Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    Možná přijde i kouzelník...
    • možná příjde i kouzelník a udělá trik se špičatým kloboukem :D
  • Předčasný apríl? :D
  • God-of-War
    Příště tam bude co? Boba Fett?.. Ta helma navíc vypadá hrozně plastově.
  • tonnymontana
    zajimalo by me kolik stala licence na predatora. Bud byla levnejsi a majitel (zdrejme fox) chce tezit z popularizace. Preci jen prijde vic hracu na film kde bude postava z jejich hry. Moji milovane filmy predator1/2 jsou uz asi docela stare na mladsi generaci. AVP 1/2 + Predator urcite nejaky zisk generuji ale v hernim segmentu ctu vyhradne o alienech uz par let. Hra tocici se kolem predatora by byla fajn osvezeni po letech. film prometeus byl v podstate bez aliena jakeho zname a prometheus2 na tom bude nejspise podobne dle infa. Snad se nekde zverejni cena takoveho predatora ve hre ktera ma penize na obrovskou medialni masaz. i kdyz se o cod nezajimam videl jsem ho na piti, v reklamach nebo v par videoklipech. Vetsi snad ma jen wow/gta
  • eStar
    Když jsem před mnoha a mnoha lety hrál CoD1 nikdy by mě tenkrát nenapadlo do jaké zádele tahle série může dojít. *7*
    • COD byl sice dycinky hloupa koridorovka ... ale aspon predvadel pomerne rozumnej pribeh s pomerne pekne nascriptovanym prostredim ... ovsem to uz davno neni pravda ... uz davno je to jen genericka srajda typu nhl - kazdej rok totez jen v jinym drezu.
  • Prosím ať je vlastníci práv na Predatora zažalují, kam až tohle všechno může klesnout ?
    • C-BEAM
      vlastníkom práv je asi 20th Century Fox a určite to majú právne ošetrené ... by ma zaujímalo kolko ich taká licencia stojí a či sa im to vôbec vyplatí.
  • Jack1947
    Sad story... really. *9*
  • Mato1987
    Ako hlboko až môže táto kedysi svelá hra klesnúť?
    • az na samotny dno videoherni existence,kde uz to ostatne par let je... *13*
  • Jeden trailer z CoD a okamžitě si člověk uvědomí ze grafika v Titanfall není zase až tak marná. *5*
  • Predator udělá 360 no scope headshot z plasma zbraně, načež přivolá predátoří airstrike. 6 killů a promotion na Super Chief Predator Sergant to The MAX.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit