Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani mě nechcou přesvědčit, že hra za to stojí.... nevadí mi to.
    • a jak to maji udelat kdyz za to nestoji??
      • Kdoví jak dobré to doopravdy bude(i když pravda, nevypadalo to na videu nic extra), že?
  • Mozna by UbiSoft udelal lip kdyby zacal vydavat uz jen na konzole a neku_vil PC hry a zbytecne nenas_aval PC hrace. Zajimava logika, vydame hru na konzole i PC, ale beta verze a dema budem vydavat jen na konzole a nakonec se vzdy rekne, ze PC verze neni port, ale ze se na nem pracovalo zvlast *1* ja nevim, ze ti vydavatele a vyvojari se nauci vzdycky nejakou tu pisnicku, kterou potom vsichni zpivaji. At si s tim delaj co chtej, stejne me ta hra moc nezajima kdyz to dela ubi
  • R.a.z.i.e.l
    Ach jo, UbiSoft už zase začíná... Většina jejich titulů je celkem kvalitní a některé jsou doslova výborné, ale s takovýmhle přístupem se ani nedivím, že jim to na PC radši všichni stáhnou (beta by měla být pro všechny platformy, a když se to vyzkoušení na jednu z nich nedostane, hráči se naštvou, že nemaj stejný podmínky a už se holt zařídí sami).

Navíc, zrovna tahle trojka je taková, no nemám z ní nejlepší pocit, je mi jasný, že starou dobrou jedničku nepřekoná.
    • bohuzel, tohle neni nic noveho, ze PC hraci dnes uz nemaji stejne podminky jako konzoliste. UbiSoft neni jedina firma, ktera to takhle dela, ale je to jedina firma, ktera to dela v tak velkem meritku. Tim myslim to, ze dava tvrde najevo PC hracum, ze to pro ne neni skupina zakazniku na kterou by meli brat ohled. Ale tuto "politiku" tu mame od doby co vysel Xbox360, primarne hry na konzole, potom udelat porty, rict ze to porty v zadnem pripade nejsou, ale aby nikdo pred vydanim neodhalil, ze se o port opravdu jedna tak na PC nejsou dema a bety. A hlavne take dema a beta verze nevychazi, protoze jsou to proste porty a PC verze se udela az se dokonci konzolova
      • No tak podle mně nevychází dema ani bety hlavně kvůli pirátům, kteří když cracknou exáč z dema , nemají pak problém s plnou hrou. Jestli chcete nadávat na to, že přístup k hráčům na konzolích je jiný než k hráčům na PC, nadávejte, ale je to spíš podle hesla " jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá". proto jsem už před pár lety přešel z PC na konzoli a nemám žádný problém s výběrem her - dema a trialy jsou běžně k dispozici ( sice ne u všeho, ale je toho dost).
  • na konzolích(PS3) už hraju ňáký ten pátek, ale FPS spíše na PC, takže proč beta MP bude prioritně na konzole? Jinak mám to předobjednáný na PC a ne na PS3, takže mám smůlu, zvolil jsem "špatnou"platformu asi. *7*
    • Psychotic
      "na konzolích(PS3) už hraju ňáký ten pátek, ale FPS spíše na PC, takže proč beta MP bude prioritně na konzole?"
      Hmm... protože se neřídí podle toho, na čem ty hraješ?
      Protože Far Cry 2 se prodalo na konzole 7x víc než na PC?
    • nebo spatnou hru
  • Ubisoft ma mozna smutne prvenstvi v tom,jak vede valku proti PC hracum.
    Jejich novy Farcry si muzou klidne strcit za klobouk, uz dvojka byl krok spatnym smerem.
    Stejny osud ostatne postihnul i Crytek s jejich Crysisem 2. V honbe za konzolovym dolarem domrsili co se dalo a tak nejak predpokladam,ze Ubisoft udela to same.

Takze nez hru od Ubisoftu to radeji knihu *4*
    • Hairy_Ass
      To je otázka přístupu. Pro mě třeba je dobrá kniha skoro pokaždé lepší než dobrá hra, a to platí pro herní skvosty. Takže s tímhle přístupem bych si moc her nezahrál. *3*
    • Veskoslav
      Nesouhlasím s tvrzením že hry od Ubisoftu horší než kniha:) Poslední Raymen je naprosto luxusní záležitost od Ubisoftu. Skvělá cena a konečně neměl MRDa.
      • Asi jim to na konzole nedalo dostatek a na pc nakonec museli. Jen tipuji.
  • Wau, vysoká úroveň diskutujících pokaždé, když se někdo rozhodně říct: "raději se zaměříme pouze na jednu platformu než udělat multiplatformu v ne tak dobré kvalitě".
  • Hmm, a ako silne protežovali že to nebude žiadny konzolový port, že by som zrušil predobjednávku?
  • těšim se ale je to hrozně barevně přeplácané
  • Myslím, že většině PC hráčů leží nějaký CoDkoidní Far Cry mulťák u zádele. *5*
    • Veskoslav
      Osobně bych si ho rád vyzkoušel. Far Cry 1 skvělá, dvojka taky, ale tu bohužel zabíjeli nesmyslené respawny nepřátel, nudné ježdění z místa X na Y, AI nepřátel jak v plošinovce, tak jsem se i těšil na FC 3. Ale po tom, co se o tom napsalo, tak mi to přijde jako špatná kopie CoD.

A i když vlastním Xbox, tak stejně bych to raději hrál na pc.
      • Vždyť máš PC úplně na h*vno.
      • Mechwarrior_bw
        FC bola výborná hra pokial ju vyvíjal Crytek, akonáhle sa dostala do rúk ubisoftu ide a pôjde dolu vodou. To ako dokázal ubisoft sprzniť zabehnuté série je skoro neuveritelné - ak niečo hráčov ubisoft naučil tak to, že žiadne série nie je tak dobre naštartovaná aby ju vo velmi krátkom čase nebolo možné zmeniť na mainstreamový balast.
        • ale nehádž flintu do žita , mne sa prvý aj druhý far cry lúbil :)
          uvidíme čo sa vyklube z tohto tretieho dielu.
  • Muj názor je, že to bude stát zaprd...snad to překvapí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit