Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Supr gamesa pro nasi gay komunitu,,LAMA´´ *14* tesime se
  • super stare dobre casy doufam v titan mod a ze tam bude support za neco stat a ne jak v BF3
  • vypada to ze spis hrebik uderil po hlavicce tebe,
  • spis bych to videl na patch...ale sam mam cukani si ho zkusit znova zahrat, tak kdyz me nikdo nepredbehne dam info. Mrtvy to snad neni :-o
  • Jsem mimo jiné veteránem infantry módu i v BF:2142, bylo to sviňsky težké, stejně jako BF2 a ne jako dnešní takřka načančaná arkádovka BF3 (až příliš očividně soupeřící s CoD)... nechci se do trojky navážet a ani do CoD, ale proč nezůstali na své cestě, BC2 mělo větší battlefieldovský šmrnc a parádně vybalancované... balanc v BF3 je hodně diskutabilní (např. co provedli se snipery je k pláči sniperům a k smíchu ostatním)
  • Mám dotaz sice to moc s tímhle nesouvisí ale přesto se zeptám. Mám BF2142 ale když jsem si chtěl po dlouhé době zahrát tak mě to nenabídne žádný server, hru mám s nejnovějším patchem (mám dojem) ale přesto mě to nenabídne žádný server... To je ta hra už kaput? *9*
  • suhlasim, bf2142 som nehral, tak nemozem posudit ze to bolo ako hovoris, ale ja by som si to vedel predstavit nieco na sposob Killzone na PS3. Konzolu nevlastnim, videl som to len z videi ale myslim, ze sa to moze radit k tej skupine "uveritelnych" sci-fi hier. Nebolo to moc prekomplikovane high-tech serepetickami, zbrane boli vymyslene ale vychadzali povacsinou zo sucasnych zbrani, to by som bral
  • Vtom pripade koukni na tohle. Jen lode tam nejsou :( http://forgottenhope.warumdarum.de/
  • Jamile v tom není míření přes mušku/hledí tak ne-e. 1942 mě oslovilo jen dobou a krasnejma leteckejma bitkama kdyz to slo.
  • BF1942 překonalo obojí ... *2*
  • Ty budeš vždycky nejlepší.
  • Dobře, no... ale i tak si to pos*al
  • Máš ho*no a né pravdu...k tvojemu nutnému dodatku, 15 mi neni a BF3 taky nehraju, nechápu, že každej komu je dneska 20 a ještě mu nezaschla barva na druhý občance se pokládá za "old skůl hráče" (to je teda výraz, za to máš za jedna)...prostě a jednoduše...srovnání BF a Unrealu je uplně mimo...to už je logičtější Unreal a ten CoD kteří sou obě zaměřené na vysoký tempo akce...myslim že Dice ani s 2142 neměl sebemenší zájem na konkurování Unrealu (protože je to prostě nesmysl)a s možnou 2143 tomu neni jinak
  • DarkHawk
    .
  • DarkHawk
    ..
  • o_O
    odteraz ti budem posielat svoje prispevky a ty mi ich, PROSIIIIM schval, SS sturmbannführer vemeno :)
  • ten nápis je na IBC kontejneru *3*
  • To rekni tem imbeci*um, kteri vyplusovali to vemeno skavena123 a jeho idiots*ej prispevek do diskuzue.
  • To byly časy, když jsem lítal s tim vrtupníkem celou mapu bez sestřelení a nasbírával body, nebo když jsem byl generál a plánoval jsem utoky a ani jsem nevyšel z lodi jak sem byl zaneprázdněn pak jsem byl nejlepší z mapy, protože jsem měl podíl z každý z mnou naplánovaný akce
  • Ještě se dá použít slovo "irelevantní", pokud budeš chtít působit inteligentě i v nějakém dalším příspěvku. Pak už se bohužel budeš muset spolehnout sám na sebe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit