Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tys aspoň pobavil *1* ..ne jak ten duševní mrzák GGG, games.tiscali troll
  • Nevěří, neboj..
  • Prosím, ještě tu o chemtrails a židovské demolici 11. září *1*
    Díky tvým dlouhodobým příspěvkům ve zdejších diskuzích jsem si myslel že jsi jen hloupej a nedonošenej ale ty jsi zřejmě i duševně nemocne
    *3*
  • Jack1947
    Cinspiracy, (blb) Theory
  • Nápodobně...asi tě štve, že jsi mě nenaštval *15*
  • Kompost
    mna nechyta nerv, ty si len vacsi pitomec nez som si myslel.
  • Tak to je skoda, ze tam nemas boxik na IQ vetsi jak tvuj vek.
  • TheGGG
    víc smajlíků víc vzteku... hlavně si nerozflákej klávesnici, jinak se bude mamka zase zlobit...
  • Nemám vůbec vztek *1* *1* *1* jen mě baví jak si to myslíš *15* *15* *15* ty anonymní GGG *15* *15*
  • TheGGG
    těma smajlíkama ten vztek skutečně nezakryješ anonymku----
  • TheGGG
    rozhodně nevystupuji jako anonym, protože ten boxík "[ ] jako anonym" nemám zaškrtnutý... tebe chytá nějaký nerv nebo co? Games.tiscali taky koneckonců rozděluje uživatele na anonymní a přihlášené.. to se snad dá pochopit ne?
  • *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Kompost
    asi by si mal v slovniku vyhladat definiciu anonymity, zamysliet sa nad tym ako v porovnani s danou definiciou vystupujes v miestnych diskusiach a potom tu pouzivat na teba priliz velke slova. ale to by som chcel asi vela...
  • TheGGG
    to bych tam potkal tebe anonymku... pořád boucháš vzteky pěstičkami do stolu?
  • tvl tebe mel tata radeji hodit do kopriv *13*
  • Po poslednej aktualizácii Win10 u tých, čo majú inštalovaný Asus GPU Tweak II hlási: "ASUSGPUFanServiceEx.exe" and "ASUSGPUFanServiceEx.exe" stopped responding. Jediná pomoc zatiaľ je odinštalovať windows update číslo KB4056892.
  • Nejen počítač, ale i hlavu...
  • A PROTO Se raději divam na televizy
  • Jack1947
    The Inner Truth that needs to be spread *5*
  • TheGGG
    ne nemohl... pravda se bude šířit... dokud ji vládci světa neumlčí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit