Přejít na výpis diskuzí
Připravte se na multiplayer betu Far Cry 3 ...ale jen na konzolích
18.5.2012 | Adam Homola
46 příspěvků
-
Takže serreme na pc, doufám, že pak budou pc hráči srrát na Ubisoft. Stejně to bude nejspíš konzoloidní s*ačka ala CoD, kdy je pouze název Far Cry....
-
-
Ta závist. No jo no, to známe neboj. *3*
-
-
Ano závidím a sere mě, že Ubisoft se vykašlal na pc platformu a když se nevykašle, tak tam hodí MRDa. Ale takový Rayman ji nemá a prodalo se ji stejně jako na konzole.....Protože kvalitní hry si lidé koupí.
-
-
Nepruď taky pořád s tou hrou pro infantily..:-D Už minule jsi pyčoval, jak jsi se u toho královsky bavil...
-
-
-
Eh, hello captain Obvious... Nech si tyhle sr*čky pro sebe, slyšeli jsme to tu 1000x!
-
-
Máš tam chybu v nicku. Mělo by být Veskoslave, ty vocasi:)
-
-
Nebudu psát diakritiku do nicku - kde jsi to viděl, mg?
-
-
Idnes diskuze?:)
-
-
-
-
Calm the fuck down!
-
A ještě to všechno hoď na konzolisty, že za všechno můžou a bude to hotovo
-
-
Správně! To konzolisti dali Davidu Rathovi miliony do krabice od vína!
-
-
Proč se vždycky najde někdo, kdo sem musí tahat politiku.
-
-
No to ty sem taháš politiku :-)
-
Vždycky se najde tvrďák, co nepochopí joke.
-
-
Já jsem to pochopil, prostě naražíš na to, že jsem nazval FC 3, že nejspíš bude konzoloidní sra*ka ala CoD a "svaluji" vinu na konzolisty.
-
-
-
-
To jsem někde napsal? Za toto může Ubisoft a jeho politika.
-
-
Co čekáš za reakci, ty vole, když jediný, co ti padá z držky u každýho článku "konzoloidní sr*čka" a další pýčoviny.
DEBILE! -
No jo, ale kolik lidí tady tu věc přehlíží... proto jsou konzolisti ti špatní a né vývojáři.
-
-
-
-
Mače ? fuj .... A kdy budou přístupné mačety když zůstáváme v Africe ?
-
:/ PC na druhé koleji .....
Proč jen se obávám že to bude slátanina toho co právě letí ? -
Multiplayer mě u takových her nechavá úplně chladným ,zda se mě to nebo tet multiplayer se*ou uplně do všeho?
-
Ať si to nechaj, není beta pro všechny platformy, nekoupím ani nestáhnu *1*
-
Doprd.le....Ad to udělaj i na PC a ad to udělaj pro všechny jako Blizzardi s Diablem omg...
Těžko si udělám obrázek o tom jestly mě to bude bavit či ne atd když se mohu podívat jen na videa..To se jim na to rovnou vy.eru s tímdle přístupem!!