Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • medveddd

Nevím, co znamená že hra nezvládala technologii, která je spíš na straně toho monitoru, ale pokud se ti tohle skutečně dělo, mělo by stačit zamknout framerate na nějakém rozumném čísle.

O svém počítači jsi mi sice nic neřekl, ale pokud nedávno stál 100 tisíc, stoprocentně zvládne hru při vysokém stabilním frameratu a hra bude vypadat parádně.

• romankubanektisc

Výkonnou high end grafiku, špičkový 20ti jádrový processor, DDR 5 paměti. Ale mám podezření, že hra nezvládala technologii GSYNC 144 Hz 4K monitoru. Jiné hry na tom PC běží skvěle.

• Derp_1337

Tam není problém v tom, jestli to stojí 60 eček nebo 50.

Problém je v tom, že AW2 nekoupíš v ochodě.

Lidi jsou ochotní přijít do kamenného obchodu (např. JRC) a vypláznout 60 éček za hru (a ještě k tomu občas dostanou i krabičku, i kdyby v ní měl být jenom nějaký Product Key a uživatelská příručka).

Ale pro některé lidi nemožnost nakoupit v obchodě je podobné tomu, jako kdyby ta hra neexistovala. 

AW2 se prodával před Vánocemi a spousta rodičů kupovala dárky děckám. Logicky to často koupí v kamenném obchodě, protože jsou na to zvyklí.

• surlys

😂 trolololo.

• Ohňostroj, reflektor, parní generátor a podobný kraviny. :D

• Jn, to člověk pořád poslouchá o PCMR, a jak old gen konzole brzdí vývoj, a když konečně vyjde hra, která se neohlíží zpět a využívá naplno možnosti moderního HW, tak najednou přijde zděšení:)

• medveddd

A co v něm prosímtě máš? :)

• romankubanektisc

Rozumím, za to PC jsem nedávno dal cca. 100K.

• medveddd

Občas mě mrzí, že platíme za hry stejně jako Německo a víc než třeba USA, kde jsou platy taky násobné... Ale když vidím, jak je v některých zemích těžké získat hardware a jak mizerné jsou tam platy, tak jim ty levnější hry až tolik nezávidím a říkam si, že jsme na tom ještě dost dobře :)

• sugyn

Je jen pouze rozhodnuti Remedy to vydat na nepopularni platforme. Zakladni poucka je, ze muzes konkurovat pouze kvalitou a ne cenou. Az Epic zacne nabizet produkt stejne nebo lepsi kvality nez Steam tak tam lidi pujdou radi. Proc Origin, Uplay se nedockali velke popularity? Je to horsi nez Steam. A proc mam prechazet na neco co je horsi nez na co jsem zvykly?

Ze nebyt Epicu tak by AW2 neexistoval? Jsem s tim v pohode, zas tak fenomenalni hra to neni.

• medveddd

To jo, majitelé grafických karet z doby kamenné konečně dostali zadostiučinění.

Normální lidi co mají aspoň letitou 2060 hrajou v pohodě od day 1.

• romankubanektisc

Spravedlivý svět, kde se (týdny po vydání) hra nedala hrát, ale nepříčetní recenzenti a influenceři dávali 9 nebo 10 z 10ti.

• medveddd

A to jsem ještě zapomněl zmínit, že v době, kdy kdekdo kňourá, že hry místo 60 éček stojí 70, byl Alan na Epicu za 50.

• LiarForHire

Smutný svět, ve kterém musí kvalitní hry dotovat Epic a kvalitní filmy Apple.

• BohumilCisar

Přesně jak píšeš. Kdyby nebylo Epicu, tak žádný Alan Wake 2 neexistuje. Lidi na jednu stranu brečí, že studia tvoří jen rychlokvašky a když už teda někdo udělá pořádnou hru se srdíčkem, tak zase brečí, že to není na jejich oblíbené platformě a bojkotují to. A jestli je někdo takový ocas, že tuto hru bude ignorovat jen kvůli Epicu, tak ať se pak nediví, až se na to Remedy vykváknou a přestanou dělat takové hry. Já si speciálně kvůli AW2 upgradoval orchestrion, aby uměl přehrávat PS5 disky a to vše si ještě orazítkovat na MNV, to byla mnohem větší oběť než jen vytvořit účet na Epicu!

• Ked sa este niekto bude cudovat, preco vacsina studii vydava genericke sr*cky a recykluje existujuce IP, tak preto. Hraci si nic ine nezasluzia.

• Kravicka

Epic jim dorovna ztratu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit