Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kein
    Souhlas, Skyrim je s*it :D
  • Jaký lidi si myslíš že najdeš na games.cz -.- ..... patřím k nim
  • Kein
    A co teprve enormně velké a prázdné dungeony a quildy a jejich debilní a nudné questy. Nikdy jsem nemyslel, že to řeknu, ale zlatej oblivion a co teprve Morr.
  • Kein
    Skyrim? To ještě někdo hraje?
  • Super, dejte tam aspon pulku Morrowindu a sem s tim.
  • Kozy
    a to řikám jako fanda TES
  • nejsem žádnej trol, vy jste mě donutili takhle se vyjadřovat
  • morokura
    Chtělo by to nějakej masivní datadisk, něco jako Shivering Isles pro Oblivion. Prostě nový území a prostředí, protože Skyrim už je docela dost okoukanej. Morrowind by byl asi nejlepší možnost a klidně by stačila jenom část..
  • trolle aspon si dej pravé jmeno děkuji
  • ty jseš největší ... ale chuj *1* btw, nvm, proč mě za to mínuskujete, nebo to snad tady člověk musí hru povinně dohrát, aby nedostal mínuska ? Vidím, že games.cz komunita se zase ukázala v pravém světle.
  • rhaegar
    A mínuskujou tě ti co to ukradli na pc...ach ta ironie co .)
  • PS3 je v pohode, ale Bethesda jsou amateri
  • hele ja si to na PS3 poctive koupil, tak nechapu proc minuskujete, to si to mam jako koupit jeste jednou na PC, kdyz si chci zahrat DLC?
  • PS3 sux
  • to se mi právě na té hře líbí nejvíc, pochmurná severská atmosféra jak má být
  • walltar
    Mě zase vadí ten sníh ... všude sníh, fouká a je zima. Doufám, že příští elder scolls bude někde v teple.
  • Já ho rozehrál a už je jistý, že nedohraju. Příběh naprosto hloupej. drakorozený, řevy. Panebože! Pohádka pro sedmiletý děti. Jinak takovej datadisk k oblivionu.:-(
  • walltar
    *6*
  • Pokud s novym DLC prijde i lepsi combat system, tak uz bych to mohl konecne dohrat ...
  • Cahir
    Ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit