Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • niesom az taky blbec...pisal som to ako to poznam ja...tak ako mi to rozpravali rodicia...prieskumy verejnej mienky z tej doby hovorili to, ze vacsina populacia bola proti (aj na Slovensku) ... pokial teda mas ine informacie tak pardon. Tuzba po vacsej autorite zo strany slovakov tam bola, ale nie tuzba po rozdeleni statu. Nikto sa ludi nic nepytal. Meciar chcel vlastne pieskovisko aby mal kde kradnut a Klaus bol len rad,ze sa zbavi problemoveho Slovenska...takto to viem ja...
  • Ono si väčšina Slovákov ten spoločný štát váži, len ich nesmiete posudzovať podľa tých
    debilných kriklúňov. Tí obyčajní totiž nekričia, ale pracujú. Ale keď sledujem niekedy debaty
    na tejto stránke, ktoré sa tu niekedy zvrhnú na vzájomné osočovanie, tak tých blbcov je tu
    niekedy dosť na OBOCH stranách. Verte mi, že mne, ktorý mal otca Čecha a mamu Slovenku
    a takisto mám manželku Češku sa na to občas dosť ťažko pozerá. Mali by ste vychladnúť a uvedomiť si, že to rozdelenie v skutočnosti nikto z normálných ľudí nechcel. Rozdeľuj a panuj!" bolo heslo už starých Rimanov a dva oslabené štáty sa ľahšie rozkradnú a sprivati-
    zujú. Takže nás rozdelili tí, ktorí vedeli, koľko na tom zarobia a my sme urobili chybu, že sme to dovolili.
  • Aaaa.. mel jsem to rozepsane...ale kolega uz to napsal... Takze se vrat ke knizkam Ty historiku!! *3*
  • takze repete.....ČSSR

:D
  • omlouvam se *ČSSR
  • nic proti slovaky mam rad....no este aby ne kdyz tam mam pulku rodiny....

ale k tomu co si napsal....ty musis byt uplny DEBIL bo toto napsat muze jen "chory" clovek

co ja vim tak to byli prave slovaci kteri se mohli posrat uz jen z nazvu republiky Ceskoslovensko....bo podle vas ste si zaslouzili vic nez MY ikdyz nebej NASEHO PANA MASARYKA tak este ted hnijete v podruci madaru....a bylo toho mnohem vic z vasi strany....vznikla slovenska televiizia chteli ste i VLASTNI benga(SLOVENSKA POLICIA) ikdyz sme byli jeden stat.....

takze prosimte.....nejdriv si nastuduj historii rozpadu CSR a az pak nekoho opravuj

nejhorsi je srazka s blbcem..... *12*
  • Nam staci, ze o tom nemusime pindat na slovenskem webu *1*
  • Hlavne byste si tam meli odtahnou zpatky tu nejvetsi ostudu slovenskeho naroda Miro Šmajdu
  • Konecne to bude aj na slovensku sice v prjijebanej Blave ,ale pridem.Chudaci Cesi skoda,ze nepridete,ja viem je to tazke,ked vas Mamicky nepustia :D
  • Prosimta nastuduj si historiu rozpadu Ceskoslovenska...vacsina populacie bola proti rozpadu (ci uz v Cechach alebo na Slovensku) ... to co sa stalo bola politika, vyhovovalo to Klausovy aj Meciarovy *5*
  • Slovensko je Stredná Európa politicky aj geograficky, takže si buď blbý alebo to bol velmi nevhodný a trápny vtip
  • som slovak a cechov si vazim...mam mnoho dobrych priatelov cechov a priatelku cesku takze proti cechom som nikdy nic nemal...
  • Coz nas dela ponekud zajimavejsi , nemyslis ? *1* *2*
  • Ako unika mi pointa, celkom zaujimava akcia ktora je par hodin vlakom daleko (ci z ceska alebo slovenska) kona sa v BA kde sa take veci casto nerobia (aspon mylsim) a tu sa to zvrhne len na srandovne komentare ktore nakoniec ani take srandovnie niesu.
    Ale tak som za kazdu srandu, a myslim ze tych vtipov o vas je viac ako tych o nas. *3*
  • *1*
  • češi fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj *11* *11* *11* *11* *11*
  • nee lidi dost srandy, slysel jsem ze vscihni cesi jsou na expu vytani, dokonce pry kazdy dostane balicek s bobony od jejich prezidenta Josefa Tisa
  • Amylee.Anderson
    Mmmm, ne? Zkus cynismus spojit s humorem a vyjde ti neco hezkého. Cynický humor.
  • Respekt slovakum jako kazde jine bytosti na svete , ale kdyby si i oni vazili toho, ze jsme byli jeden stat , tak jako si toho vazis Ty , bylo by tu porad Ceskoslovensko...
  • Jen skutecne zaostaly jedinec s podprumernou inteligenci se muze rozcilovat nad tim, co nejakej vocas napise na internetu pro zasmani... Treba se z toho zblaznete.. Kdyz si z Vas clovek udela srandu a Vy se nad tim poburujete a rozcilujete, nezbyva mu, nez si z Vas delat srandu dal .... Kdyby jste se tomu ovsem zasmali, tak neni duvod do Vas dal rejpat, protoze si clovek rekne, ze by se jen trapne opakoval..A uz by se tomu nikdo nesmal.. Takhle to ale trapne neni.. Me to docela bavi , jak se tady certite kvuli nedostatku vlastni sebeduvery... A jeste se sami stavate ubohymi , kteri jsou schopni jen urazet na oplatku *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit