Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • residentevilfans
    Yeaaaaah *5*
  • lipkozzi
    Beriem!
  • Když vidím jaký má hlavní postava na obrázku meč.. tak děkuju nechcu....
    • EuroSamurai
      To sme rádi že to víme *6*
      • EuroSamurai
        skream :Někdy zkusim to co dělaj jedinci jako ty .
        Nemám rád veganský jídla tak až uvidim někde veganskou restauraci tak tam zajdu a všem oznámim děkuji nechci a sem si jistej že to každýho bude zajímat!
        • exoslav
          Jo, klidně to zkus a potom řekni, jak jsi dopadnul!
    • exoslav
      Souhlasím s tebou *3*
    • Knifer
      Tak tím pádem se připravíš o super příběh
  • rami.cz
    No, vzhledem k tomu, ze jsem hral tento dil jako maly, tak se hrozne tesim :D Pro me to byl jednoznacne nejlepsi dil!
    • DangerousDave
      súhlas, bezdebaty najlepší diel. Osobne by som už nejaký remake alebo vylepšenú verziu nehral, tá hrá bola dokonalá taká aká je aj s jej chybami a nedostatkami. Ale pre tých čo ju nehrali, prečo nie.
      • Osobně mám radši FFVI.

Nechci nikoho urazit, ale spoustu lidí tvrdí, že FFVII je nejlepší jen protože to bylo jejich první FF a taky to, který je nejvíc mezi lidmi chytlo.
        • DangerousDave
          debaty 6vs7 sú už obohrané ako stará plaťna ...ten kto hral prvú šestku tak u neho bude vždy TOP práve ona a naopak ten kto hral prvú sedmičku bude hájiť sedmičku. Sedmička bola podľa mňa vyzretejšia, emočne nabitá, omnoho krajšia, dojímavejšia ... mnohí hovoria, že v šestke je povedzme lepšia hudba a príbeh, dalo by sa o tom diskutovať.
          • zipp
            Já hrál jako první 8-ku a taky to pro mě to byl nejlepší díl a to se zpětně dohrál i tu 7-ku, ale první setkáni s FF je nezapomenutelný :-)
  • Knifer
    No pokud se nemýlím tak Versus přejmenovalo se to na FF 15
    • Ano, byl u k tomu postnut nekvalitní screen s logem FF Versus, nápisem FFXV a logem WiiU.

(http://i50.tinypic.com/k9b21g.jpg)

Ale už jsme potom o tom dál nikde neviděl ani nečetl.

Kdo ví..
      • Knifer
        Každopádně to má vyjít až někdy za rok a půl takže mají dost času na pořádné oznámení.
        Snad mezitím vyjde alespoň FF XIII-3
    • Knifer
      Tak dobrá FF XV
  • Já bych radši Final Fantasy Versus XIII.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit