razeni asi nenapodobi. A sranda se steracema taky nejde nasimulovat *1*
      • No já v to doufám, Tatrovky (a Praga V3S) ve všech možných vojenských provedeních dle mého nesmí chybět, takže doufám že je neopomenou, minimálně ty Tatrovky jsou ve výzbroji stále a jsou natolik unikátní že by měly být předělány kompletně. A nevojenská V3S byla už v základu takže tam by tomu nemělo vůbec nic bránit (tedy až na to že ty už určitě nejsou ve výzbroji naší "moderní" armády :/ :D)

Jen si říkám zda by nebylo lepší kdyby to dali až do Army 3.:)
        • Na obrázcích jsou vidět Tatrovky (např. https://store.bistudio.com/images/screenshots/arma2-acr/arma2_acr_screenshot_2.jpg )... Na vojenské V3S bych nevsázel.
  • Keyz
    To bude mix několika "nových" kousků a mnoha starých kousků která má armáda k dispozici.
  • Páni...to je přesně to, co jsem si vždy přál. ♥ Zatím mi to vynahrazovali modeři, takže o tomhle jsem ani nesnil.
  • no... ten dlc je super nápad... ale česká armáda až tak moc super věci nemá a jestli se budou držet nynějších reálií tak tam nebudou jezdit ani BVB ani naše tanky :D
    • kde jsi na to prisel?
  • Pandury, Gripeny, Casa C-295M... :D
    • L-159 Alca, Pandur II, Dingo, CZ 805 BREN, CZ Scorpion EVO III a CZ 75 PHANTOM
      • Takze korupcni vojenska prehlidka nebude uplna?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit