Přejít na výpis diskuzí
Přímý přenos z hraní třetího Zaklínače sledujte dnes od 20:00
26.1.2015 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
No patnáct minut není moc, ale lepší jak drátem do oka.
-
To jsem zvědavý jestli tohle nekoupím, tak už letos nekoupím fakt nic,, kam to spěje když člověk kupuje 1-2 hry ročně co za něco stojí, ubohost ... nepočítám hry za pár euro na steamu, ale prostě co mělo cenu koupit v roce 2014 ? kromě diabla ? fakt mně nic nenapadá, 5 hodinová kampan ? remake ? hd verzi staré hry ? rádoby old school hry ? které jsem nehrál ani v době kdy byly novinky ? 2d hry ? na herní pc ? :) od toho je tablet, mobil ....
-
-
Když si myslíš že 2D je pro tablet a mobily tak si nestěžuj. Hry jsou pořád lepší, chce to jen umět si vybrat, uznávám že 2014 byl slabší rok ale i tak nevim co hrát dřív.
-
Ale stalo - predplatne na Witchera 3 :)
-
byla to bida no, jedinej alien isolation a grimrock 2 nejak vycnivali, alien se neprodával zle, ale CODko to rozhodne nebylo, o Grimrock nemluvě :X No a pak 1000 vic ci min zprzněnejch remejků a variací toho samýho. No a pak samo Wasteland 2 kterej zas tak uplně nenadchnul, Divinity meli lidi raději dle me. A tim to asi konči. Pro mě este Stalker Lost Alpha zdarma. Když to tak vemu kolem a kolem, tak ta Lost Alpha byla nejlepsi, Alien super, ale je to od megafirmy a za prachy. Když porovnám s LA zdarma, vychází mi LA jako vítěz minulýho roku, což asi mluví za vše...
-
-
Ano a proto jsem napsal že jestli nekoupím Geralta tak fakt už nekoupím nic, rok 2015 vypadá ještě hůř než 14, co se týče her...
-
-
-
Radši knihu.
-
-
prosim...nikto ti v tom nebrani
-
Knihu čtu po cestě do práce a z práce, večer knihu odložím odevřu pivo pohodlně se usadím a pokochám sem tím co mě čeka a nemine *5*
-
-
jdes koukat na pecko?
-
-
No Witcher vod toho někdy nebejvá úplně daleko, takže možná i jo *1*
-
-
-
Určitě na ní jsou stejně veliké hardwarové požadavky jako na její herní zpracování. Takže pouze pro intelektuály.
-
Tak to jsi tady špatně.
-
-
Spoilery budou nebo se pojede nějaká pasáž co ve hře ani nebude? tedy tzv nějaká preview verze. *7*
-
-
za 4 mesice na spoiler stejne zapomenes :)
-
-
Moc hulení? Nemoc? Úraz?
-
-
třeba jen moc práce a povinností, to je ted taková krasná uznáváná diagnoza na vsechno, a jeste u toho clovek vypadá společensky na výši, že je taky spořádanej otrok
-
-
koukam drsny anarchista s kompem a internetem....vlastne ne anarchista jen decko :D
-
-
-
Ani ne, bohužel někdo má dobrou pamět a pamatuje si detaily takže když mi někdo napíše spoiler ke hře kterou hrál a já ještě ne. Tak ho hnedtak nezapomenu Vlastně nejenom hry - filmy... obávám se že bych věděl o něčem co mně čeká a tohle se prostě nedá.
Nojo no... nemůžu za to že vám neslouží pamět.
-
-
-
Už jsem se leknul, že games zamakali a Zaklinace bude hrat Dobrovsky. Ufff