Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fluffy
    Aka je sanca, ze mi odpovedia na moj dotaz? :D Preco mam pocit ze to bude sledovat na tisicky ak nie 10tisice ludi a dotazy budu sa chrlit rychlostou spamu? :D
  • Dragon Age třetímu Zaklínači pořádně zatopila - jak kvalitou grafiky, tak nadšenou reakcí recenzentů (já osobně tak nadšen nejsem). Čili chápu, že vydávat Zaklínače teď, když všude je DAI jako hra roku by bylo hodně špatné načasování. Jestli to hře prospěje, rád si těch pár měsíců počkám.
  • Ano a proto jsem napsal že jestli nekoupím Geralta tak fakt už nekoupím nic, rok 2015 vypadá ještě hůř než 14, co se týče her...
  • byla to bida no, jedinej alien isolation a grimrock 2 nejak vycnivali, alien se neprodával zle, ale CODko to rozhodne nebylo, o Grimrock nemluvě :X No a pak 1000 vic ci min zprzněnejch remejků a variací toho samýho. No a pak samo Wasteland 2 kterej zas tak uplně nenadchnul, Divinity meli lidi raději dle me. A tim to asi konči. Pro mě este Stalker Lost Alpha zdarma. Když to tak vemu kolem a kolem, tak ta Lost Alpha byla nejlepsi, Alien super, ale je to od megafirmy a za prachy. Když porovnám s LA zdarma, vychází mi LA jako vítěz minulýho roku, což asi mluví za vše...
  • Sr_Lobo
    No Witcher vod toho někdy nebejvá úplně daleko, takže možná i jo *1*
  • třeba jen moc práce a povinností, to je ted taková krasná uznáváná diagnoza na vsechno, a jeste u toho clovek vypadá společensky na výši, že je taky spořádanej otrok
  • prosim...nikto ti v tom nebrani
  • jindra.veliky
    jdes koukat na pecko?
  • Inquisitor
    No patnáct minut není moc, ale lepší jak drátem do oka.
  • wenceslaus
    Moc hulení? Nemoc? Úraz?
  • Jack1947
    Ani ne, bohužel někdo má dobrou pamět a pamatuje si detaily takže když mi někdo napíše spoiler ke hře kterou hrál a já ještě ne. Tak ho hnedtak nezapomenu Vlastně nejenom hry - filmy... obávám se že bych věděl o něčem co mně čeká a tohle se prostě nedá.

Nojo no... nemůžu za to že vám neslouží pamět.
  • Sr_Lobo
    Knihu čtu po cestě do práce a z práce, večer knihu odložím odevřu pivo pohodlně se usadím a pokochám sem tím co mě čeka a nemine *5*
  • To jsem zvědavý jestli tohle nekoupím, tak už letos nekoupím fakt nic,, kam to spěje když člověk kupuje 1-2 hry ročně co za něco stojí, ubohost ... nepočítám hry za pár euro na steamu, ale prostě co mělo cenu koupit v roce 2014 ? kromě diabla ? fakt mně nic nenapadá, 5 hodinová kampan ? remake ? hd verzi staré hry ? rádoby old school hry ? které jsem nehrál ani v době kdy byly novinky ? 2d hry ? na herní pc ? :) od toho je tablet, mobil ....
  • Bounty
    Určitě na ní jsou stejně veliké hardwarové požadavky jako na její herní zpracování. Takže pouze pro intelektuály.
  • Tak to jsi tady špatně.
  • Vogon
    Radši knihu.
  • za 4 mesice na spoiler stejne zapomenes :)
  • Jack1947
    Spoilery budou nebo se pojede nějaká pasáž co ve hře ani nebude? tedy tzv nějaká preview verze. *7*
  • Už jsem se leknul, že games zamakali a Zaklinace bude hrat Dobrovsky. Ufff

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit