Přejít na výpis diskuzí
Připravte se na znovuvydání PC verze Final Fantasy VII
21.6.2012 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
No, vzhledem k tomu, ze jsem hral tento dil jako maly, tak se hrozne tesim :D Pro me to byl jednoznacne nejlepsi dil!
-
-
súhlas, bezdebaty najlepší diel. Osobne by som už nejaký remake alebo vylepšenú verziu nehral, tá hrá bola dokonalá taká aká je aj s jej chybami a nedostatkami. Ale pre tých čo ju nehrali, prečo nie.
-
-
Osobně mám radši FFVI.
Nechci nikoho urazit, ale spoustu lidí tvrdí, že FFVII je nejlepší jen protože to bylo jejich první FF a taky to, který je nejvíc mezi lidmi chytlo. -
-
debaty 6vs7 sú už obohrané ako stará plaťna ...ten kto hral prvú šestku tak u neho bude vždy TOP práve ona a naopak ten kto hral prvú sedmičku bude hájiť sedmičku. Sedmička bola podľa mňa vyzretejšia, emočne nabitá, omnoho krajšia, dojímavejšia ... mnohí hovoria, že v šestke je povedzme lepšia hudba a príbeh, dalo by sa o tom diskutovať.
-
-
Já hrál jako první 8-ku a taky to pro mě to byl nejlepší díl a to se zpětně dohrál i tu 7-ku, ale první setkáni s FF je nezapomenutelný :-)
-
-
-
-
-
Beriem!
-
Pokud vim tak na PC verzi FF-VII sou ruzny hi-res mody a neoficialní patche takže kdo čeká na remake jen kvuli grafice muže zkusit PC verzi.
-
-
Mužeš mi na ty hi-res mody a neoficialní patche dat nějake odkaz protože je hledam. Předem děkuji. Pokud jsou i na FF8 tak taky.
-
-
na 8 nejaky ty patche byli ale ve vysokych rozlisenich mizely nektery efekty treba pri vyvolani diablose tam chybeli netopyri a podobne .... podle me je lepsi to hodit prez pcsx a tam si zapnout vysoky rozliseni a vyhlazovani hran
-
-
Snad nevadí že to je odkaz na torrent http://thepiratebay.se/torrent/6903748
-
-
Nevadí děkuju.
-
-
-
-
-
Články o remaku FF7 byly dlouhá léta doménou Bonuswebu, konkrétně tamního novinkáře Andyho, který sliboval remake FF7 zhruba dvakrát do roka. Jsem rád, že se jeho nadšení přeneslo i na Games.cz. Řady článků na toto téma se bezpochyby dočkáme s nástupem next next gen konzolí a budeme se moci dočíst, jak moc kdo plakal když... (sephiroth... znáte to, co Andrew začal, člověk neukončí).
Vylepšená verze FF7 by byla samozřejmě super, ale psalo se o ní už tolikrát, že na ní moc nevěřím. Původní PC verze mi přišla super, bugů ani chyb v textu jsem si nevšimnul. Jediné zásadní, co podle mě chybělo, byl sbor v One Winged Angel.
Těším se na další informace. -
Já bych radši Final Fantasy Versus XIII.
-
Yeaaaaah *5*
-
Zrovna nedávno jsem dohrál PC verzi FF VIII a teď se chystám na FF IX (obě v češtině -> strašně moc dialogů :D)
nejvíc bych ocenil FF X kdyby vyšlo...PS 2 už nemám a tohle byla jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál...Jinak jestli to vyjde na steamu tak obrovské + a 100% koupim -
-
Hlavně se vyhni FFX-2 to je spinoff kterej si vybrečeli fanoušci kterejm se nelíbil tragickej konec.
-
-
Jo to sem zapnul a po 30-60min sem to musel vypnout... běs a hrůza.
-
-
Fianl Fantasy X se dá emulovat na každém trochu slušnějším PC.
Pokud tvůj stroj není letutá herka, tak si najdi PCSX2 a jdi do toho. -
-
Tak tak, já to nejdříve hrál na PS2 a poté si z originálky na PS2 vytvořil iso, které jsem pak v pohodě spustil na počítači. Stejně tak i FFXII jsem dohrál jak na PS2, tak i na počítači. A dokonce mě to na kompu bavilo i víc, než na televizi (ale asi to mělo něco do činění s tou malou televizí na kterou moc nevidím a musel se zvedat abych si něco přečetl). Ještě štěstí, že teď už si PS3 v pohodě připojuji k monitoru u kompu... :)
-
-
-
Final Fantasy VII - najlepšia hra akú som kedy hral. Tolko hodin kolko som s touto hrou strávil to sa nedá ani popísat.
-
-
Som toho isteho nazoru. FF7 je najuzasnejsia hra.
A prizdnam sa, jedina pri ktorej som plakal ;(
http://www.youtube.com/watch?v=3Pxq_pY5LAY
Clovek tuto hru nehra, ale zije.
FFF alebo tiez Final Fantasy Fanatic
-
-
Já bych bral remake 5-8 z fleku, ale pro mě je 7ka nejlepším dílem. Cyberpunk se super postavama. První co jsem jako prcek hrál na psx byla 8ka, pak přišla 7ka a pak přes snes EMU 4-6. 9ka se mi nikdy nelíbila. Jen Vivi :D no a pak 10ka která byla supr ale 10-2 už šla do kopru a pak ten příběh známe. Ještě na PSP 7- Crisis Core bylo supr. Závan nostalgie.
-
kdyby to bylo jen o předělané grafice tak bych se těšil taky. bohužel se ale dá čekat že k novému vydání hry bude patřit i patřičná "stupidizace" hry tak aby hra "oslovila širší skupinu hráčů" takže výsledek nebude stát ani za plivnutí. Takže nezbude než zůstat u emulované původní verze