Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pekné ,ale to tu už bolo v podaní BF4 , prvá vec čo ma zarazila Policajt ma padak *1* ovladanie proti BF4 žiadna zmena . o rok vydanie Battlefield 5 *1* *1* *1* čo dodať no nekup to *1* *1*
  • Pretexturovana BF4, ktera je map pack pro BF3? Ne diky. *5*
  • Už vidím ten velký žlutý titulek na gamesech: BFH slaví úspěch 1 milion prodaných kusů, chystá se BFH 2. Vsadím se na to.:D
  • já jsem navrhoval, aby to bylo DLC v rámci premium k BF4 ....
    • Jack1947
      To těžko když už to má licencovaný "jiný" název.
  • Cosi
    Ta hra je špatná, multiplayer úplně mimo. Tak změňte si i tohle.
  • Včera sem zvažoval že si betu přeci jen stáhnu ale hodka sledovaní gameplay na Youtube mě nakonec odradila. Kroužení auty městečkem někde v "Nevadské poušti" mi přišlo neskutečně nezajímavé a řežba na brokovnice v bance pro změnu příliš chaotická. Počkám až bude Hardline v rámci akcí Originu na omezený čas free a projdu si kampaň. Toť vše. Až Visceral začnou dělat na dalším DS tak ať dají vědět.
    • No ... po tom, co předvedli s DS3 bych radši Visceral s touto sérií vynechal. *2*
  • Visceral ... že se na takovýhle chujoviny jako je BF radši nevysejříte ... běžte makat na druhým Dante's Inferno. *3*
    • Mám takovej dojem, že to, na čem budou makat, z části ovlivnit nemohou...
  • hele tenhle titulek uz jsem nekde cetl.. kde to bylo.. jo uz asi svita.. u BF4 zejo?
  • Tafaraj
    Jo, semtam j to i zábavný....ale ty nesmrtelní hráči..tohle už neni pro mě, Arma velí
  • Tak ať přidají jednu pořádnou změnu a to engine s netcodem, která nejede na 30Hz *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit