Přejít na výpis diskuzí
Přímý přenos z hraní třetího Zaklínače sledujte dnes od 20:00
26.1.2015 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
Spoilery budou nebo se pojede nějaká pasáž co ve hře ani nebude? tedy tzv nějaká preview verze. *7*
-
-
za 4 mesice na spoiler stejne zapomenes :)
-
-
Moc hulení? Nemoc? Úraz?
-
-
třeba jen moc práce a povinností, to je ted taková krasná uznáváná diagnoza na vsechno, a jeste u toho clovek vypadá společensky na výši, že je taky spořádanej otrok
-
-
koukam drsny anarchista s kompem a internetem....vlastne ne anarchista jen decko :D
-
-
-
Ani ne, bohužel někdo má dobrou pamět a pamatuje si detaily takže když mi někdo napíše spoiler ke hře kterou hrál a já ještě ne. Tak ho hnedtak nezapomenu Vlastně nejenom hry - filmy... obávám se že bych věděl o něčem co mně čeká a tohle se prostě nedá.
Nojo no... nemůžu za to že vám neslouží pamět.
-
-
-
kam se daju psat otazky, zeptal bych se jestly rozjedu na full max se grafykou 6GB *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
těším
-
Dragon Age třetímu Zaklínači pořádně zatopila - jak kvalitou grafiky, tak nadšenou reakcí recenzentů (já osobně tak nadšen nejsem). Čili chápu, že vydávat Zaklínače teď, když všude je DAI jako hra roku by bylo hodně špatné načasování. Jestli to hře prospěje, rád si těch pár měsíců počkám.
-
-
L o L
-
-
už se tešíme jak budou 2 hodiny delat kotouli a snad bude i nejaka scena s nahatou ciri *14* ale zaklinač neni rpg protože si nemužete vybrat za koho budete hrat *13*
-
-
Troll tam bude určitě taky, neboj.
-
Jen se muzes za nej rozhodovat, coz vlastne neni vubec role play vid?
-