Přejít na výpis diskuzí
Přijdou procesory Intel o 30 % výkonu? Shrnutí dosavadních informací k chybám Meltdown a Spectre
5.1.2018 | Jiří Svák
53 příspěvků
-
Nevím jak VY ale já se poprvé o tom že procesory mají bezpečnostní chybu dočetl asi tak před rokem...moc dobře se o tom ví už dlouhou dobu. Není to žádná novinka....zajimavé že se to začalo teď tak řešit......
A jako myslíte že se přes tyto záplaty nikdo nedostane?? Tak jak je psáno v článku další chyba je přímo v architektuře procesorů....a já si myslím že úmyslná ať už z jakéhokoliv důvodu. -
-
Když jsem byl na exkurzi v pobočce největšího evropského výrobce křemíku a zároveň v poslední době asi nejvýznačnějšího výrobce ARMů, tak jsem se dozvěděl, že chyby na křemíku jsou naprosto běžně se vyskytující věc a každý jejich pracovník jich za svou kariéru odhalí několik.
Takže mě takovéhle oznámení nechává poměrně chladným. -
o tehle chybe se pred rokem nevedelo...
-
-
veri nekdo tomu že to byla chyba a ne umysl?
-
-
Nevěří, neboj..
-
-
Takže budou vracet peníze?
-
-
ne protoze se na to nevztahuje zaruka, necetl jsi podminky, kdyz jsi si cpu kupoval? :)
-
-
Na ww dieselgate se také nevztahovala a pomocí zalob vraceli
-
-
vraceli komu? jen vybranym jedincum a dobrovolne z duvodu strachu o nemecke zakazniky a v USA, kde u soudu projedete i zcela absurdni zaloby (tato samozrejme neni), takze kde ze kdo vyhral a dostal zaplaceno? nesmysl, protoze intel zadne oficialni vykonnostni bechmarky negarantuje, kde ste to videl? to jsou jen reklamy a jen obrazne, neni to jako sptreba auta v letaku, nikdo zadny vykon negarantuje
-
-
-
https://media.giphy.com/media/l3E6uhDAN3W7vylji/giphy.gif
-
-
A je to tady zase .... Aktualizace jsou zlo a ty od Microsoftu dvakrát tolik .
Jak jen krásně vždy běhala nová windows, dokud nedošlo na záplaty a servicepacky ....
Čtení kódu jádra , možnost zneužití .... Ok a už se ji naučili využívat soudruzi z koreje a číny ? Jaké riziko nám aktuálně hrozí , budeme li raděj pokusy o snížení výkonu ignorovat ? Větší než dosud s NSA v zadních vrátkách ? -
-
1. chybu opravují všechny systémy, ne jenom Microsoft
2. ano, teď když je to venku, tak ji může zneužít každý, kdo tomu rozumí a je teda potřeba tomu nějak zabránit
-
-
haha, nějaká partička odhalila plány kliky NSA, CIA, Bilderbergu a dalších. Zadní vrátka si tam chystali pěkně... otázka je, kdo v tom všechno jede.... toto by se totiž náramně hodilo skutečným vládcům světa a to není nějaká loutka Putin, Trump, Makrela, nebo ani ten Soros.... světovládci pochopitelně nemohou dovolit, aby masa měla nějakou možnost něco skrývat, Velký bratr se dívá... a vidí i TEBE!!!!!!!
-
-
Prosím, ještě tu o chemtrails a židovské demolici 11. září *1*
Díky tvým dlouhodobým příspěvkům ve zdejších diskuzích jsem si myslel že jsi jen hloupej a nedonošenej ale ty jsi zřejmě i duševně nemocne
*3* -
tvl tebe mel tata radeji hodit do kopriv *13*
-
-
to bych tam potkal tebe anonymku... pořád boucháš vzteky pěstičkami do stolu?
-
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
těma smajlíkama ten vztek skutečně nezakryješ anonymku----
-
-
Nápodobně...asi tě štve, že jsi mě nenaštval *15*
-
víc smajlíků víc vzteku... hlavně si nerozflákej klávesnici, jinak se bude mamka zase zlobit...
-
Nemám vůbec vztek *1* *1* *1* jen mě baví jak si to myslíš *15* *15* *15* ty anonymní GGG *15* *15*
-
-
-
asi by si mal v slovniku vyhladat definiciu anonymity, zamysliet sa nad tym ako v porovnani s danou definiciou vystupujes v miestnych diskusiach a potom tu pouzivat na teba priliz velke slova. ale to by som chcel asi vela...
-
-
rozhodně nevystupuji jako anonym, protože ten boxík "[ ] jako anonym" nemám zaškrtnutý... tebe chytá nějaký nerv nebo co? Games.tiscali taky koneckonců rozděluje uživatele na anonymní a přihlášené.. to se snad dá pochopit ne?
-
-
mna nechyta nerv, ty si len vacsi pitomec nez som si myslel.
-
Tak to je skoda, ze tam nemas boxik na IQ vetsi jak tvuj vek.
-
-
-
-
-
The Inner Truth that needs to be spread *5*
-
a vidim ze prisiel aj miestny intelektualny atlet vo forme bieberovho obrazku prihodit nejake to mudro. mohol by si si tieto sprochy nechat na konspiracne weby ak nemas co by si povedal k veci.
-
-
ne nemohl... pravda se bude šířit... dokud ji vládci světa neumlčí...
-
-